Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
miszelina pisze:mikela pisze:miszelina pisze:Kupiłam dla seniorów Aeging +12 i gourmeta na święta. Jutro wieczorem dostaną.
Zyta poszła na DT.
Widziałam dziś Donkę, biedna malutka
Jak się czuje?
Święta spędzi w Hyraksie, tak?
Czuje się jako-tako, nie bardzo chce jeść. Na szczęście ma DT, Robert ją dzisiaj zawiózł.
miszelina pisze:Kupiłam dla seniorów Aeging +12 i gourmeta na święta. Jutro wieczorem dostaną.
Zyta poszła na DT.
Widziałam dziś Donkę, biedna malutka
dite pisze:Tweete, jest w tytule prośbę o wizytę pa w Łodzi, może mogę pomóc?
Tweety pisze:a jak jesteśmy przy temacie wigilijnym to życzę Wam wszystkim przede wszystkim spokoju i odpoczynku w te Święta, złapania oddechu, nabrania sił i dystansu, jakby dzwonił telefon to tylko dlatego, że kogoś Święta natchnęły i chce dać miejsce w swoim sercu i domu jakiemuś kotu.
Wesołych Świąt wszystkim!
Tweety pisze:Donia niestety odchodziZaczyna się dusić, dostała drgawek, wislackikot jedzie z nią pomóc jej odejść ...
wislackikot pisze:NIE MA JUŻ DONATKI
vanja pisze:Panowie z klatki to Kapsel i Strong. Kapsel idzie do czlowieka, a Strong ma duzy potencjal, ale boi sie obcych. Dobrze brac go na rece i glaskac, wtedy pokazuje jaki z niego traktorek. Jesli syczy to tylko pro forma, jest w pelni obslugiwalny. Nie gryzie i nie drapie.
Zycze wszystkim spokojnych, radosnych, pelnych rodzinnego ciepla i milosci swiat Bozego Narodzenia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 67 gości