Poznań Główny PKP/PKS -Krakvet- dziękujemy w imieniu kotów!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 27, 2011 12:19 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

Też nie mam okienka do wstawienia komentarz.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Wto gru 27, 2011 12:26 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

http://www.mmpoznan.pl/397740/2011/12/2 ... egory=news

Sprawdziłam ponownie. Nie widzę komentarzy i nie mam możliwości wpisania nowego.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Wto gru 27, 2011 12:37 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

Zmienił sie widok strony, teraz wcale już też tego nie widzę a po długim oczekiwaniu jeszcze było wtedy gdy pisałam tego poprzedniego posta o swoim właśnie dopisanym komentarzu :(
Brak możliwości dopisanych nowych, brak możliwości przeczytania dopisanych wcześniej :cry:
Sprawdzałam i z MF i z IE :(
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Wto gru 27, 2011 12:40 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

Możliwość wpisywania komentarzy jest.Wystarczy kliknąć na jedną z fotek kocich a otworzy się okno ze zdjęciem i pod spodem dodaj komentarz
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Wto gru 27, 2011 13:00 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

Teraz widać jeszcze lepiej - obok artykułu widać treść całego najnowszego komentarza tylko nie wiadomo jak długo :wink:

Czekam na odpowiedź w sprawie komentarza - uzupełnienia do mojego a nawet nie wiem do kogo napisałam, bo jeszcze nie mam tej osoby wśród znajomych :wink:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Wto gru 27, 2011 13:22 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

...
Ostatnio edytowano Wto gru 27, 2011 21:57 przez Molli, łącznie edytowano 1 raz

Molli

Od: Wto gru 23, 2008 11:28

Post » Wto gru 27, 2011 13:42 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

Hannah12 pisze:Tutaj też napiszę
Sporo osób, mimo że nigdy nie głosowało w ankiecie KV ma komunikat z tego komputera oddano już głos, a niestety nie wszyscy mają IE, sporo korzysta z linuxowych systemów operacyjnych.

A Krakvet nie sprawdza IP? Bo jeśli sprawdza, to może być tak, że można oddać tylko jeden głos z jednego IP. Często w firmach wszyscy mają ten sam IP, nawet kilkaset kompów, i wtedy system nie przyjmie ich głosów, a oni zobaczą właśnie taki komunikat.

filo

Od: Śro lip 08, 2009 13:53

Post » Wto gru 27, 2011 13:44 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

filo pisze:
Sporo osób, mimo że nigdy nie głosowało w ankiecie KV ma komunikat z tego komputera oddano już głos, a niestety nie wszyscy mają IE, sporo korzysta z linuxowych systemów operacyjnych.

A Krakvet nie sprawdza IP? Bo jeśli sprawdza, to może być tak, że można oddać tylko jeden głos z jednego IP. Często w firmach wszyscy mają ten sam IP, nawet kilkaset kompów, i wtedy system nie przyjmie ich głosów, a oni zobaczą właśnie taki komunikat.

Mój ojciec nie może zagłosować z domowego laptopa, ani z Chrome ani z Mozilli.
salma75

Post » Wto gru 27, 2011 13:50 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

filo pisze:

IP sprawdza, można oddać tylko jeden głos, ale to są głosy od różnych osób, mieszkających, pracujących w rożnych miejscach i mających na 100% różne IP.
W paru przypadkach są to informatycy zagorzali przeciwnicy firmy M.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Wto gru 27, 2011 13:51 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

filo pisze:

Sprawdza, ale czasem występują pomyłki.
Ja w poprzednich dwóch głosowaniach, na moim domowym kompie, też miałam taki komunikat, a wiem na pewno, że nikt w tych miesiącach z domowych komputerów głosu nie oddawał.
Nawet pisałam w tej sprawie do admina KV.
Obrazek

Mulesia

Post » Wto gru 27, 2011 14:55 Re: P-ń Gł./PKS Prosimy o głosy w ankiecie KrakVet-u

MartaK pisze:Hannah12 - cieszę się, że fanty się podobają. I dziękuję za wczorajszą pomoc z odbiorem i przewiezieniem pudeł budkowych!

Hanka, jakbym wiedziała, że to Ty będziesz te pudła obierała, to bym Ci je podrzuciła na uczelnię (bo one są od mojego TŻta z pracy).
Na drugi raz możemy się umówić z odbiorem na Wildzie, żebyś na Winogrady nie musiała jeździć ;)
"Idiotów jest niewielu, ale są tak sprytnie rozstawieni, że trafiasz na nich na każdym kroku."

mircea

Od: Śro lip 13, 2005 0:59

Post » Wto gru 27, 2011 15:02 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

Molli pisze:
Cześć! Jestem z PKDT, na miau mam nick: magradz. Mogę Ci dać parę podpowiedzi, co jeszcze można zrobić, co nam pomogło.
....

