Poznań Główny PKP/PKS -Krakvet- dziękujemy w imieniu kotów!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 25, 2011 9:16 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

A ja zacytuję swój post z wątku krakvetowskiego, bo opisuję w nim wczorajszą sytuację.

Mulesia pisze:Wczoraj, późno wieczorem, pisałam post będący odpowiedzią na post użytkowniczki ( nicku nie pamiętam, ale był to pierwszy post tej użytkowniczki ) podpisany mirka_t
Użytkowniczka twierdziła, iż na KV głosuje troll.
Zapytałam dlaczego nie zgłosi adminowi KV, że głosuje na nią troll.

Dziś nie widzę ani postu podpisanego "mirka_t", ani mojej odpowiedzi.

Myślałam, że ktoś przeniósł mój post, więc odszukałam wszystkie swoje posty. Okazuje się, że po mojej odpowiedzi nie ma śladu 8O .

Jednocześnie sprawdziłam swoje PW. Nie mam żadnej informacji o usunięciu postu.

Czy mogę wiedzieć, co tu się dzieje? 8O

Poza tym, wątek został odpięty. Trzeba się zatem uaktywnić, by był na górze.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Nie gru 25, 2011 9:43 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

LunaKlara pisze:Dzisiaj na Skladowej kociaki mialy pelne michy. Jak przyszłam dwa koty własnie rozpoczynaly Wigilie przy stole ze swiezym łbem karpia :))
Dorzucilam sie do stołu jedną puchę zarcia.

Mam nadzieję ze to nie były te same łby które widziałyśmy z Martą w czwartek.Chyba ze trzy sztuki tego było.
Już widzę co tam wyląduje po świętach bo jak twierdzą "znawcy" tematu , koty wszystko zjedzą.

kasia_5000 czy ja mogłabym z tobą we wtorek iść na karmienie ?
Widzę że wg.grafiku obskoczysz wszystkie miejsca,dzięki czemu mogłabym dokładnie zobaczyć gdzie to jest i wtedy zapisałabym się na jakiś dyżur. W przyszłym tygodniu mam móóóstwo czasu bo do pracy idę dopiero drugiego.Co ty na to.
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Nie gru 25, 2011 11:33 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

kussad pisze:
kussad pisze:
Mulesia pisze:
kussad pisze:
kussad pisze:Właśnie wracam z FB gdzie zaglądałam na udostępnianie i dopisywanie komentarzy do artykułu http://www.mmpoznan.pl/397740/2011/12/2 ... egory=news czy widać go na głównej stronie - tak w tej chwili widać

Leżę i z laptopa nie mam dostępu do forum dogo. Czy ktoś mógłby tam na forum napisać coś o tym artykule i podać link, który dobrze byłoby udostępniać na bieżąco i dopisywać komentarze i rozsyłać link do znajomych żeby artykuł był widoczny na stronie głównej.
Nikt na dogo o tym nie wie i dawno nie było posta na forum :(

:twisted:

Wrzuciłam link na dogo.

http://www.dogomania.pl/threads/203136- ... st18262879

Zauważyłam to :ok:

Dzięki dopisywaniu komentarzy artykuł jest widoczny na pierwszym miejscu w "Top 5" wg ich ilości!
[/quote]

napisałam komentarz, ale go nie widzę, pewnie coś żle zrobiłam :roll:

progect

Od: Nie lis 28, 2004 21:36

Post » Nie gru 25, 2011 17:29 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

progect pisze:[napisałam komentarz, ale go nie widzę, pewnie coś żle zrobiłam :roll:

O której godzinie dopisałaś komentarz? Zaraz tam pójdę zobaczyć - widziałam tylko, że jako jedna z bardzo nielicznych osób udostępniłaś link i jest widoczny na stronie głównej! :ok:
Zaraz opracuję skróconą wersję mojej prośby i powtórzę ją na wątku KrakVetu tylko muszę odszukać własne posty...

