viewtopic.php?t=6308
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
kotkins pisze:Poker BŁAGAM jak znjdziesz ten wątek to mi pokaż!![]()
Kurcze ja go nie czytałam a czuję,że muszę!
Mary_Poole pisze:moś pisze::lol: U nas sztucznej choinki nawet plaskate nie rusza
Moj plaskacz ma swojego kota, ktory ofiarnie sie wdrapal na choinke (zeby nikt nie pomyslal sobie, ze mu to przyjemnosc sprawilo) i nazrzucal jej bombek.
A wczoraj pogonila kota sasiadow. Chlopaki siedzieli i patrzyli jak sie takie male chuchro wloczy po ogrodku i miauczeli. Przyszla Hogata, dwa razy zawyla, trzy razy walnela lapa w szybe i intruz uciekl. Syknela profilaktycznie na chlopakow ('na przyszlosc mje tu nie spraszac barachla') i poszla spac.
moś pisze:Mary_Poole pisze:moś pisze::lol: U nas sztucznej choinki nawet plaskate nie rusza
Moj plaskacz ma swojego kota, ktory ofiarnie sie wdrapal na choinke (zeby nikt nie pomyslal sobie, ze mu to przyjemnosc sprawilo) i nazrzucal jej bombek.
A wczoraj pogonila kota sasiadow. Chlopaki siedzieli i patrzyli jak sie takie male chuchro wloczy po ogrodku i miauczeli. Przyszla Hogata, dwa razy zawyla, trzy razy walnela lapa w szybe i intruz uciekl. Syknela profilaktycznie na chlopakow ('na przyszlosc mje tu nie spraszac barachla') i poszla spac.
Bo persy to wojownicze bestie sa![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości