krynia08 pisze::ryk:![]()
![]()
![]()
i nawet pazury mam pomalowane
![]()
a więc to TYYYY???

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
krynia08 pisze::ryk:![]()
![]()
![]()
i nawet pazury mam pomalowane
![]()
Mruczeńka1981 pisze:Mam taki pomysł, żeby zrobić listę do pomocy na 2012 rok.
Glównym odbiorcą w styczniu byłby FAN, w lutym np. ta starsza Pani z Torunia, bo już dawno tam nie pomagaliśmy a w zimie ciężko, w marcu Wrocławskie Koty, w kwietniu Radomsko, dalej jeszcze nie wiem, ale pewnie mi pomożecie
Oczywiście jakieś 100 zł dla karmicieli z Wrocławia, Brzegu czy innych w każdym miesiącu też się znajdzie. Mam nadzieję...
Glównym odbiorcą w styczniu byłby FAN, w lutym np. ta starsza Pani z Torunia, bo już dawno tam nie pomagaliśmy a w zimie ciężko, w marcu Wrocławskie Koty, w kwietniu Radomsko, dalej jeszcze nie wiem, ale pewnie mi pomożecie
Oczywiście jakieś 100 zł dla karmicieli z Wrocławia, Brzegu czy innych w każdym miesiącu też się znajdzie. Mam nadzieję...
krynia08 pisze:Tu sama dziewczyna działa viewtopic.php?f=1&t=136180
Glównym odbiorcą w styczniu byłby FAN, w lutym np. ta starsza Pani z Torunia, bo już dawno tam nie pomagaliśmy a w zimie ciężko, w marcu Wrocławskie Koty, w kwietniu Radomsko, maj-pani Hanna z Jurczyc, czerwiec Kocia Chatka z Sosnowca, lipiec Konin, sierpień wolontariuszka z Morąga, dalej jeszcze nie wiem, ale pewnie mi pomożecie
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 35 gości