To my - maluszek Trąbka

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 23, 2011 11:28 Re: To my:) PP Julcia [']

Miał dobre życie, miał Ciebie i Mamę, miał miłość i opiekę, odszedł, bo tak chciał zły los, pozostawiając rozpacz i tęsknotę i pytanie na ktore nigdy nie znajdziemy odpowiedzi-DLACZEGO? :cry: :cry: :cry: :cry:

Obrazek

Przytulam Cie Milenko mocno, z całych sił!

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon lis 07, 2011 21:36 Re: To my:) PP Julcia [']

Milenko, co u Was? :)
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro lis 23, 2011 18:42 Re: To my:) PP Julcia [']

Milenko, wiem, że jesteś strasznie zabiegana i nie masz na nic czasu. Ale cały czas pamiętamy o Tobie i mocno trzymamy kciuki za to, żeby wszystko pięknie się poukładało :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Post » Pt gru 23, 2011 15:10 Re: To my:) PP Julcia [']

Puk puk …. ja tylko na chwilę…….. Ślad malutki pragnę zostawić w Waszym świecie, nie potrzeba więcej.
Koszyk życzeń świątecznych niosę ze sobą, życzeń wymarzonych, od tych najmniejszych cichutkich jak westchnienie, po te największe z zapachem przygody…. Wiarę w nim mam, Nadzieję , Miłość, ciszę Wigilijnego Wieczoru, zapach choinki, skrzypiący śnieg pod butami, leniwie mruczące koty - to wszystko jest teraz Wasze. Dobrych Świąt….

Petka, TŻ i potffory
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pt gru 23, 2011 18:20 Re: To my:) PP Julcia [']

Cudownych Świąt Bożego Narodzenia, spokoju i miłości,
oraz spełnienia najskrytszych marzeń
życzy Kasia z Pięciokotem

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Sob gru 24, 2011 11:13 Re: To my:) PP Julcia [']

Milenko, życzę Świąt zdrowych i pogodnych wypełnionych radością i odpoczynkiem, spędzonych w gronie bliskich.

Obrazek

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Sob gru 24, 2011 12:31 Re: To my:) PP Julcia [']

Milenko, życzę zdrowych, spokojnych i radosnych świąt oraz bardzo szczęśliwego Nowego Roku :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Post » Sob gru 24, 2011 15:57 Re: To my:) PP Julcia [']

W tę Noc magiczną, gdy rodzi się Dziecię,
Miłość z Nadzieją wędrują po świecie
Dzielą się sercem jak opłatkami...
Niech już na zawsze zostaną z Wami.

Obrazek
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Czw gru 29, 2011 8:11 Re: To my:) PP Julcia [']

