KOCIA CHATKA znów zaprasza....

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 23, 2011 17:47 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

Ja już pakuję się do wyjazdu na Święta...

Kochani życzę Wam i wszystkim Nowym Dużym Naszych Kociaków wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia,
dużo uśmiechu, siły i wytrwałości w dążeniu do celów. Niech w Waszych sercach zawsze gości miłość i bezgraniczne oddanie Zwierzętom :kotek:

I aby ten Nowy Rok 2012 był dla Was najlepszy!!!

Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

Czy dom bez kota – najedzonego, dopieszczonego i należycie docenionego – zasługuje w ogóle na miano domu? :(
Mark Twain

Jesteśmy, by służyć zwierzętom. Obrazek

Kocia Mama Ewa

Od: Wto wrz 27, 2011 11:17

Post » Pt gru 23, 2011 17:59 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

Dziękujemy bardzo Ewcia :s1:
Skoro wyjeżdzasz to ja z kolei życzę udanej podrozy :D
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Pt gru 23, 2011 18:02 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

Dziękuję Cooki :D
Obrazek Obrazek Obrazek

Czy dom bez kota – najedzonego, dopieszczonego i należycie docenionego – zasługuje w ogóle na miano domu? :(
Mark Twain

Kocia Mama Ewa

Post » Pt gru 23, 2011 18:36 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

Spokojnych i wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku 2012 dla Dużych i kociambrów ode mię, Juniora oraz 6 i 3/4 kota :s1: :s1: :s1: :s1: :s1: :s1: :s1: :s1:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Pt gru 23, 2011 19:36 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

Renia - szczęściara :)
A ja dziś miałam naprawdę jazdę . Jak pamiętacie Honoratka wczoraj rano bardzo ładnie zjadła , ale niestety był to jej jedyny posiłek . Wieczorem było to co zwykle dziś rano też. Ja tylko przyjechałam z pracy poszłyśmy z nią do lekarza. Nie jest wesoło , ma 40 stopni. Dostała antybiotyk, p-gorączkowy, nawodnienie glukoza + sole mineralne .coś nieciekawego jest z ta raną po operacji -sterylizacji. ma też przepisaną maść z antybiotykiem na ranę . Oczywiście święta będą z leczeniem , jeśli okaże się że nie jest uczulona na antybiotyk który wstępnie dostała dostanie jutro convenię żebyśmy choc w swięta z Panią Lodzią nie latały po doktorach , bo leczona i tak bedzie tylko chodzi o zastrzyki . Bede Wam opisywac jak sie czuje . Bardzo prosze o trzymanie kciukow za Honoratke. UFF
Kto moze niech odpoczywa i cieszy sie swietami, ja tam srednio moge, na szczescie inni sa bardziej ambitni i w swieta bede objadac tych innych a sama mam kupione glownie saszetki dla kotow :mrgreen:

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Pt gru 23, 2011 20:47 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

Kochani
życzę Wam i Waszym Rodzinom, Zdrowych, Spokojnych Świąt, ciepła rodzinnego i dużo miłości. Chwili wytchnienia od codziennego szaleństwa i radości z rzeczy drobnych.
A w Nowym Roku życzę Wam i sobie wytrwałości w tym co robimy, odwagi i wiele wiele miłości, bo jak mówią słowa Dezyderaty "przy całej swej złudności, znoju i rozwianych marzeniach jest to piękny świat "

najpiękniejsze, najcieplejsze życzenia i dobre myśli od Zarządu Kociochatkowego dla Wszystkich :D

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Pt gru 23, 2011 21:09 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

jadziaII pisze:
Kocia Mama Ewa pisze:Po dyżurku wielogodzinnym..

Pchełka i Bohaterka nic dziś nie zjadły.

To samo Inka one byly przed wczoraj szczepione wszystkie trzy i tak moze byc po szczepionce, ale mysle ze dzis a najdalej jutro wszystko wroci do normy.

Jadziu one jadły rano jak byłam na dyżurze. Nie jadła Madhuri, która zabunkrowała się za boksami. Próbowałam na różne sposoby ją wyciągnąć,ale niestety się nie udało.

balbina38

Od: Sob lis 15, 2008 16:41

Post » Pt gru 23, 2011 21:15 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

Honoratka :ok: :ok: :ok:
8)

The Szops

Od: Sob lip 30, 2011 15:08

Post » Pt gru 23, 2011 21:22 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

gosiakot pisze:Renia - szczęściara :)
A ja dziś miałam naprawdę jazdę . Jak pamiętacie Honoratka wczoraj rano bardzo ładnie zjadła , ale niestety był to jej jedyny posiłek . Wieczorem było to co zwykle dziś rano też. Ja tylko przyjechałam z pracy poszłyśmy z nią do lekarza. Nie jest wesoło , ma 40 stopni. Dostała antybiotyk, p-gorączkowy, nawodnienie glukoza + sole mineralne .coś nieciekawego jest z ta raną po operacji -sterylizacji. ma też przepisaną maść z antybiotykiem na ranę . Oczywiście święta będą z leczeniem , jeśli okaże się że nie jest uczulona na antybiotyk który wstępnie dostała dostanie jutro convenię żebyśmy choc w swięta z Panią Lodzią nie latały po doktorach , bo leczona i tak bedzie tylko chodzi o zastrzyki . Bede Wam opisywac jak sie czuje . Bardzo prosze o trzymanie kciukow za Honoratke. UFF
Kto moze niech odpoczywa i cieszy sie swietami, ja tam srednio moge, na szczescie inni sa bardziej ambitni i w swieta bede objadac tych innych a sama mam kupione glownie saszetki dla kotow :mrgreen:

