ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto gru 27, 2011 6:24 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

... no i pojechały :cry: :cry: :cry: ... nie wiedziałm co mam z sobą zrobić patrząc jak Agnieszka zabiera je to wagonu .... tak szybko, tak po prostu zniknęła w przedziale . Kurcze człowiek to taki głupol jest- jeszcze wycałować by chciał, wytarmosić i powiedzieć , że się już nie zobaczymy ........

Małgosiu .... jadą do ciebie :1luvu:
PLUTO - pies :) rasy bratnia dusza - już w DS !!!!
Obrazek

animalon

Od: Sob lis 27, 2010 8:48

Post » Wto gru 27, 2011 8:20 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

animalon, trzymaj się , wiem że ciężko na serduszku, przywyczaiłaś się do tych maluchów :( , ale wiesz następne kociaki czekają na Twoje dobre serce :kotek:
Kod:
Soniusia Obrazek Feluś Obrazek Obrazek ObrazekBusia już wśród kocich aniołków [*] http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=360

lula11

Od: Pon paź 31, 2011 10:32

Post » Wto gru 27, 2011 9:17 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

Czekamy niecierpliwie na relację z domku stałego :wink:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Wto gru 27, 2011 9:44 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

A domek stały niecierpliwie czeka na 12:30, bo wtedy zajadą pod domek :D

Miska z suchym przygotowana, suche też, saszetka z mokrym czeka, aby otworzyć ją tuz przed ich przyjazdem :ryk: Kuweta tez czeka - w końcu po podróży to chce się wszystkiego na już 8) 8) 8)

Relacja oczywiście będzie, ale później :1luvu: :1luvu:

Malgosia Wroc

Od: Nie lis 20, 2011 15:30

Post » Wto gru 27, 2011 12:15 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

Czekam niecierpliwie.A mój Bazylcio też w drodze do Wrocławia :P
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Wto gru 27, 2011 12:22 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

Relacja na gorąco :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ptyś i Balbinka dojechali cali i zdrowi :) Kontenerek czysty, więc nie wiem cyz po drodze coś "zrobiły" czy nie :)

Po przyniesieniu ich do domku, Balbinka na dosłownie 2 min wlazła pod wanne, a potem Ptyś... Od tamtej pory... obczajają nowy domek 8) 8) 8) 8)

Zdążyły wszystko już zwiedzić :) Łazienkę, kuchnie, pokoje i oczywiście wszystkie inne zakątki - dobrze, że posprzątałam, to kociaki mi kotów nie wyciągają zza mebli :D

Okazało się, że bardziej ich interesuje nowy domek niż żarełko... Jedzonko leży odłogiem odkąd przyjechali, a oni zwiuedzają po 5 razy ten sam zakamarek 8) 8)

Własnie Ptyś dopadł się do misek i to nei tylko swojej :twisted: na szczęście Balbinka szybko dobiegła i zaczeła jeść :) Teraz MOJE Tygrysy wcinają Pierwszą szaszetkę papu u mnie :D Oczywiście z racji wieku na pół :)

A ponadto... one są OGROMNE 8O 8O Nie sądziłam, że 4-miesięczne kociaki potrafia być aż tak duuuuuże... dziewczyna, która mi je podwiozła też była w szoku, że to takie maleństwa (w sensie wieku), a takie wyrośnięte 8O 8O 8O

Animalon dobrze się spisałaś - nawet BARDZO DOBRZE :ok: :ok: :ok: brawa dla Ciebie za Moje wyrośnięte Ptysie

Malgosia Wroc

Post » Wto gru 27, 2011 12:35 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

No to cudnie :dance: :dance2: :dance:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Wto gru 27, 2011 12:50 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

Brawo ciasteczka, brawo Animalon :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Kciuki za nowe życie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Wto gru 27, 2011 12:54 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

To aż niewiarygodne jak one siebie wzajemnie wołają... Aczkolwiek Balbinka - jako kobieta, bardziej delikatna i potrzebująca męskiego wsparcia bardziej za Ptysiem płacze niż Ptyś za Balbinką. Jednak zdarza się i jednemu i drugiemu płakać za sobą :)

A najlepsze miejsce do zabawy - pod suszarką na parnie 8) bieganie pomiędzy powieszoną pościelą 8)

Za chwilkę załączę zdjęcia z ich pierwszych chwil u mnie :1luvu:

Malgosia Wroc

Post » Wto gru 27, 2011 13:20 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

animalon pisze:witaj Myszolandia ... Ptysie to takie małe gwiazdeczki, troszkę czasu minie zanim ja i moje osobiste futerka przyzwyczaję się do 'pustego" domu .

Wyobrażam sobie co czujesz
Ja w wigilię oddawałam ze swoich rąk kicię do domu stałego,czułam się jakbym to była ja DT a nie moja rodzina
Podziwiam CIę jak nie wiem co,ja bym chyba pękła
I wiem,ze ja na Dt się nie nadaję :(

animalon pisze: ... no i pojechały :cry: :cry: :cry: ... nie wiedziałm co mam z sobą zrobić patrząc jak Agnieszka zabiera je to wagonu .... tak szybko, tak po prostu zniknęła w przedziale . Kurcze człowiek to taki głupol jest- jeszcze wycałować by chciał, wytarmosić i powiedzieć , że się już nie zobaczymy ........

