Poznań Główny PKP/PKS -Krakvet- dziękujemy w imieniu kotów!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 26, 2011 19:52 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

kociamysza pisze:
kinia098 pisze:
NITKA/KARINKA pisze:
kinia098 pisze:
kinia098 pisze:Puściłam prośbę o pomoc w głosowaniu w Krakvecie na FB. Mam 5 tysięcy znajomych, więc może coś zdziałają :) Zapraszam też gości. Puszczam info na forum świnek i królików.

Króliki odpadają. Głosują na Mirkę. Może na świnkach rozpowszechnić apel ? Ale to też gryzonie, więc pewnie większość króliczych też tam jest ? :(

Skąd wiesz?
Głosują oficjalnie, jako forum, czy do decyzji użytkowników?

Po prostu wrzuciłam apel o pomoc w głosowaniu na Poznań na wątek mojego uszka i Loli [*] i dostałam odpowiedź, że króliki głosują na Mirkę, bo obiecała podzielić się z nimi karmą. Skoro forumowiczka napisała to na wątku, na który każdy może wejść, to chyba żadna tajemnica z tego.

Doczytalam, ze w grudniu kroliki nie mialy startowac a wspomoc Agn. Mirka robi akcje na kroliczym fejsbuku.
Ja jeszcze poprosilam dziewczyne z Radomsko24 o wsparcie. I powoli pomysly mi sie koncza.

Pisałam, że olanie przez miau i dogo innych potrzebujących zwierząt zemści się na kotach. :( Oj.

mrr

Od: Czw gru 11, 2008 17:48

Post » Pon gru 26, 2011 19:53 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

idaemean pisze:Nie wiem, czy to dobry pomysł, ale zawsze można rozważyć napisanie na tablicy kina Muza, na fb mają niemal 10 tysięcy osób, które ich śledzą, a zdaje się, że kiedyś mieli jakąś akcję z Agapeanimali. Choć rzecz jasna to miejsce raczej niezwiązane z inicjatywą, więc nie wiem, czy taka wiadomość w ogóle nie zostałaby stamtąd usunięta...

Pewnie, ze dobry. Przedtem jednak zapytac czy takie info mozna zamiescic.

Kilka osob zglaszalo mi problemy z glosowaniem, nie jako takim a zawiloscia instrukcji, zaloz konto, zaloguj, napisz, zaglosuj. Skomplikowane to dla osob nieobytych mocno z netem :(

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Pon gru 26, 2011 19:56 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

Nawet dla obytych jest to mocno upierdliwa procedura.
Fundacja Pomocy Zwierzętom Kłębek KRS: 0000449181

Jarka

Od: Czw kwi 10, 2008 16:43

Post » Pon gru 26, 2011 20:19 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

O, może Hanulka i KAN pomogą :) Hmmm.. a gdyby tak zmobilizować jeszcze Fundacje typowo kocie ? Np. Koci Świat ?
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Pon gru 26, 2011 20:38 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

kinia098 pisze:
NITKA/KARINKA pisze:
kinia098 pisze:
kinia098 pisze:Puściłam prośbę o pomoc w głosowaniu w Krakvecie na FB. Mam 5 tysięcy znajomych, więc może coś zdziałają :) Zapraszam też gości. Puszczam info na forum świnek i królików.

Króliki odpadają. Głosują na Mirkę. Może na świnkach rozpowszechnić apel ? Ale to też gryzonie, więc pewnie większość króliczych też tam jest ? :(

Skąd wiesz?
Głosują oficjalnie, jako forum, czy do decyzji użytkowników?

Po prostu wrzuciłam apel o pomoc w głosowaniu na Poznań na wątek mojego uszka i Loli [*] i dostałam odpowiedź, że króliki głosują na Mirkę, bo obiecała podzielić się z nimi karmą. Skoro forumowiczka napisała to na wątku, na który każdy może wejść, to chyba żadna tajemnica z tego.

Zeby sie tylko kroliki nie przeliczyly :twisted:

kociamysza

Post » Pon gru 26, 2011 20:40 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

kinia098 pisze:O, może Hanulka i KAN pomogą :) Hmmm.. a gdyby tak zmobilizować jeszcze Fundacje typowo kocie ? Np. Koci Świat ?

Mam nadzieje, ze pomoga.

kociamysza

Post » Pon gru 26, 2011 21:59 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

kociamysza pisze:
idaemean pisze:Nie wiem, czy to dobry pomysł, ale zawsze można rozważyć napisanie na tablicy kina Muza, na fb mają niemal 10 tysięcy osób, które ich śledzą, a zdaje się, że kiedyś mieli jakąś akcję z Agapeanimali. Choć rzecz jasna to miejsce raczej niezwiązane z inicjatywą, więc nie wiem, czy taka wiadomość w ogóle nie zostałaby stamtąd usunięta...

