Beatko,Olu,Aniu, Krysiu,Bożenko, Jolu-witam w świąteczne popołudnie!
I od razu przedstawiam Wam moja tymczasię z Kretowin-Adele Dlaczego Adele-bo pulchniutka i sliczna jak Adele!
Na razie tylko zdjęcia z telefonu, bo flesz w aparacie za mocny,a nie chce jej dodatkowo stresowac.Maleńka jest przerazona,ale po wygłaskaniu zdecydowała sie zjeść troche chrupek Popatrzcie jak ładniutka!
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
A na białych skarpetusiach -na tylnych łapkach ciemne plamy-jakby miała łaty na skarpetkach. Szkoda,że rudy braciszek zaginął -spóźniłam się-tak jak z Nadią(pierwszą Nadią ), ale czekałam, by jak najwięcej czasu upłynęło od szczepienia Tomka, a jutro mija pełne dwa tygodnie. Nie mogłam wziąc wczesniej
Może na zdjęciach tego nie widać,ale ona ma buzie podobną do Zoe -tez taka okrąglutka i puchata-siostra na dodatek nieźle ją utuczyła,więc wygląda jak kuleczka!
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"