Powodzenia dziewczyny! Trzymam kciuki :)

Cenne wskazówki, dziękujemy!

Skontaktuję się dzisiaj z epoznan. Może zadzwonię też do Głosu Wielkopolskiego...

Jeśli chodzi o prywatne wiadomości do lubiących nasze wydarzenie na FB, to tu niestety odpadam :( Mam martwe konto na FB, żadnych znajomych, moje wiadomości dla takich osób nie będą wiarygodne...
Ostatnio edytowano Wto gru 27, 2011 18:00 przez MartaK, łącznie edytowano 1 raz

MartaK

Od: Sob mar 18, 2006 22:02

Post » Wto gru 27, 2011 15:12 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

A co tam słychać u naszych kotów? Dworcowiaki nie zamieniły się jeszcze w żaby, mam nadzieję? W piątek było tam niezłe bajoro, żałowałam że nie mam kaloszy. Na PKS warunki są podobne?
A jak się miewają rezydenci piwniczki?
Pod nieobecność Kasi9191 codziennie odwiedzam Kolę, który stał się prawie takim pieszczochem jak Borys. Wita mnie śmiesznym ptasim popiskiwaniem, potem wskakuje na kanapę i rozkłada się do miziania. Piórkiem czy wędką bawi się jak mały kociak, z ogromnym entuzjazmem. Owszem, jest nadal płochliwy, boi się gwałtownych ruchów i nieznanych dźwięków, ale zdecydowanie nie jest już kotem "zakanapowym". Wkrótce zdjęcia!
Fundacja Pomocy Zwierzętom Kłębek KRS: 0000449181

Jarka

Od: Czw kwi 10, 2008 16:43

Post » Wto gru 27, 2011 16:35 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

Ja juz swoich wszystkich zaczepiłam...nie wysyłałam wiadomosci ale zaczepialam ich na czacie i oni przy mnie robili :D (ja oczywiscie sprawdzałam czy naprawdę dodali komentarz i glos :twisted: ) Ale trzeba przyznać ze ciężkie jest to głosowanie pod względem technicznym :roll: zobaczymy
Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek

Kasia9191

Od: Wto lut 15, 2011 23:54

Post » Wto gru 27, 2011 16:57 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

MartaK pisze:
Molli pisze:
Cześć! Jestem z PKDT, na miau mam nick: magradz. Mogę Ci dać parę podpowiedzi, co jeszcze można zrobić, co nam pomogło.
1. Musicie wysłać maile do wszystkich znajomych, ale takie spersonalizowane: cześć Kasiu, chciałabym Cię prosić o pomoc itd :)
2. Napiszcie wyraźnie (jako kolejny post) i wrzucajcie wiadomość codziennie: że nie wystarczy polubić wydarzenie, trzeba zagłosować. Ludzie nie czytają dokładnie :(
3. My wysyłaliśmy wiadomości do wszystkich naszych znajomych na facebooku, dołaczenie do wydarzenia nie wystarczy.
4. Można wysłać wiadomość do części "lubiaczy" wydarzenia, ale to musi zrobić jedna osoba. Kliknij na osoby, które lubią wydarzenie, na dole masz "więcej", kliknij, itd. pokaże się 500 osób, które lubią wydarzenie, do każdego trzeba wysłać wiadomość, czy na pewno zagłosował, że wzięcie udziału w wydarzeniu nie wystarcza itd.
To ogrom pracy, ale tak uzbierałyśmy około 1500 głosów.
5. Nam BARDZO pomogły 2 artykuły, a już szczególnie jeden, na regionalnym portalu trojmiasto.pl, drugi w Dziennniku Bałtycki (Polska The Times). Widzę, że macie coś takiego w Poznaniu: http://epoznan.pl/, warto tam napisać artykuł, albo skontaktować się z jakimś dziennikarzem, może na regionalnej gazeta.pl by się udało. To bardzo może pomóc.

Powodzenia dziewczyny! Trzymam kciuki :)

Cenne wskazówki, dziękujemy!

Skontaktuję się dzisiaj z epoznan. Może zadzwonię też do Głosu Wielkopolskiego...

Jeśli chodzi o prywatne wiadomości do lubiących nasze wydarzenie na FB, to tu niestety odpadam :( Mam martwe konto na FB, żadnych znajomych, moje wiadomości dla takich osób nie będą wiarygodne...

Może poprosić kussad. Bardzo Wam pomaga ( ja , niestety, też mało fejsbukowa jestem , ale zaproszenia do swoich nielicznych znajomych wysłałam )
Obrazek

Mulesia

[poprzednia][następna]