Niania (') Krzywy (') Thaja (') Joś już w domu:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 23, 2011 23:22 Re: Księżycowa nasza Thaja i Kiri jak mgła. Powodzenia, Kiri :-)

Obrazek
Arlekinowo i Ofeliowo, zaMaszyście i Bajkowo życzymy Radosnych Swiąt
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Pt gru 23, 2011 23:58 Re: Księżycowa nasza Thaja i Kiri jak mgła. Powodzenia, Kiri :-)

:ok: za domek Kiri. nastepny uratowany kotek przez was :1luvu:
Jesteście wspaniali :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :kotek: :kotek: :kotek: :1luvu:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Sob gru 24, 2011 2:36 Re: Księżycowa nasza Thaja i Kiri jak mgła. Powodzenia, Kiri :-)

Głównym składnikiem jest zdrowie, które należy wymieszać z ogromem miłości. Dwie łyżki pomyślności, kapkę radości. Szczyptę życzliwości dodawać powoli wraz z odrobiną uśmiechu. Odsączyć z trosk i przygnębienia. Dla smaku dodać odrobinkę zaufania, według własnego uznania dodać urody lub sławy, jak kto woli. Ozdobić wszelakimi uczuciami. Piec cały rok w rodzinnej atmosferze.
Wesołych Świąt :)

Obrazek

p.s
a ja wiedzialam, ze Thaja to Wasz kot :)

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Sob gru 24, 2011 10:28 Re: Księżycowa nasza Thaja i Kiri jak mgła. Powodzenia, Kiri :-)

powodzenia mała mgiełko :ok:
mam nadzieję, w koncu sie nauczysz przystołowego savoir-vivre
:ok:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Sob gru 24, 2011 15:27 Re: Księżycowa nasza Thaja i Kiri jak mgła. Powodzenia, Kiri :-)

Razem z Kiri pozdrawiamy Wszystkich (w szczególności całą Korciaczkową rodzinkę) i życzymy spokojnych i szczęśliwych Świąt :)

Kiri zaaklimatyzowała się u nas w przeciągu pierwszego kwadransa - pełen luz i zadowolenie:
Obrazek

(Mała1 - savoir vivre przy jedzeniu? dla Kiri? czysta fantastyka:) Przebieg naszego dzisiejszego śniadania bije na głowę wszelkie cyrki i programy rozrywkowe, kto nie widział - nie uwierzy:))

paanwi

Od: Sob paź 15, 2011 12:00

Post » Sob gru 24, 2011 16:02 Re: Księżycowa nasza Thaja i Kiri jak mgła. Powodzenia, Kiri :-)

Obrazek
zdrowka przede wszystkim

Kiri jest przesliczna :1luvu: :1luvu: oby zawsze byla taka szczesliwa :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon gru 26, 2011 16:04 Re: Księżycowa nasza Thaja i Kiri jak mgła. Powodzenia, Kiri :-)

Kocia instrukcja - jak wybierać choinkę:

Obwąchaj drzewko, żeby sprawdzić, czy jest przyjazne.

Poocieraj się o gałęzie, aby sprawdzić
jego zdrowie. Jeśli zrzuca igły, szukaj dalej.

Pościgaj się dookoła drzewa i obserwuj jego reakcję na swoje wybryki.
Jeśli kołysze się z rozbawieniem, że to dobry znak.

Skocz parę razy z góry na gałęzie, by sprawdzić, czy drzewko lubi żarty.

Wyciągnij się na gałęzi, żeby sprawdzić
siłę drzewa.

Zawiśnij na gałęzi na łapkach i pokołysz się jak choinkowa ozdoba.
Jeśli drzewo sączy soki na Twoje
łapki, jest nieszczęśliwe.

Obejmij łapkami dolną część
pnia drzewa i przytul drzewko.
Czy czujesz, że tulisz
starego przyjaciela z lasu?

Delikatnie podrap korę, żeby
sprawdzić, czy drzewo to cieszy.

Zwiń się pod drzewem i zamknij oczy.
Użyj swojej intuicji, by wyczuć czy drzewko ma opiekuńcze instynkty w stosunku do Ciebie.

