SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 24, 2011 20:26 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Gosieńko, Tobie i całej Twojej Rodzince, dużo zdrówka, spełnienia marzeń i wspaniałych Świąt życzą:
Magda
Filemon
Dudek
Nesska
Ch'timie
Noblik
Fibik
Bianka
Zazi
Angus
i Fotka
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Sob gru 24, 2011 23:24 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Też wszystkiego co naj..... naj.......naj.......ode mnie i
Poldka , Balbiny, Bimbera, Klawisza, Czesława / 3/4 kota/ i tymczasów Lucypera i Alutki
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Sob gru 24, 2011 23:44 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Wspaniałych Świąt :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Nie gru 25, 2011 6:37 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Obrazek
Spokojnych, zdrowych Świąt dla Wszystkich!!!
Krzysiekbolo

Post » Nie gru 25, 2011 10:42 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Witamy świątecznie :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie gru 25, 2011 14:24 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Dzień dobry świątecznie, moje kochane, bardzo dziękuję za wszystkie życzenia na wątku i pw :1luvu: :1luvu: :1luvu: ...jeśli choć część się spełni, to będę bardzo szczęśliwa :D .
Wykorzystałam te odrobinę czasu, moje dziewczyny pojechały do brata na cmentarz- ja byłam wczoraj, z opłatkiem -, kociaste się świątecznie pospały, a ja chciałam przywitać się z Wami :D .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Nie gru 25, 2011 14:25 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Witaj Gosieńko! :s2:
Jak brzuszki, nie bolą? Ja jakaś taka pełna jestem :wink:

Erin

Post » Nie gru 25, 2011 14:28 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Erin pisze:Witaj Gosieńko! :s2:
Jak brzuszki, nie bolą? Ja jakaś taka pełna jestem :wink:

No cóż, Izo, powiem, że wyglądam tak na oko na jakiś piąty miesiąc... :ryk: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Nie gru 25, 2011 14:29 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Witamy się też bardzo świątecznie i obżarci do granic możliwości... poruszania się :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Nie gru 25, 2011 14:30 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

vip0 pisze:No cóż, Izo, powiem, że wyglądam tak na oko na jakiś piąty miesiąc... :ryk: .

Tylko na piąty? To jeszcze nie tak źle :wink:

Erin

Post » Nie gru 25, 2011 14:33 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

kamari pisze:Witamy się też bardzo świątecznie i obżarci do granic możliwości... poruszania się :mrgreen:

Marysiu, a kto Ci się każe ruszać? :mrgreen:
Siedź, kochana, kociaste przygarnij i świętuj :ok: .
Moje pospane wszystkie, a ja sobie z Wami troche posiedzę...w miedzyczasie zarzucam okiem na " Królową Śniegu ".

vip

Post » Nie gru 25, 2011 14:35 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Erin pisze:
vip0 pisze:No cóż, Izo, powiem, że wyglądam tak na oko na jakiś piąty miesiąc... :ryk: .

No niby nie...tylko mój żołądek nie jest przyzwyczajony do takiej kosmicznej ilości jedzenia :D .
Ale niech tam, święta są, można trochę pogrzeszyć :mrgreen: .

vip

Post » Nie gru 25, 2011 14:37 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

vip0 pisze:
Erin pisze:

No niby nie...tylko mój żołądek nie jest przyzwyczajony do takiej kosmicznej ilości jedzenia :D .
Ale niech tam, święta są, można trochę pogrzeszyć :mrgreen: .

Pewnie, kiedy grzeszyć, jak nie w takie święte święta :ok: :ok: :ok:

Ja może nie piąty miesiąc, ale nagle wszytkie portki mam przyciasne :roll:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Nie gru 25, 2011 14:41 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

My jesteśmy tylko we trzy, no i zwierza, ale atmosfery świątecznej nigdy u nas nie brakowało...jakoś tak fajnie jest, inaczej, nawet zwykły chleb inaczej smakuje :D .
Koty gadać ze mną po ludzku nie chciały...tylko Aluś po swojemu popyszczył :mrgreen: .

vip

Post » Nie gru 25, 2011 14:45 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Ja chciałam wreszcie doczekać do północy, ale jak zwykle padłam :oops:
Może i dobrze. Jak mi dzisiaj rano Ominia napyszczyła za p[ozostawienie kotów na niełasce na całą dobę, to i tłumaczenia nie potrzebowałam. Moje biedne zmarnięte, głodne biedactwa...
Całą michę mięsa oddałam Cezarowi, bo panienki nie raczyły :roll:
Obrazek
Obrazek

kamari

[poprzednia][następna]