Szczęśliwa jedenastka tymczasy GŁUCHY CHIHUAHUA SZUKA DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 26, 2011 14:48 Re: WESOŁYCH ŚWIĄT WSZYSTKIM FORUMOWICZOM :)

Bry :D
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Pon gru 26, 2011 15:12 Re: WESOŁYCH ŚWIĄT WSZYSTKIM FORUMOWICZOM :)

obżarstwo umiarkowane, teraz za to odpoczynek
siedzę wygodnie pod kocem, przeglądam forum, obok mnie Krysia - śpi - wiadomo przecież, że święta bardzo męczące dla kotecka, służby się najechało a ona jedna, tu przypilnować, tam przypilnować
a teraz kot padł :mrgreen: :mrgreen:
pozdrawiam
Obrazek

gertaaa

Od: Śro lip 14, 2010 17:12

Post » Pon gru 26, 2011 18:21 Re: WESOŁYCH ŚWIĄT WSZYSTKIM FORUMOWICZOM :)

Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Pon gru 26, 2011 18:22 Re: WESOŁYCH ŚWIĄT WSZYSTKIM FORUMOWICZOM :)

święta ,święta ...i po świętach :roll:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pon gru 26, 2011 18:30 Re: WESOŁYCH ŚWIĄT WSZYSTKIM FORUMOWICZOM :)

czyli obżarstwo mile wskazane :wink:
U mnie najbiedniejsze psy ,bo to węch mają świetny ,wszystko wyniuchają a pańciazła okrutnie nie wiele daje :twisted:
jak dałam mięska zbigosu (bigos od moni 12 z dogo 8) ) to Baja łzawić zaczęła okropnie ,cały pynio mokry ,zacieki różowe i swędzenie oczek :cry:
więc już jestem tffarda i tylko indyczka dałam.

Dziś miałam gości ,zobaczyłam w końcu cud natury czyli maleńką Amelkę :1luvu:
była też inna Ewa ze swoją dorosłą córą (Trzy koty w łódce) i jej tż .
Nie spałam więc ,nagadałam się w ludzkim języku :lol:

a jutro dzień jak codzień ,koniec laby i dobrze bo bym całkiem skapcaniała :oops:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pon gru 26, 2011 19:48 Re: WESOŁYCH ŚWIĄT WSZYSTKIM FORUMOWICZOM :)

Witam
Wszystkie najlepszego po świętach.

uf. nareszcie

gośka i zwierzyniec :)

Od: Sob cze 28, 2008 19:57

Post » Wto gru 27, 2011 9:57 Re: WESOŁYCH ŚWIĄT WSZYSTKIM FORUMOWICZOM :)

ja też witam po Świetach i uff nareszcie, tymi podróżami się wymęczyłam i wcale nie odpoczęłam, ale Rodzinkę zobaczyłam i to jest nagroda za to wymęczenie :D

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Wto gru 27, 2011 11:20 Re: WESOŁYCH ŚWIĄT WSZYSTKIM FORUMOWICZOM :)

i ja witam poświętnie :1luvu:

Moje futra przed świętami zostały spryskane Frontlainem ,prawie wszystkie ,prawie bo flaszka 250 nie starczyła :? muszę kupić kolejną bo Kulikuli ,Polatucha ,Niebieściucha i Malwina też się drapią..co to za franca ?
Pyza aż się wygryza więc pewnie pójdziemy na steryd :cry:
Kropcia ma wyłysiały bok ,ale nie drapie się już tak bardzo tylko polizuje ,Luśka nadal kark wydrapany .
Balsam Szostakowskiego ?
czyli dzień jak codzień.

z oczyma Bajki pewnie udam się do okulisty bo drapie i drapie ,chociaz przeczekam chwilę,może to jeszcze efekt mięska z bigosu :oops:
sunieczka ładnie przytyła ,już nie jest wybiegana :twisted: nadal leje w mieszkaniu ,zdarza się że jak za wolno podnoszę się z łóżka to na łóżko naleje ,to już 3 razy miało miejsce :cry:
zero socjalizacji ,zero nauki ,zero czegokolwiek ,ale widzę że już trzyma ile może ,już sygnalizuje ,może jeszcze ten pęcherz uzdatnimy ?
Obrazek

dorcia44

Post » Wto gru 27, 2011 15:19 Re: Szczęśliwa jedenastka +tymczasy .Zaorają mnie ;)

Miało być PW, pomyliłam się :oops:

