DTu OlaLola. Wesołych Świąt. :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pon gru 26, 2011 13:17 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki. Plamka i Junior w DS

Koty zjadły, skorzystały z kuwety, Junior jest już w pokoju córki, a Plamka wróciła pod wanne.

OlaLola

Od: Nie paź 21, 2007 9:33

Post » Pon gru 26, 2011 13:19 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki. Plamka i Junior w DS

:piwa: czejsć wam :kotek:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pon gru 26, 2011 13:54 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki. Plamka i Junior w DS

Mam dla Was mały świąteczny prezent.. :) Zdjęcia Basi z nowego domu :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

OlaLola

Post » Pon gru 26, 2011 14:10 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki. Plamka i Junior w DS

:D :ok:

kotx2

Post » Pon gru 26, 2011 15:20 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki. Plamka i Junior w DS

Dobre wieści płyną też z domu Bamba, Bambuś co prawda fuczał i syczał przed pierwsze dwa dni na cały zwierzyniec, ale teraz jest już dobrze. Poznał już też z bliska choinkę. I co najważniejsze wszyscy go kochają :) !!

OlaLola

Post » Pon gru 26, 2011 16:08 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki. Plamka i Junior w DS

OlaLola pisze:Dobre wieści płyną też z domu Bamba, Bambuś co prawda fuczał i syczał przed pierwsze dwa dni na cały zwierzyniec, ale teraz jest już dobrze. Poznał już też z bliska choinkę. I co najważniejsze wszyscy go kochają :) !!

cudnie :ok: lubie takie wiesci :piwa:

kotx2

Post » Pon gru 26, 2011 21:28 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki. Plamka i Junior w DS

OlaLola pisze:Koty zjadły, skorzystały z kuwety, Junior jest już w pokoju córki, a Plamka wróciła pod wanne.

No to jest nadzieja :)
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Wto gru 27, 2011 0:49 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki. Plamka i Junior w DS

Same dobre wiadomości :D Jeszcze niech Plamka poczuje się u siebie w nowym domu :ok: I niech wszystkie kotki żyją długo i szczęśliwie z nowymi rodzinami :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek
Sprawdź, czy kupujesz produkty firm prowadzących testy na zwierzętach: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=8&t=156138
http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=600483

alata

Od: Pt lis 19, 2010 1:25

Post » Wto gru 27, 2011 16:18 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki. Plamka i Junior w DS

Byliśmy dziś z Krawatem na sterydzie, teraz mamy obserwować, czy będzie coś lepiej. Krawacio dostał steryd czterodniowy.

OlaLola

Post » Śro gru 28, 2011 12:03 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki. Plamka i Junior w DS

Wiemy już czym leczyć Śnieżkę, dziś zaopatrzę się w leki.
Jutro jadę do Juniora i Plamki ( Plamki nowi Państwo do dziś jeszcze nie widzieli)
Trzymajcie kciuki za kociaka z Wylęgarnii, na piątek jesteśmy umówieni jedzie do Ds :)

OlaLola

Post » Czw gru 29, 2011 11:06 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki. Plamka i Junior w DS

Czarna pojechała do Ds :) Trzymajcie kciuki, mam nadzieję ze wszystko będzie dobrze :) !! Adopcja szybka i niespodziewana, ale cieszę się, ze nie musiała wrócić do wylęgarnii :)

Dziś jadę do Juniora i Plamki dam znać co tam u nich.

OlaLola

Post » Czw gru 29, 2011 17:39 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki. Plamka i Junior w DS

Czekamy na wieści :)

RudyiSrebrnyKot

Post » Czw gru 29, 2011 21:20 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki. Plamka i Junior w DS

Juniorek mnie poznał, przylatywał co chwilę na kolana, ciamciał mnie tak jak to robił w domu ( dodam, że w nowym domu nikogo nie ciamcia) wycałowałam, wygłaskałam, nawet obcięłam pazurki, bo mi pozwolił. Junior lubi pić wodę z ubikacji, nosi w pyszczku kapcie. Nowym Paniom nie daje spać, chce się głaskać gdy one zasypiają, wchodzi na głowę itp. Przytył :)
Plamkę widziałam ze 2 minuty, siedziała pod łóżkiem ( pod wannę już nie wejdzie, bo jest zasłonięta) dała się pogłaskać, ale wychodzi tylko w nocy. Apetyt ma, bawią się z Juniorkiem w nocy. Dobrali się razem do ciasta, który zostało na stole, mimo, że było przykryte. Kociki odwiedzę jeszcze na pewno. Pani się nie poddaje, wychodzi z założenia, że prędzej czy później Plamka wyjdzie. Junior póki co jest jeszcze grzeczny, ale ja myślę, że on dopiero się rozkręca :roll: Ważne że są kochane. :)

OlaLola

Post » Czw gru 29, 2011 21:32 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki. Plamka i Junior w DS

OlaLola pisze:Juniorek mnie poznał, przylatywał co chwilę na kolana, ciamciał mnie tak jak to robił w domu ( dodam, że w nowym domu nikogo nie ciamcia) wycałowałam, wygłaskałam, nawet obcięłam pazurki, bo mi pozwolił. Junior lubi pić wodę z ubikacji, nosi w pyszczku kapcie. Nowym Paniom nie daje spać, chce się głaskać gdy one zasypiają, wchodzi na głowę itp. Przytył :)
Plamkę widziałam ze 2 minuty, siedziała pod łóżkiem ( pod wannę już nie wejdzie, bo jest zasłonięta) dała się pogłaskać, ale wychodzi tylko w nocy. Apetyt ma, bawią się z Juniorkiem w nocy. Dobrali się razem do ciasta, który zostało na stole, mimo, że było przykryte. Kociki odwiedzę jeszcze na pewno. Pani się nie poddaje, wychodzi z założenia, że prędzej czy później Plamka wyjdzie. Junior póki co jest jeszcze grzeczny, ale ja myślę, że on dopiero się rozkręca :roll: Ważne że są kochane. :)

będzie git :ok:

kotx2

Post » Czw gru 29, 2011 22:00 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki. Plamka i Junior w DS

Oby tylko ludziom starczylo cierpliwosci. A warto poczekac :D.
Dalsze kciuki zacisniete :ok: :ok: :ok:

RudyiSrebrnyKot

[poprzednia][następna]