DTu OlaLola. Wesołych Świąt. :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob gru 17, 2011 12:06 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki. Bambo wraca z adopcji

sisay pisze:No nie 8O czyżîby to był Ten Kotek, Którego Imienia Nigdy Nie Mogę Zapamiętać??? :roll: :lol:

Tak to Ten kotek.

kotx2 pisze:yyy Lucek :?:

Lucuś umarł jak miał 3 tygodnie, a kociak na zdjęciu, to Pacuś maluch którego wzięłam po Lucusiu.
Piękny nie??

OlaLola

Od: Nie paź 21, 2007 9:33

Post » Pon gru 19, 2011 17:29 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki. Bambo wraca z adopcji

Wklejam zdjęcia mojego tymczasa Batmana, a nowym domu nazywa się Gacuś. Kociaki miałam na Wielkanoc w domu, po Świętach pojechały do Ds. Teraz to już dorosłe kocurki.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

I jeszcze zdjęcia Pacusia:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Rozchorował nam się Juniorek, wczoraj wymiotował 5 razy, dziś raz. Byliśmy u weta. Junior nie je, w zasadzie tylko śpi...

OlaLola

Post » Pon gru 19, 2011 18:10 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki. Bambo wraca z adopcji

Ale piękne kociaki :D

Chyba rzeczywiscie jakiś wirus krąży, bo u mnie też kolejno wszystkie rzygają i kupy też takie sobie... ale Koral już doszedł do siebie, na drugi dzień normalnie jadł. Więc mam nadzieję ze to taka szybka choroba ;)

sisay

Od: Pon cze 18, 2007 12:18

Post » Wto gru 20, 2011 16:38 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki. Bambo wraca z adopcji

Z Juniorem już na szczęście lepiej. Paletka została wypuszczona na wolność, w domu mam czarną całkiem oswojoną kotkę. Jutro będzie sterylizowana.

OlaLola

Post » Wto gru 20, 2011 17:41 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki. Bambo wraca z adopcji

Szkoda tej Paletki :( taka pora głupia, że nie ma dla niej miejsca..

U mnie jakiś cud chyba, jak wszystko pójdzie zgodnie z oczekiwaniami, to po świętach będę czysta z tymczasów 8O :mrgreen:

sisay

Post » Wto gru 20, 2011 18:12 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki. Bambo wraca z adopcji

A Wypadka byś nie chciała?? On też jeszcze szuka Dt :roll: Tylko, że jego to bym Ci najpierw wykastrowała bo on zapaszek ma i nie waha się go używać :ryk:

A to Rudek również mój były tymczas :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

OlaLola

Post » Śro gru 21, 2011 14:58 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki. Bambo wraca z adopcji

Mamy mały problem z nową kotką. Nie chce jeść, ani pić, nie zrobiła też siusiu ani kupki. Dziś ma być sterylizacja, zobaczymy czy do niej dojdzie. Jeśli tak to na pewno poproszę weta o kroplówkę i jakieś witaminy dla niej... jest bardzo zestresowana... :roll:

OlaLola

Post » Czw gru 22, 2011 12:18 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki.

Mała koteczka, która miała wczoraj sterylizacje jest bardzo zestresowana, do tego stopnia że karmimy ją z palca, a poimy strzykawką. Kotka jest bardzo bezbronna, jak jest u człowieka na rękach jest totalnie ogarnia ją strach i nie wie co robić... :roll:

OlaLola

Post » Czw gru 22, 2011 12:20 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki.

Biedactwo... :(
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Czw gru 22, 2011 17:14 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki.

Kicia jest bardzo biedna, cała się trzęsie, ale je. Co prawda tylko i wyłącznie gourmeta :roll: ale jednak. Siedzi w zasadzie cały czas za piecem. Nie bardzo wiem, gdzie się załatwia, bo na pewno nie w kuwecie. Wsadzam ją co prawda do kuwety, ale ona tylko w niej siedzi lub leży... :roll:

OlaLola

Post » Czw gru 22, 2011 17:19 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki.

Może nigdzie... Mój Kot tak się kiedyś przestraszył, gdy spadł z drzewa, że nie załatwiał się przez 3 dni...

Czy ona może zostać odizolowana w jakimś miejscu, gdzie nie byłoby nikogo oprócz niej? Osobny pokój? Łazienka?
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Czw gru 22, 2011 17:42 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki.

Nie nie da rady. Mamy małe mieszkanie, wszędzie są koty a w łazience lepiej niech nie siedzi, bo jak mi wlezie pod wannę to jej nie wyciągnę :roll: Teraz śpi sobie w legowisku. Nie jest kotem konfliktowym na moje nie zwraca w ogóle uwagi. Mam nadzieję że będzie już tylko lepiej. Trzymajcie kciuki.

OlaLola

Post » Czw gru 22, 2011 19:59 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki.

Basia pojechała właśnie do DS !!! Zamieszkała w Gliwicach razem z czteroletnią main coonką. :piwa: :piwa: :piwa:
Korespondentka dzięki wielkie za podesłanie domu :1luvu: :1luvu: :1luvu:

OlaLola

Post » Czw gru 22, 2011 20:19 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki. Basia w DS :)

Super wiadomość :D
Kociaki zimowe mają szczęście, ze się rodzą o tej porze roku :wink:

sisay

Post » Sob gru 24, 2011 12:30 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki. Basia i Bambo w DS

Bambo pojechał do nowego domku. Zamieszkał w Zabrzu razem z 12 letnim chłopcem, golden retriverem, 2 letnią main coonką i dwoma szynszylami :)

Basia w nowym domku ma apetyt, pozwiedzała już mieszkanie i zaliczyła kuwetkę.

Kotka po sterylce zaczęła sama jeść, nie trzeba jej już karmić.

OlaLola

[poprzednia][następna]