Jek

Od: Czw paź 23, 2008 19:18

Post » Wto gru 27, 2011 15:30 Re: Szczęśliwa jedenastka +tymczasy .Zaorają mnie ;)

odpisałam i bardzo ci dziekuję :kotek:

a ja sobie siedzę i chlipie :oops: jak to ja :oops:
ktos puka do drzwi ,otwieram listonosz z paczką,nic nie zamawiałam :roll: grzecznie podpisałam ,paczkę zabrałam ,rozbroiłam i chlipie sobie .Orchid :1luvu: tak bardzo ,bardzo ci dziękuję ,zrobiłaś mi taką niespodziankę ,tak bardzo miłą ,serce mi wali jak młotem, to z radości i wzruszenia :oops:
bo ja to chyba już nic nie oczekuje :oops: tym większa niespodzianka .
Melisę wypije przed snem :wink:
Ptasie zostawię na rano co by w biodra nie poszło :mrgreen: a reszta jeszcze nie rozplanowana. :wink:

normalnie motyle w brzuchu :lol:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto gru 27, 2011 18:01 Re: WESOŁYCH ŚWIĄT WSZYSTKIM FORUMOWICZOM :)

dorcia44 pisze:czyli obżarstwo mile wskazane :wink:
U mnie najbiedniejsze psy ,bo to węch mają świetny ,wszystko wyniuchają a pańciazła okrutnie nie wiele daje :twisted:
jak dałam mięska zbigosu (bigos od moni 12 z dogo 8) ) to Baja łzawić zaczęła okropnie ,cały pynio mokry ,zacieki różowe i swędzenie oczek :cry:
więc już jestem tffarda i tylko indyczka dałam.

Dziś miałam gości ,zobaczyłam w końcu cud natury czyli maleńką Amelkę :1luvu:
była też inna Ewa ze swoją dorosłą córą (Trzy koty w łódce) i jej tż .
Nie spałam więc ,nagadałam się w ludzkim języku :lol:

a jutro dzień jak codzień ,koniec laby i dobrze bo bym całkiem skapcaniała :oops:

Dorotko-ta Pani Ewa?-od Rudej mateczki?
Dostałam sms-a z zyczeniami od byłej włascicielki Bursztynków-nawet słowem nie wspomniała o kocinach,jednego dziękuję nie było od tamtej pory! :(
Jak dobrze,że biedactwa udało sie od niej wyrwać-a to także dzięki Tobie-może przede wszystkim dzięki Tobie!-zawsze będę to pamiętać i jestem Ci wdzięczna! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto gru 27, 2011 21:30 Re: Szczęśliwa jedenastka +tymczasy .Zaorają mnie ;)

dorcia44 pisze:odpisałam i bardzo ci dziekuję :kotek:

a ja sobie siedzę i chlipie :oops: jak to ja :oops:
ktos puka do drzwi ,otwieram listonosz z paczką,nic nie zamawiałam :roll: grzecznie podpisałam ,paczkę zabrałam ,rozbroiłam i chlipie sobie .Orchid :1luvu: tak bardzo ,bardzo ci dziękuję ,zrobiłaś mi taką niespodziankę ,tak bardzo miłą ,serce mi wali jak młotem, to z radości i wzruszenia :oops:
bo ja to chyba już nic nie oczekuje :oops: tym większa niespodzianka .
Melisę wypije przed snem :wink:
Ptasie zostawię na rano co by w biodra nie poszło :mrgreen: a reszta jeszcze nie rozplanowana. :wink:

normalnie motyle w brzuchu :lol:

no to niespodzianka sie udala :D

orchid

Od: Pt lut 27, 2009 20:21

Post » Śro gru 28, 2011 8:29 Re: Szczęśliwa jedenastka +tymczasy .Zaorają mnie ;)

Fajne są takie niespodzianki :D

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Śro gru 28, 2011 13:53 Re: Szczęśliwa jedenastka +tymczasy .Zaorają mnie ;)

oj fajne ,tyle uczuć budzi się w człowieku ,bo ja też człowiek :mrgreen:

Wczoraj też nawiedził mnie sąsiad ozdrowieniec,żeniaczka wciąż mu się marzy ,podpytuje czy może chociaż troszkę sąsiad mi się podoba :ryk:
oczywiście dostałam ptasie mleczko nadżarte troszkę :lol:
Patrząc z drugiej strony życzę każdemu ,sobie też takiej starości ,pod 90 w pełni władz umysłowych i siłowych z wyglądem może na 70 :wink:
to chyba dar od Boga ,czy co ?

Odpoczywam .

W domu czysto ,zwierzaki czyściutkie ,nic mi nie tytła się w popiele ,nic nie biega po węglu ....pucuje piec bo to zasłużony kawałek domu ,nieraz się o niego opieram ,zapominając że już nie grzeje.
przyzwyczajenie.
Powinnam iść do lekarza z wykazem mierzonego ciśnienia .
RTG już po nowym roku.

No i Bajke czas zaraz sterylizować ,bo to poje ,pobiega i po d.. by się chciała ,co za baba :twisted:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro gru 28, 2011 15:03 Re: Szczęśliwa jedenastka +tymczasy .Zaorają mnie ;)

zadzwoniła do mnie wetka ,dziś i jutro jest promocja i badania morfologi nawet o 50% taniej ,czyli bardzo rozszerzona 50 +25 pobranie
mniej rozszerzona 30+25 pobranie ,kurza dupka warto by było skorzystać :roll:
Lusia ,Tytek ,Kropcia ,myślę jak to zrobić.

moja lecznica jest we Włochach na ul.Wilczyckiej jak by ktos jeszcze chciał taniej zrobic badania.
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]