Oj Gosiu tak mi przykro :(
Oczywiście 3mam kciuki za Honotatke i za Ciebie :ok:
I czekam na info,
Pamiętaj również, że moja propozycja nadal aktualna :wink:

Cookie1706

Post » Pt gru 23, 2011 22:11 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

Na kwarantannie:
jeden wielki rozpiździel,wszystko pozrzucane,szmatki,recznik papierowy cały rozwalony-potargany,miseczki no wszystko
koty nakarmione,nie zauwazylam u zadnego kota zadnej niepokojacej kupy
kotki od alienor nie zlokalizowalam

Na zdrowej:
koty nakarmione,w kuwetach miały czysto
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Pt gru 23, 2011 22:35 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

balbina38 pisze:
jadziaII pisze:

Jadziu one jadły rano jak byłam na dyżurze. Nie jadła Madhuri, która zabunkrowała się za boksami. Próbowałam na różne sposoby ją wyciągnąć,ale niestety się nie udało.

To bardzo niepokojące - Madhuri uciekła za boksy wczoraj po południu, jeśli do dzisiejszego wieczora tam siedzi... 8O
Obrazek Obrazek Obrazek

Mark Twain

Kocia Mama Ewa

Post » Pt gru 23, 2011 23:15 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

Obrazek

Marzeń o które warto walczyć.
Radości, którymi warto się dzielić,
przyjaciół z którymi warto być
i nadziei bez której nie da się żyć.

DLA PREZESOSTWA ,WSZYSTKICH WOLONTARJUSZY I SYMPATYKÓW NADZIEJI NA DOM WESOYCH ŚWIĄT I SZCZĘŚIWEGO NOWEGO ROKU ,SPENIENIA MARZEŃ OSOBISTYCH,ZAWODOWYCH A W SZCZEGÓNOŚCI KOCIOCHATKOWYCH
ŻYCZY WIESIA
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, zyskałby na tym człowiek, a stracił kot.

Mark Twain

wiesiak

Od: Nie sty 09, 2011 21:20

Post » Pt gru 23, 2011 23:50 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

Dziekujemy wszystkim za zyczenia Swiateczne i zyczymy Wam tego samego bo cel mamy wspolny Jadzia i Wiesiu
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Sob gru 24, 2011 0:05 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

Beatko ja napisalam na podstawie postu Ewy ja osobiscie nie wiem czy jadly czy nie jady te male.

Martyna my bylismy dzis ok.14 to bylo wszystko w porzadku nic nie balaganione widocznie musialy sie gonic pozniej moze Manka z Maurycem.
Podalam leki popoludniowe na kwarant. Madhudi nie wyszla oczy nie smarowane to do kitu takie leczenie a ma straszne, trzeba ja zamknac w boksie jak wylezie bo nie ma innej rady /sa wolne/
Mysle ze Arletce paste podalas chyba nie robila problemu?

Michalowa pluje pro-kolinem caly boks pochlapala. pastylka jako tako polknieta.

Zakupilam 2 rolki workow bo juz nie bylo jedna mozna wziasc na zdr.bo tam tez nie ma.
Do szafy waskiej wlozylam reklamowke z rzeczami glownie reczniki bo w duzej nie ma miejsca.

Gosia jakze Ci wspolczuje z ta Honoratka wiem jak to jest z chorym kotem nie jedna noc nie przespalam to jest straszne tym bardziej jak nie wiadomo co kotu dolega.
Moze to byc jakiej zakazenie wew. rozmawialysmy na ten temat ze tych dwoch zabiegow rownoczenie sie nie wykonuje.
Mam ogromna nadzieje ze inni lekarze wyprowadza ja z tego tylko trzeba dobrze zdjagnozowac, badzmy dobrej mysli.trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Bardzo mi Cie zal to jest przerabane. :(

Renia jest przefajnista koteczka, juz nie ma koltunkow na glowie :)
Jest na luzie i wszyscy ze wszystkimi sie zgadzaja u mnie jest ogolna zgoda oczywiscie co do kotow i psa :ryk:

.
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Sob gru 24, 2011 9:17 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

MartynaP pisze:Na kwarantannie:
jeden wielki rozpiździel,wszystko pozrzucane,szmatki,recznik papierowy cały rozwalony-potargany,miseczki no wszystko
koty nakarmione,nie zauwazylam u zadnego kota zadnej niepokojacej kupy
kotki od alienor nie zlokalizowalam

Na zdrowej:
koty nakarmione,w kuwetach miały czysto

No to mialas co robić :ryk:

Cookie1706

[poprzednia][następna]