Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Karolek(ona) pisze:
vailet pisze:Takie oczy jak ma Buba ciągle ma ostatnio Bejbi.Jak miała chlamydię to było czerwonawe,a teraz brązowe.Mimo wszystko leci nie chcę mi się fot teraz robić.Tak wogóle czyj to kot![]()
To będzie wracać bo tak już jest.
najszczesliwsza pisze:vailet pisze:Takie oczy jak ma Buba ciągle ma ostatnio Bejbi.Jak miała chlamydię to było czerwonawe,a teraz brązowe.Mimo wszystko leci nie chcę mi się fot teraz robić.Tak wogóle czyj to kot![]()
Buba jest okazem zdrowiatą wydzieliną się nie przejmują, ja u Astki tez się nie przejmuję
A zobacz sobie Borgisa u kamari, przepraszam - Miśka
Karolek(ona) pisze:
vailet pisze:najszczesliwsza pisze:vailet pisze:Takie oczy jak ma Buba ciągle ma ostatnio Bejbi.Jak miała chlamydię to było czerwonawe,a teraz brązowe.Mimo wszystko leci nie chcę mi się fot teraz robić.Tak wogóle czyj to kot![]()
Buba jest okazem zdrowiatą wydzieliną się nie przejmują, ja u Astki tez się nie przejmuję
A zobacz sobie Borgisa u kamari, przepraszam - Miśka
Wydzieliny nie powinno być.U zdrowych kotów tego nie ma i każdy wet Ci to powie.Ja też już nic nie robię bo to nic nie da.Tylko przemywanie oczu.Tyle razy byłam u weta i nigdy u kotów w poczekalni nie widziałam takich wydzielin.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05 i 108 gości