Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kussad pisze:Najważniejszy jest śladSpróbuję sobie poszukać na FB kto nas/Was tam zaprosił, rozumiem, że chodzi o wydarzenie
kinia098 pisze:Puściłam prośbę o pomoc w głosowaniu w Krakvecie na FB. Mam 5 tysięcy znajomych, więc może coś zdziałająZapraszam też gości. Puszczam info na forum świnek i królików.
kinia098 pisze:kinia098 pisze:Puściłam prośbę o pomoc w głosowaniu w Krakvecie na FB. Mam 5 tysięcy znajomych, więc może coś zdziałająZapraszam też gości. Puszczam info na forum świnek i królików.
Króliki odpadają. Głosują na Mirkę. Może na świnkach rozpowszechnić apel ? Ale to też gryzonie, więc pewnie większość króliczych też tam jest ?
kinia098 pisze:kinia098 pisze:Puściłam prośbę o pomoc w głosowaniu w Krakvecie na FB. Mam 5 tysięcy znajomych, więc może coś zdziałająZapraszam też gości. Puszczam info na forum świnek i królików.
Króliki odpadają. Głosują na Mirkę. Może na świnkach rozpowszechnić apel ? Ale to też gryzonie, więc pewnie większość króliczych też tam jest ?
NITKA/KARINKA pisze:kinia098 pisze:kinia098 pisze:Puściłam prośbę o pomoc w głosowaniu w Krakvecie na FB. Mam 5 tysięcy znajomych, więc może coś zdziałająZapraszam też gości. Puszczam info na forum świnek i królików.
Skąd wiesz?
Głosują oficjalnie, jako forum, czy do decyzji użytkowników?
kinia098 pisze:NITKA/KARINKA pisze:kinia098 pisze:kinia098 pisze:Puściłam prośbę o pomoc w głosowaniu w Krakvecie na FB. Mam 5 tysięcy znajomych, więc może coś zdziałająZapraszam też gości. Puszczam info na forum świnek i królików.
Skąd wiesz?
Głosują oficjalnie, jako forum, czy do decyzji użytkowników?
Po prostu wrzuciłam apel o pomoc w głosowaniu na Poznań na wątek mojego uszka i Loli [*] i dostałam odpowiedź, że króliki głosują na Mirkę, bo obiecała podzielić się z nimi karmą. Skoro forumowiczka napisała to na wątku, na który każdy może wejść, to chyba żadna tajemnica z tego.
idaemean pisze:Nie wiem, czy to dobry pomysł, ale zawsze można rozważyć napisanie na tablicy kina Muza, na fb mają niemal 10 tysięcy osób, które ich śledzą, a zdaje się, że kiedyś mieli jakąś akcję z Agapeanimali. Choć rzecz jasna to miejsce raczej niezwiązane z inicjatywą, więc nie wiem, czy taka wiadomość w ogóle nie zostałaby stamtąd usunięta...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 53 gości