Wdrap się po pniu i spróbuj
balansować na szczycie jak gwiazda.
Jeśli drzewo nie strąci Cię na ziemię,
weź je do domu - to drzewa jest dla Ciebie!

Kociara82

Post » Pon gru 26, 2011 16:36 Re: Księżycowa nasza Thaja i Kiri jak mgła. Powodzenia, Kiri :-)

paanwi pisze:Razem z Kiri pozdrawiamy Wszystkich (w szczególności całą Korciaczkową rodzinkę) i życzymy spokojnych i szczęśliwych Świąt :)

Kiri zaaklimatyzowała się u nas w przeciągu pierwszego kwadransa - pełen luz i zadowolenie:
Obrazek

(Mała1 - savoir vivre przy jedzeniu? dla Kiri? czysta fantastyka:) Przebieg naszego dzisiejszego śniadania bije na głowę wszelkie cyrki i programy rozrywkowe, kto nie widział - nie uwierzy:))

:mrgreen:
mam nadzieje ,że kiedyś jej przejdzie :ok:
Mojej kolezance poleciłam tego typu kota ze schronu, oczywiscie nie znając go z tej ,,smietnikowo-obżarciuchowej ,, strony. Był fanem chleba 8O , pod kazdą postacią. Nawet całym bochenkiem nie wzgardzał :wink:
przeszło mu w końcu, ale po kilku miesiącach-upssssss

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Pon gru 26, 2011 16:52 Re: Księżycowa nasza Thaja i Kiri jak mgła. Powodzenia, Kiri :-)

Przejdzie :) Kicia.Yoda tez miala bardzo zaangazowane obiady :)

vide foty nr 11 i 12

http://www.polcom.cl/kot/

teraz to nic oprocz jej miski jej nie interesuje :)

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Pon gru 26, 2011 22:39 Re: Księżycowa nasza Thaja i Kiri jak mgła. Powodzenia, Kiri :-)

taaaaaaa.... a ja znam kota, ktory najchetniej jadlby tylko mieso, surowe lub gotowane.... :roll: moze ktos zna sposob na oduczenie go tego "nalogu"?

Kociara82

Post » Pon gru 26, 2011 23:09 Re: Księżycowa nasza Thaja i Kiri jak mgła. Powodzenia, Kiri :-)

Kociara82 pisze:taaaaaaa.... a ja znam kota, ktory najchetniej jadlby tylko mieso, surowe lub gotowane.... :roll: moze ktos zna sposob na oduczenie go tego "nalogu"?

Czy to źle :?: :mrgreen: Dużo bym dała by moja jadła mięcho,ale nie chce :x
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Wto gru 27, 2011 11:23 Re: Księżycowa nasza Thaja i Kiri jak mgła. Powodzenia, Kiri :-)

cieszylabym sie, gdyby moje tak chetnie wcinaly miesko :)

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Wto gru 27, 2011 17:30 Re: Księżycowa nasza Thaja i Kiri jak mgła. Powodzenia, Kiri :-)

E tam, zaraz mieso, chrupki sa fajne :)

Kicia.Yoda

Od: Sob cze 05, 2010 5:16

Post » Wto gru 27, 2011 17:32 Re: Księżycowa nasza Thaja i Kiri jak mgła. Powodzenia, Kiri :-)

khm, ten tego, chcialam sie zapytac czy glosy na kociambry z Poznania juz oddane?

Tutaj, na moim watku macie instrukcje. Strasznie skomplikowana to teraz jest, ale ja zaglosowalam, tzn Malpa Marysia mi pomogla :)

viewtopic.php?f=1&t=121219&p=8354665#p8354665

Kicia.Yoda

Post » Wto gru 27, 2011 17:33 Re: Księżycowa nasza Thaja i Kiri jak mgła. Powodzenia, Kiri :-)

paanwi pisze:Razem z Kiri pozdrawiamy Wszystkich (w szczególności całą Korciaczkową rodzinkę) i życzymy spokojnych i szczęśliwych Świąt :)

Obrazek

Kiri, tak trzymaj!!

Kicia.Yoda

[poprzednia][następna]