Czy znacie kogoś na innych forum, czy ktoś zna forum rasowych psów, kogokolwiek kto mógłby nam pomóc w zdobywaniu głosów, kogoś znanego na jakimś forum, czy prosicie o to swoich znajomych?
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Nie gru 25, 2011 17:34 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

Małgocha Pe pisze:
LunaKlara pisze:Dzisiaj na Skladowej kociaki mialy pelne michy. Jak przyszłam dwa koty własnie rozpoczynaly Wigilie przy stole ze swiezym łbem karpia :))
Dorzucilam sie do stołu jedną puchę zarcia.

Mam nadzieję ze to nie były te same łby które widziałyśmy z Martą w czwartek.Chyba ze trzy sztuki tego było.
Już widzę co tam wyląduje po świętach bo jak twierdzą "znawcy" tematu , koty wszystko zjedzą.

kasia_5000 czy ja mogłabym z tobą we wtorek iść na karmienie ?
Widzę że wg.grafiku obskoczysz wszystkie miejsca,dzięki czemu mogłabym dokładnie zobaczyć gdzie to jest i wtedy zapisałabym się na jakiś dyżur. W przyszłym tygodniu mam móóóstwo czasu bo do pracy idę dopiero drugiego.Co ty na to.

Małgocha Pe - jasne, zapraszam! :)
Na pw podam Ci mój nr telefonu i się dokładnie umówimy.

kasia_5000

Od: Czw mar 23, 2006 21:51

Post » Nie gru 25, 2011 17:44 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

progect pisze:[napisałam komentarz, ale go nie widzę, pewnie coś żle zrobiłam :roll:

Rzeczywiście Twojego komentarza tam nie widzę. Dopisujemy je na samym końcu pod komentarzami - teraz już na 3 stronie!

Czy Wam działa link podany w tym artykule. Myślę, że może przydałoby się wkleić dokładniejszą instrukcję do głosowania.
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Nie gru 25, 2011 20:20 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

Na FB wydarzenie pojawil sie taki komentarz
Renata Zaremba pisze: Dziewczyny, zamiast kotka w domku, dajcie może tą fotkę kotów z ulicy i może zmieńcie temat wydarzenia, że np bezdomne kotki !! Bo to wygląda jak wydarzenie PUSTA MISKA :-( to co klikamy i pełną miskę mamy, to takie spojrzenie kogoś z zewnątrz !

Może wklejajcie co jakiś czas zdjęcia i prośby o głosy - karmę dla bezdomnych kotów.
[*] 7.03.1992-18.03.2004[']
Należało wdać się w awanturę. :(
Gdziekolwiek jesteś ...♥♥♥
KARINKA[*]15.06.2003-13.10.2008['] MACIUŚ[']5.05.2011 KUBUŚ[']26.07.2011 MRUŻKA[']27.03.2013
:cry: :cry: :cry:

NITKA/KARINKA

Od: Sob lut 21, 2009 8:41

Post » Nie gru 25, 2011 20:21 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

Zdjęcia kotów, wszystkie które są w wątku, można śmiało wklejać - ja nie jestem facebookowa, ale jeśli komuś kto ma konto chciałoby się to zrobić, to śmiało. Mogę podesłać więcej, bo zrobiłam też sporo zdjęć na PKP jesienią.

MartaK

Od: Sob mar 18, 2006 22:02

Post » Nie gru 25, 2011 21:09 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

Najpierw przekopiuję wlasny post zwątka KrakVet:

kussad pisze:Zmodyfikowałam trochę swoje inne wcześniejsze posty:

kussad pisze:Właśnie wracam z FB gdzie zaglądałam na udostępnianie i dopisywanie komentarzy do artykułu http://www.mmpoznan.pl/397740/2011/12/2 ... egory=news czy widać go na głównej stronie - tak w tej chwili nie widać

Dopisywać komentarze mogą wszyscy nie tylko przez FB!

