idaemean pisze:Tego szarego, nie umiem chyba tak werbalnie opisać, więc będzie obrazek
Kończę ponczo i pojutrze biorę sie za Ciebie idaemean pisze:Tego szarego, nie umiem chyba tak werbalnie opisać, więc będzie obrazek
Kończę ponczo i pojutrze biorę sie za Ciebie 

Tak orientacyjnie, nie, żeby mi jakoś się spieszyło, czy bym poganiała - bo to zupełnie nie tak! - to ile to może potrwać? idaemean pisze:Dziękuję!Tak orientacyjnie, nie, żeby mi jakoś się spieszyło, czy bym poganiała - bo to zupełnie nie tak! - to ile to może potrwać?

idaemean pisze:Ależ mi się nie spieszy! I wcale Cię nie chcę poganiać! Do ściśle zimowej kurtki i tak raczej nie ubiorę, bo jest dość wściekle fioletowa i chyba by się gryzłoTakże tak z ciekawości pytałam tylko
![]()
I mam nadzieję, że ból nie będzie dokuczał.
Muszę się śpieszyć,bo głodomory (czworonożne )chcą jeść,a i jestem przed sterylką byłej tymczaski.Po za tym jest niepełnosprawna i w każdej chwili coś może wyskoczyć 

idaemean pisze:A tak ogólnie, bo na pewno nie w tej chwili (studenckie fundusze też nie są jakoś porażające) to spytam, czy w ogóle takie rzeczy jak prosta, bezrękawowa, tunika tak przed kolano wchodzą w grę? Takie jak sweter coś, tylko dłuższe i bez rękawów? Takie pytanie ogólne, bo mi się taka marzy trochę, ale w tej chwili to funduszy starczy na komin i tyle, niestety.

idaemean pisze:To będę po prostu śledzić wątek w przyszłości
miło mi będzie 

MagdaGdynia pisze:piekny....................... czy to jest kolor rzeczywisty ? czy wchodzi w szary?

idaemean pisze:A ja już niedługo będę miała własny, ha!

Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 0 gości