Pewnie, ze dobry. Przedtem jednak zapytac czy takie info mozna zamiescic.

Napisałam do nich maila z pytaniem o to, czy mieliby coś przeciw, ale nie dostałam jeszcze odpowiedzi.

idaemean

Od: Czw gru 22, 2011 9:33

Post » Pon gru 26, 2011 22:32 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

kussad pisze:
progect pisze:[napisałam komentarz, ale go nie widzę, pewnie coś żle zrobiłam :roll:

Rzeczywiście Twojego komentarza tam nie widzę. Dopisujemy je na samym końcu pod komentarzami - teraz już na 3 stronie!

Czy Wam działa link podany w tym artykule. Myślę, że może przydałoby się wkleić dokładniejszą instrukcję do głosowania.

nie ma mojego wczorajszego komentarza
a dziś napisałam drugi i pojawił się od razu
choć niestety cienko widzę wygraną :cry:

progect

Od: Nie lis 28, 2004 21:36

Post » Pon gru 26, 2011 23:05 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

Walczymy i kto ma wierzyć, że się uda jeśli nie my :ok:

Informację - link do artykułu z prośbą o udostępnianie i dopisywanie komentarzy wkleiłam do grupy "Wydarzenia w Poznaniu" http://www.facebook.com/groups/241900542530749/,

kolejne zdjęcie kotków wkleiłam do wydarzenia http://www.facebook.com/events/131412210305892/ i udostępniłam je! :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Wto gru 27, 2011 6:29 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

Wklejam z wątku krakvetowskiego ( tego podklejonego )

VVu pisze:Czy jest tu na MIAU osoba, która zawiaduje wydarzeniem (głosowanie na Poznań w ankiecie KV) na Facebooku?
Poszukuję kontaktu.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Wto gru 27, 2011 10:15 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

kussad pisze:
VVu pisze:Czy jest tu na MIAU osoba, która zawiaduje wydarzeniem (głosowanie na Poznań w ankiecie KV) na Facebooku?
Poszukuję kontaktu.

Podałam na PW sposób kontaktu :ok: Prośba nieaktualna - już jesteśmy w kontakcie! :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Wto gru 27, 2011 12:03 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

Tutaj też napiszę
Sporo osób, mimo że nigdy nie głosowało w ankiecie KV ma komunikat z tego komputera oddano już głos, a niestety nie wszyscy mają IE, sporo korzysta z linuxowych systemów operacyjnych.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Wto gru 27, 2011 12:06 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

Tutaj też napiszę:
kussad pisze:
kussad pisze:Informację - link do artykułu z prośbą o udostępnianie i dopisywanie komentarzy wkleiłam do grupy "Wydarzenia w Poznaniu" http://www.facebook.com/groups/241900542530749/,

kolejne zdjęcie kotków wkleiłam do wydarzenia http://www.facebook.com/events/131412210305892/ i udostępniłam je! :ok:

Bardzo szybko wklejane informacje przesuwają się na dalsze miejsca – aż sama sprawdzałam czy nie została usunięta, mimo, że zostałam przyjęta do tej grupy!

Podobnie jest pod wpisywaniem komentarzy pod artykułem http://www.mmpoznan.pl/397740/2011/12/2 ... e-comments – bardzo powoli ładuje się strona i dużo osób wcale nie widzi miejsca, w którym bardzo jest potrzebne dopisywanie komentarzy!

Teraz też nie wiem czy i kiedy zobaczę własny przed chwilą dopisany komentarz!
Nie widzę czy jesteśmy nadal wśród „Top 5” w ilości dopisanych komentarzy! :(

kussad pisze:Nie zapominajcie proszę o udostępnianiu wydarzenia głosowania na FB http://www.facebook.com/#!/events/131412210305892/ - bardzo szybko spada ze strony głównej i nie jest widoczne zwłaszcza, że prawie nikt nie dopisuje tam komentarzy :(
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Wto gru 27, 2011 12:13 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

Pod artykułem w ogóle nie widzę już opcji wpisywania komentarzy.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Wto gru 27, 2011 12:16 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

Dopiero co dopisywałam komentarz i bardzo długo czekałam zanim się strona załaduje tak, żebym go zobaczyła :( - ale jest, widziałam go i podpisałam się swoim nickiem.
Tak samo jak wcale nie widzę widoku z "Top 5" :( ale może to wina mojego komputera....
...Obrazek...Obrazek

kussad

[poprzednia][następna]