Gibutkowa pisze:Ja chcę prezent pod choinkę - żeby obydwie dziewczyny z tego wyszły![]()
![]()
I niech się spełni
Podpisuje się pod życzeniami

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:Ja chcę prezent pod choinkę - żeby obydwie dziewczyny z tego wyszły![]()
![]()
I niech się spełni
Anna61 pisze:Bardzo dziękuję za życzenia świąteczne a i Wam życzę Zdrowych i Pogodnych Świąt.
Już byłyśmy w lecznicy na kroplówce i zastrzykach z Niunią.
Kroplówka jest GluNaCl 1;1 z Duphalyte
zastrzyki Catosal , Combivit, Vitacon, Cerenia, Ornipural 2ml, cyklonamine(krwawienie z noska)
Miała zrobione RTG - opis
Powiększona wątroba wystająca poza łuk żebrowy, masy kałowe w okrężnicy odcinkowe zgazowanie jelit.
Rozmaz krwi z dnia 21. 12. 2011r, opis
Widoczne wtręty na krwinkach przypomniające Hemobartonelafelis, brak młodocianych form krwinek czerwonych.
Opis USG z wczoraj czyli 23.12. 2011
Pęcherz moczowy z aechogenną zawartością, nerki bz., wątroba o zwiększonej echogenicznosci z hyperechonnymi ogniskami.
Dostała zapas kroplówek do domu oraz kupiłam olej parafinowy do podawania.
Ornipural będzie dostawać 1x po 2ml.
Niunia jest osowiała, spojówki bladożółte, nadal sama nie je a po zjedzeniu wymiotuje. Jest źle, kotka praktycznie tylko leży.
Jeżeli organizm Niuńci nie podejmie tworzenia nowych czerwonych krwinek to będziemy się żegnać.
Oszaleję chyba, pytam się dlaczego te małe istotki muszą tak cierpieć! Co zrobiły złego na tym parszywym świecie, że są tak doświadczane przez los!![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości