KOCIA CHATKA znów zaprasza....

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 25, 2011 20:58 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

Maurycy, Mauryś , Maurynek :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Obrazek
To taki piękny, duży dostojny kot :1luvu:
Pięnie umaszczony :1luvu:
Z takimi niesamowitymi oczkami patrzącymi prooooosto w oczy- chyba z uwielbieniem :oops: :1luvu:
myziak i kolaniarz i niesamowity przytulak i przylepa :1luvu:
dom który go pokocha bedzie niesamowicie szczęśliwy :ok:
Mnie kupił każdym swoim kłaczkiem :1luvu:
Ostatnio edytowano Wto gru 27, 2011 11:19 przez Dorota Wojciechowska, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Nie gru 25, 2011 21:43 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

Pamiętacie Albercika.... :?: to on z Domku Stałego pozdrawia razem z Dużymi

Obrazek

Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Nie gru 25, 2011 23:13 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

Po dyzurze;
Sabince znowu łzawią oczy posmarowałam neomycyna,
Madhuri oczy ok
Diabełek niesamowity przytulasek, siedzi na plecach, tryka głowka,mozna go ciagle nosic. :1luvu:
Maurycy jadł i jadł whiskas supreme rybny.
Luiza nie wiedziała jak sie zabrac do saszetki ale potem troche cos zjadła
Dakota w koszyku pod oknem, wszedł do niego Arni :1luvu:
Pchełka i Bohaterka apetyt dopisuje
Weronce bardzo łzawi oczko
Michałowa spacerowała, niestety prokolinu nie podałam :( tylko krew sie polala z mojej reki.
Na zdrowej:
Biedronek ma podrapany nos i oko, oko mu przemyłam,ale warczy :twisted:
Arletka jadla ze smakiem i podobnie warczała przy podawaniu leku.
Józek słodki, podobnie jak Gremliny oczy przemyte

AGATA mich

Od: Pt wrz 30, 2011 20:32

Post » Nie gru 25, 2011 23:15 Re: proszę nie pisać nowy watek

terenia1 pisze:GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 19.12.-25.12.2011 r.
26.12. pon. rano Beatka wie. brak
27.12. wt. rano Teresa wie.Cookie
28.12. śr. rano brak wie Ewa
29.12. czw.rano Beatka wie. Teresa
30.12. piat rano Dorotka wie. brak
31.12. sob. rano Iwonka wie. brak
01.01. niedz. rano Iwonka wie. Agata

Jak nie ma na jutro nikogo wieczorem to ja chętnie przyjdę.

AGATA mich

Post » Nie gru 25, 2011 23:19 Re: proszę nie pisać nowy watek

No nie ma :oops: dziękuję :D i zaraz zmieniam :D
AGATA mich pisze:
terenia1 pisze:GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 19.12.-25.12.2011 r.
26.12. pon. rano Beatka wie. brak

Jak nie ma na jutro nikogo wieczorem to ja chętnie przyjdę.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Nie gru 25, 2011 23:21 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 19.12.-25.12.2011 r.
26.12. pon. rano Beatka wie. Agata

terenia1

Post » Nie gru 25, 2011 23:29 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

Jutro do południa szczęśliwy dzień dla prawdopodobnie Pchełki i Bohaterki :D pojadą wspólnie do jednego domku, proszę trzymać kciuki :ok:

terenia1

Post » Pon gru 26, 2011 1:34 Forum

Ja byłam do 17-tej na dyżurzd i Biedronek byl ok,jako jedyny nie uczestniczyl w zabawie laserkiem tylko siedzial na oknie. Michałowa trzeba spacyfikowac recznikiem, do poludnia lyknela 1/2 tabletki w dwoch kawalkach i prokolin. Trzeba pryekazac duzym zeby obserwowali Bohaterke bo wymiotuje. A Weronka miala suche oczy moze tak po masci lzawily.
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Pon gru 26, 2011 11:23 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

Dorota Wojciechowska pisze:A ja po dyżurze :D ale się namyziałam , naprzytulałam nabawiłam :1luvu:
byli państwo i wzieli jednego diabełka
Ostatni diabełek z białą plamką bardzo smutny i płacze- martwię się czy się nie zatęskni. Nie wiem jak tam z jej szczepieniami i czy można by ją było wypuścić.
Diabełki tajfunki. Jedna ok 12 -tej poszła do domu a ta pozostała bardzo płacze w boksie.

