Hamak, drapaczek, obraz - bazarek dla RITY * PILNE!!!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt gru 23, 2011 14:25 Re: Hamak, drapaczek, obraz - bazarek dla RITY * PILNE!!!

Obrazek
Nutka, Muza, Amber, Evo, Bonnie Blue, Demi, Goran oraz Gama pozdrawiają wszystkich.:)
Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek
viewtopic.php?f=20&t=137690 - Bazarek na Kotylion Viva!

mojekoty

Od: Pon maja 03, 2010 13:57

Post » Pt gru 23, 2011 16:37 Re: Hamak, drapaczek, obraz - bazarek dla RITY * PILNE!!!

Zestaw niebieski z czarnym kotem poproszę-mój Rudy jest identyczny jak Rita, więc aż czuję się zobowiązana do zakupu :) wyglądają jak bliżniaki, a zestawik będzie dla mojej bratanicy :)
Kosmici są wśród nas !

agnieszka.mer

Od: Pt lut 25, 2011 18:54

Post » Pt gru 23, 2011 17:46 Re: Hamak, drapaczek, obraz - bazarek dla RITY * PILNE!!!

Bardzo dziękuję za pomoc. :1luvu:
Nutka, Muza, Amber, Evo, Bonnie Blue, Demi, Goran oraz Gama pozdrawiają wszystkich.:)
Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek

mojekoty

Post » Nie gru 25, 2011 1:43 Re: Hamak, drapaczek, obraz - bazarek dla RITY * PILNE!!!

Powtórzę słowa, które umieściłam na swoim wątku... Rita nie wygląda dobrze - z tej rany jej się coś sączy - nie wiem, czy to dobrze, czy źle. Mój weterynarz to taki trochę luzak, więc tak do końca w jego optymistyczne prognozy nie wierzę. W jednym miejscu opuchlizna jest twarda - nie wydaje się, by ja bolała przy dotyku, ale kotka wygląda marnie. Nie je sama - mama karmi ją strzykawką... Nie wiem, co to będzie... Ponieważ jest już niedziela, więc dzisiaj miną dwa tygodnie odkąd jest z nami... Najgorsze jest to, ze jedyna alternatywą dla leczenia farmakologicznego jest ponowne cięcie... Gdybym miała pewność, że w Lublinie trafie na dobrego weterynarza, to pomimo braku pieniędzy zabrałabym ją do Lublina. Niestety na lubelskich wetach też się przewiozłam...

Może macie jakieś rady albo znacie dobrego weterynarza w Lublinie. Proszę piszcie - już nie wiem, co robić... :cry:
Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek

mojekoty

Post » Nie gru 25, 2011 10:34 Re: Hamak, drapaczek, obraz - bazarek dla RITY * PILNE!!!

Kurczę :(

Sprawdź może tutaj
viewtopic.php?f=22&t=78227
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Nie gru 25, 2011 15:56 Re: Hamak, drapaczek, obraz - bazarek dla RITY * PILNE!!!

Dzisiaj rano powiedziałam weterynarzowi, że dodam jej na własną rękę Klindamycynę. Powiedział, ze to nie ma sensu, ale jak ją dzisiaj zobaczył pozwolił mi ja podać. Tak więc od dzisiaj będzie dostawała dwa rodzaje antybiotyków... Mamy jej też często podawać podskórnie Glikozę i Elektrolity. Poprosiłam go o OcteniSept na ranę - na te dwa wolne dni. We wtorek apteki będą otwarte, to kupię w sprayu. To co ją boli i zrobiło się twarde, to weterynarz podejrzewa, że to zrosty. Kuleje na nogę po przeciwnej stronie. Moze bym jej jeszcze podała coś rozkurczowego (No-Spę)..? Ona nie może odejść a nie jest z nią dobrze. To co wycieka, to nie ropa, tylko surowica, ale jest słaba, chowa się w ustronne miejsca i karmimy ją strzykawką... :cry:
Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek

mojekoty

Post » Nie gru 25, 2011 16:43 Re: Hamak, drapaczek, obraz - bazarek dla RITY * PILNE!!!

Przelałam pieniądze ale dojdą pewnie po świętach
Kosmici są wśród nas !

agnieszka.mer

Od: Pt lut 25, 2011 18:54

Post » Nie gru 25, 2011 21:43 Re: Hamak, drapaczek, obraz - bazarek dla RITY * PILNE!!!