Link na Dogo też jest wklejony ale bardzo rzadko ktoś odzywa się na wątku – ja z laptopa nadal nie daję rady się zalogować. :(
http://www.dogomania.pl/threads/203136- ... st18262879[

Dzięki dopisywaniu komentarzy artykuł jest widoczny na pierwszym miejscu w "Top 5" wg ich ilości! - nie wiem czy jeszcze gdzieś w Poznaniu udało nam się
coś zamieścić

Prośba o udostępnianie linku do artykułu jest nadal aktualna i spełniło ją mało osób - ostatnio został udostępniony 5 i 7 godzin temu! :( :( :(

Nowe komentarze dopisujemy na samym końcu - teraz już na 3 stronie pod artykułem!
W wydarzeniu na Fb widzę, że piszecie świetne komentarze - wklejcie proszę taki sam pod artykułem i udostępnijcie go na swojej tablicy :ok:

Czy Wam działa link podany w tym artykule. Myślę, że może przydałoby się wkleić dokładniejszą instrukcję do głosowania!
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Nie gru 25, 2011 21:10 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

Tutaj trochę kotów łączkowych z PKP:

Obrazek
Shot at 2011-11-14

Obrazek
Shot at 2011-11-14

Obrazek
Shot at 2011-11-14

Obrazek
Shot at 2011-11-14

Obrazek
Shot at 2011-11-14

Obrazek
Shot at 2011-11-14

MartaK

Post » Nie gru 25, 2011 21:13 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

viewtopic.php?f=1&t=130188&start=735 - a na tej stronie naszego wątku jest sporo zdjęć kotów ze Składowej

MartaK

Post » Nie gru 25, 2011 21:27 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

Dziękuję za kolejne zdjęcia - mam nad czym myśleć gdy posłucha mnie sprzęt!

Poprzednio wkleiłam drugie zdjęcie ze strony 81 tego wątka a teraz pierwsze!

[b]Niestety po ostatnich zmianach na FB nie da się już zmienić ani tytułu ani terminu sprawdziłyśmy :(
[
/b]
kussad pisze:
Mulesia pisze:Dałam link i instrukcję w swoich komentarzach, ale nie mam pojęcia czy ktoś je czyta.

Mam taką nadzieję!
Wiem, byłam tam i widziałam tylko myślałam o wklejeniu tej naszej bardzo dokładnej instrukcji głosowania – bo ta wersja już tam była!

Zacytuję sobie z własnego wątka:
kussad pisze: Ponownie zapraszam na wydarzenie na FB.
Głosujemy!
Dołączmy!
Rozsyłamy!
http://www.facebook.com/events/131412210305892/

Bardzo prosimy o pomoc!

Czy znacie kogoś na innych forum, na lokalnych, na dziecięcych czy jakichkolwiek innych, czy ktoś zna forum rasowych psów, kogokolwiek kto mógłby nam pomóc w zdobywaniu głosów, kogoś znanego na jakimś forum, czy prosicie o to swoich znajomych a może należałoby im przypomnieć bo po prostu o tym zapominają

...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Nie gru 25, 2011 22:25 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

http://www.facebook.com/groups/241900542530749/ - w komentarzach na facebooku, ktoś kto zagłosował na nasze koty, zaprosił do promowania tego wydarzenia także w ich wątku. Czy któraś z facebookowych dziewczyn, mogłaby dopisać tam info o naszej akcji?

MartaK

Post » Nie gru 25, 2011 22:33 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

Potrzebujemy kogoś kto już należy do tej grupy.Nie wiem czy zdążą mi odpowiedzieć i mnie przyjmą - narazie nie widzę mozliwości napisania tam czegokolwiek. :evil:
Zacytuję Twoją prośbę na ąatku KrakVetu. Może tam jest ktoś z Poznania!
Ostatnio edytowano Nie gru 25, 2011 22:35 przez kussad, łącznie edytowano 1 raz
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Nie gru 25, 2011 22:35 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

A, no widzisz, ja nie wiem jak to działa :oops: Może dobrze byłoby się powołać na to, że sami nas zaprosili do siebie do wątku?

MartaK

[poprzednia][następna]