Bardzo sie ciesze z adopcji trzecieko diabelka. Skoro Dorotka pisze ze zostal diabelek z calkiem malutka biala plamka na brzuszku to zostala Aisza, a do nowego domku pojechala Belze - bubka. Mam nadzieje ze Aisza wkrotce znajdzie dom . Przed swietami dzwonila do mnie pani w sprawie tej kici ale chyba nie doczytala ogloszenia, bo myslala ze diabelki to kocurki , wydaje mi sie ze pisze ze to dziewczynki ? Ona chciala kocurka wiec zrezygnowala - szczerze mowiac jakos mi sie wydaje ze to niewielka strata , bo pani byla przez telefon srednio komunikatywna , w tle rozmowy krzyczace chyba kilkuletnie dziecko ...
Wszystkie Diabelki szczepione byly tylko 1 raz o ile pamietam to bylo to 22 listopada . Wklejka o szczepieniu z data i podpisem dr Zawolik jest w ksiazeczce, wiec latwo sprawdzic. Nalezaloby kotka zaszczepic powtornie zanim mialby zostac na stale wypuszczony z boksu, ale nie wiem czy nie ma teraz juz objawow lekkiego rozwolnienie - teraz jak w boksie jest 1 kotek to latwo sprawdzic czy kupka jest ok. Kilka dni temu diabelki byly odrobaczane milbemaxem - wiem ze Jadzia tez zaznaczyla date w ksiazeczce , bylo podejrzenie ze luzne kupki to wynik obecnosci jakichs pasozytow . Jesli kupka jest juz ok. mozna z ostatnim diabelkim podjechac na szczepienie.
Uprzejmie prosze o informacje czy kicius ma juz prawidlowa kupke i czy ktos w takim razie podjedzie z nim przy najblizszej okazji wyjazdu z kotami do Almavetu, gdzie od poczatku jest prowadzony przez dr Zawolik ?
Jesli nikt nie ma czasu podjechac to sama to zrobie ale prosze dac w tej sprawie info na forum.

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Pon gru 26, 2011 11:39 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

W sobotę (wtedy były jeszcze 2 Diabełki) w ich kuwecie kupki były rzadkie. Potem jak biegały luzem jedna (nie wiem która) załatwiła się na rzadko do kuwety ogólnodostępnej. Ja mogłabym podjechać do Almavetu w czwartek lub piątek po pracy ( jezeli nie będzie przeciwwskazań), tylko jest mały problem - nigdy tam nie byłam, nie wiem gdzie to jest i nikt mnie tam nie zna :-)

Iwona11

Od: Pon lis 21, 2011 19:30

Post » Pon gru 26, 2011 12:41 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

terenia1 pisze:Jutro do południa szczęśliwy dzień dla prawdopodobnie Pchełki i Bohaterki :D pojadą wspólnie do jednego domku, proszę trzymać kciuki :ok:

Pojechały!!! Będą mieszkać we Wrocławiu.
Do kontenerka nowych "dużych" Pchełki i Bohaterki zapakowała się Mania, no ale niestety ona musi jeszcze poczekać na swój domek.
Mały diabełek trochę płacze w boksie,ale uwielbia jak się go nosi.Mruczy i wtula się,i tak można by z nim cały dyżur.
Biedronek coś osowiały. Ożywił się dopiero przy zabawie laserkiem.
Arni pcha się wszędzie,wszystko zrzuca,no i niestety sam też spada.
Bezdomniaczki nakarmione.Były trzy.

balbina38

Od: Sob lis 15, 2008 16:41

Post » Pon gru 26, 2011 12:46 Forum

Mała diablica robi rzadka jasna kupke bo przy mnie zrobila. :oops: ja wydalam ksiazeczke Aiszy bo bylo tam napisane cala czarna. Jak co to bede odkrecac :oops:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Pon gru 26, 2011 14:28 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

Za Pchełkę i Bohaterkę :1luvu: :ok:
To nowi Duzi aż z Wrocławia dzisiaj po nie przyjechali?

Ciekawe co u Smoły, Burasków z Rysiem, Triski i Biedronki :!: :roll:

AGATA mich

Post » Pon gru 26, 2011 14:29 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

Jadziu jak Renia?

AGATA mich

Post » Pon gru 26, 2011 14:39 Re: Forum

Dorota Wojciechowska pisze:Mała diablica robi rzadka jasna kupke bo przy mnie zrobila. :oops: ja wydalam ksiazeczke Aiszy bo bylo tam napisane cala czarna. Jak co to bede odkrecac :oops:

Dorotka , to przecież wszystko jedno , nowi wlaściciele i tak na pewno nadadzą kici wybrane przez siebie imię. Chcialam tak dla siebie wiedziec. Z tego co rozumiem rzadkie kupki koty maja od dnia kiedy je zawiozlam do kch czyli od 7 grudnia. w tej sytuacji trzeba je zawiezc do lekarza bo to nienormalne dzis jest 27 grudnia.
Pytanie - czy jutro jest planowany wyjazd z jakimikolwiek kotami do ktoregos lekarza ??? diabelek ma ksiazeczke calosc jego leczenia jest tam zapisana wiec moze nie ma koniecznosci aby jechal do almavetu jesli akurat jest planowana inna lecznica ? Objawy: jasne, smierdzace gumiaste kupki utrzymujace sie od 3 tygodni mimo odrobaczenia ktore bylo ok tydzien temu.

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

[poprzednia][następna]