Małgosiu .... jadą do ciebie :1luvu:

:tuli: :tuli:

Małgosiu aż łezka się kręci jak się czyta takie wieści na gorąco i serducho się raduje,że takie małe Bzdyle potrafia się wkręcić w nowy domek :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dużo szczęścia dla całej Waszej Trójki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Malgosia Wroc pisze:
Za chwilkę załączę zdjęcia z ich pierwszych chwil u mnie :1luvu:

ojejku :oops: ,czekamy na to :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto gru 27, 2011 14:03 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

jestem i ja ... tratatam :ryk:

ufff .... Świetnie , że dojechały do celu całe i zdrowe, bez sensacji. Wiem, że nie płakały za dużo i w sumie dzielnie zniosły transport. :1luvu: ... moje kochaniutkie atomki :1luvu: Nie powiem .... martwiłam się też o pasażerów ... jak znosą ewentualne kocie pląsy :ryk: ale było oki :ok:

Malgosia Wroc pisze:A ponadto... one są OGROMNE 8O 8O Nie sądziłam, że 4-miesięczne kociaki potrafia być aż tak duuuuuże... dziewczyna, która mi je podwiozła też była w szoku, że to takie maleństwa (w sensie wieku), a takie wyrośnięte 8O 8O 8O [/color][/size]

Animalon dobrze się spisałaś - nawet BARDZO DOBRZE :ok: :ok: :ok: brawa dla Ciebie za Moje wyrośnięte Ptysie

...też jestem zaskoczona, że są takie wyrośnięte .... prawie jakby miały po 6 m-cy . No i w końcu mogę spuścić powietrze i odsapnąć :wink: :wink: :wink:

.... wszystko się udało :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

animalon

Post » Wto gru 27, 2011 14:23 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

.... Ptysie, atomki, ciasteczka, nieBąbelki, urwisy .... wszystkiego najlepszego w nowym domku :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Małgosiu :1luvu: wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :ryk:
Obrazek

animalon

Post » Wto gru 27, 2011 14:58 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

Bosh.. czuję się jakbym wychodziła za mąż 8O heheh

Bąble juz się oswoiły, szybciej poszło Ptysiowi niż Balbince. Ta niestety ciągle na mój widok daje drapaka (aczkolwiek są u mnie dopiero 3 godz, więc jeszcze mają prawo 8) )

Nie robiłam im zdjęc w kontenerku, bo stwierdziłam, że pewnie wolą iść szybciuchno do kuwety, ale one miały inny plan - zwiedzić mieszkanie :twisted:

Stąd zdjęcia Ptyśków m. in. :

Balbinka w nie powiem, że w pogoni, ale grzecznie poszła za Ptysiem za moją suszarkę na pranie - akurat wisiała pościel :)

Obrazek

Tu udało mi się zrobić zdjęcia Ptysiowi (jak jeszcze zwiewali pr/8de45 - to była Balbinka 8) , więc to fotka jak jeszcze zwiewali ode mnie)

Obrazek

Tu znów Ptysiu sprawdzał, czy pod biurkiem wszystko jest OK

Obrazek

Ale fakt faktem, zrobić im dobre zdjęcia to prawdziwa sztuka :ryk: :ryk: Do tego potrzeba lustrzanki jak nic 8) One szybko robią zdjęcia nie to co kompakt...

Malgosia Wroc

Post » Wto gru 27, 2011 15:01 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

Ale mnie przez te święta ominęło. Ale to dobrze, bo już jest po sprawie i tylko sobie doczytałam, bez nerwacji :lol:
Nie ukrywam, że to pierwszy wątek, na jaki weszłam po świętach i takie wspaniałe wieści :1luvu:
Cudowna historia dwóch bezdomniaczków, które za pośrednictwem animalon :1luvu: trafiły do raju u Małgosi :1luvu:
Tak bym chciała, żeby miau było usłane właśnie takimi wątkami.

Wszystkie jesteście cudowne :1luvu: :1luvu: :1luvu:
A Małgosia to będzie dziś miała zapewnioną bezsenną noc :P Tyle pięknych wrażeń .
Ptysiu kochany i kochana Balbinko - samego dobrego i zdrowego życia i bądźcie grzeczne :ok: :ok: :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto gru 27, 2011 15:05 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

Ponadto bardzo dziękuję za prezent :) Czego jak czego, ale ciach sie nie spodziewałam :) Aaa właśnie moje Ciacha właśnie zasypiają na krzesłach pod stołem :roll: może uda mi się zdobić im zdjęcie jak przysną :lol: Teraz nie chcę im świecić po oczkach, aby spokojnie zasnęły :1luvu:

Malgosia Wroc

[poprzednia][następna]