Dziękuję bardzo. Okropnie się martwię o tę kotkę. Na konsultację z innym weterynarzem muszę czekać do wtorku... :x Nie jest z nia dobrze...
Moi Drodzy, będę wdzięczna każdemu, kto weźmie udział w bazarku. Z pełna odpowiedzialnością mogę polecić hamaki maścienne - ich cena bazarkowa jest cena materiałów - bez żadnej robocizny.
Wystawie też bransoletki, które zamówiłam do sklepu, ale ze względu na smutek jaki odczuwam - nawet nie zrobiłam im jeszcze zdjęć. Zaraz się zmobilizuję...
Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek

mojekoty

Post » Nie gru 25, 2011 22:43 Re: Hamak, drapaczek, obraz - bazarek dla RITY * PILNE!!!

Dodaje nowe rzeczy do bazarku - bransoletki i kosmetyczkę gobelinową.

Bransoletka nr 1:
Posiadam ją w dwóch rozmiarach.
Jedna ma obwód 14,5 cm;
[size=150]Druga ma obwód 15,5 cm;

Prezentują się świetnie - obie z córeczką (10 lat) takie nosimy. :wink: [/size]

Obrazek

Cena wywoławcza: 17 zł (koszt wysyłki 2-3 zł)

Bransoletka nr 2:
Jedna ma obwód 14,5 cm;
[size=150]Druga ma obwód 14 cm;

Obrazek

Bransoletka nr 3:
Jedna ma obwód 16,5 cm;
[size=150]Druga ma obwód 15,5 cm;

Obrazek

Kosmetyczka gobelinowa (długość - 20 cm, wysokość - 14 cm) Doskonałej jakości. :)

JEDNA STRONA
Obrazek
DRUGA STRONA
Obrazek
Obrazek

Cena wywoławcza: 30 zł (koszt wysyłki w granicach 4-5 zł)

Przedmioty są również na stronie pierwszej.
Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek

mojekoty

Post » Pon gru 26, 2011 18:56 Re: Hamak, drapaczek, obraz - bazarek dla RITY * PILNE!!!

agnieszka.mer pisze:Zestaw niebieski z czarnym kotem poproszę-mój Rudy jest identyczny jak Rita, więc aż czuję się zobowiązana do zakupu :) wyglądają jak bliżniaki, a zestawik będzie dla mojej bratanicy :)

Madziu, czy tych zestawow masz wiecej niz 1? bo przypominam, ze kupilam go juz wczesniej i zaplacilam za niego 22.12...

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pon gru 26, 2011 19:55 Re: Hamak, drapaczek, obraz - bazarek dla RITY * PILNE!!!

Miałam dwa - i dla obu Was są. :)

Wróciłam właśnie od Miśki (Rity). Nadal bardzo marnie wygląda, ale twardego miejsca na brzuchu już nie wyczułam. Wyjdzie na to, że mam lepszą intuicje niż weterynarz, bo to ja się uparłam na dodanie jej Klindamycyny do leczenia. Zobaczymy jak będzie jutro - jeśli się nie poprawi, to pojadę z nią jutro lub w środę na konsultacje do innego weterynarza.
Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek

mojekoty

Post » Pon gru 26, 2011 20:01 Re: Hamak, drapaczek, obraz - bazarek dla RITY * PILNE!!!

To ja kosmetyczkę za wywoławczą zacznę.
Śliczna jest.
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Pon gru 26, 2011 20:10 Re: Hamak, drapaczek, obraz - bazarek dla RITY * PILNE!!!

To prawda - kosmetyczka jest urzekająca i bardzo porządna. :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek

mojekoty

Post » Wto gru 27, 2011 11:28 Re: Hamak, drapaczek, obraz - bazarek dla RITY * PILNE!!!

aha, to super :) :)

podziwiam z tą Klindamycyną 8O ja nie wiedzialabym co robic... brawo!!! :ok: :1luvu: oby bylo coraz lepiej :ok: :ok: :ok:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Śro gru 28, 2011 22:09 Re: Hamak, drapaczek, obraz - bazarek dla RITY * PILNE!!!

Oto zdjęcia Rity. Nie wygląda najlepiej, ale jej się nie pogarsza. Jutro jedziemy na lewatywę, by odblokować jelita, bo to chyba główna przyczyna braku apetytu i problemów z chodzeniem.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Na zdjęciach widać, że łzawią jej oczka (pomimo przemywania) - to wszystko zapewne z osłabienia. Od jutra dostanie krople do oczu.

Zapraszam na bazarek. Każdy grosz mi się przyda. Nikomu nie podoba się ten piękny obraz? Jest na nim kotka medalistka. Będzie piękną ozdobą na każdej ścianie u osoby lubiącej koty. Wszystkie przedmioty wystawione na stronie pierwszej są aktualne.
Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek

mojekoty

[poprzednia][następna]