Wczoraj poznałam w realu Milenkę :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Wierzcie mi-to cudowna dziewczyna!!!-urocza buzia,wspaniały charakter,otwarta i ciepła-dokładnie taka,jaka jest na forum!
Poznałam Mariolę-Mamę Mili-i choć nie są do siebie podobne,bo Mariola to filigranowa szczupluteńka kobietka, o urodzie południowoeuropejskiej-czarne oczy i włosy,sniada cera-piękna :1luvu: :1luvu: :1luvu: -to Milenka jest wysoką blondynką o jasnych,niebieskich oczach,o buzi delikatnej,młodej dziewczyny z cudownym uśmiechem(a włosy-ech tylko zazdrościć :oops: )-to są jednakowo wielkimi Ludźmi-obie tak samo kochają koty,walczą o nie i poświęcaja wszystko,by je ratować!-to taka rzadkość,że Rodzina tak bardzo pomaga!!!!
Poznałam wszystkie koty Milenki i Marioli-Mila była w szoku,że wszystkie dały mi sie dotknąć-niektóre miziały sie na potęgę!-Boże jakie one są piękne!!!!!!!!!!
Miziaczek oczywiście miziała się od samego wejścia,a Czaruś-ten charakterologiczny klon Tomcia był zawsze obok mnie-co za cudowny kocio!-dzisiaj trzymajcie za niego :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: ,bo Czaruś pochorował się i ma anemię,dzisiaj dostanie preparat koncentrat krwi,bo ma anemię,a strasznie boi sie igły,więc podanie mu czegokolwiek w zastrzyku jest gehenną i dla niego i dla wetów i dla Mili!
Zauroczył mnie Kajtuś-kociaczek z ataksją móżdżku-przesliczny biało-bury kociak,przewracający się,chwiejący,ale taki słodki,że początkowo aż mi się łzy zakręciły,jak na niego patrzyłam!
Ech!-długo by pisać i opisywać poszczególne koty-gdybym mogła,to usiadłabym na podłodze i miziałabym,miziała i miziała! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Milenka dała wspaniałą wyprawkę Tomciowi(a ja tylko troszkę karmy :oops: :oops: :oops: ),a moim kotom dwie reklamówy przysmaków i zabawki!-Miluś-baaaaardzo dziękuję ! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Milenka ma przepiękny sklep-duży,przestronny,jasny,a towaru 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
Jakie legowiska,jakie kuwety,jaka karma!!!!!!-a ceny!-tylko kupować!!!!!!
Oj niech wszyscy w Słupsku kupują-nie pożałują,bo oprócz cudownej obsługi-super fachowe doradztwo!
Ja w takim sklepie w zyciu nie byłam!
Milenko-morza klientów Ci zyczę!!!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Mila jak tylko bedzie miała net w sklepie będzie do nas zaglądała,niestety-pracuje do 19-tej,potem obsługa kotów,potem papiery firmowe,zamówienia-i północ mija :(
Nie ma praktycznie czasu na nic,a dla mnie czas znalazła,zajęła się mną troskliwie i jeszcze kanapki oprócz prezentów i gorącego serca na drogę dostałam! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Wycałowałam Ją od nas wszystkich-nie zapomniałam! :D
Ostatnio edytowano Czw gru 29, 2011 18:51 przez kropkaXL, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw gru 29, 2011 10:26 Re: To my:) PP Julcia [']

Kasieńko, dziękujemy bardzo za tak szczegółową relację i wieści o Milence :1luvu: Cieszę się ogromnie, że są to dobre wieści :D To, że Milenka jest cudowną osobą, wyczuwa się na odległość poprzez każdy jej wpis na miau :1luvu: :1luvu:
Milenko, ja także życzę Ci tłumów klientów i oczywiście wszystkiego, co najlepsze. Dla Ciebie i dla Twojej mamy.
Trzymam kciuki za Czarusia, no i oczywiście za pozostałe koteczki :ok: :ok: :ok:
Wszystkiego najlepszego kochana w nowym roku, aby był jak najlepszy od początku do końca :ok: :piwa:
Obrazek

bulba

Post » Pt gru 30, 2011 20:15 Re: To my:) PP Julcia [']

Już po transfuzji-na razie OK i żeby było coraz lepiej!!!!-ufff!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt gru 30, 2011 21:24 Re: To my:) PP Julcia [']

kropkaXL pisze:Już po transfuzji-na razie OK i żeby było coraz lepiej!!!!-ufff!

Czaruś, trzymaj się kochany :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Niech będzie już tylko lepiej :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Post » Sob gru 31, 2011 12:05 Re: To my:) PP Julcia [']

Wielu sukcesów, odważnych marzeń, mądrych decyzji, satysfakcji, spokoju i pomyślności w całym 2012 roku
Petka i potffory
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Sob gru 31, 2011 12:29 Re: To my:) PP Julcia [']

Milenko, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku kochana :1luvu: Zdrowia, radości i wszelkiej pomyślności dla Ciebie, Twojej Rodziny i koteczków :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Post » Sob gru 31, 2011 13:59 Re: To my:) PP Julcia [']

Milenko, cieszę się, że udało się zrealizować własne biznesy. Życzę wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, zdrowia, pomyślności i spełnienia wszystkich marzeń. Niech troski omijąją Wasz dom.

Obrazek

P.S.
Należę do grona szczęśliwców, którzy poznali Milenę osobiście i podpisuję się obiema ręcami pod postem Kasi. :)

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

[poprzednia][następna]