Dziękujemy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
juana pisze:Dużo paczuszek z saszetkami od Mikołaja- ja wiem, że istnieje Mikołaj dla kotów![]()
Ryszard
MaryLux pisze:juana pisze:Dużo paczuszek z saszetkami od Mikołaja- ja wiem, że istnieje Mikołaj dla kotów![]()
Ryszard
Ojej, ale czy na pewno do nas zajrzy? Jest tyle kotków, i to grzeczniejszych niż my...
I + K
juana pisze:MaryLux pisze:juana pisze:Dużo paczuszek z saszetkami od Mikołaja- ja wiem, że istnieje Mikołaj dla kotów![]()
Ryszard
Ojej, ale czy na pewno do nas zajrzy? Jest tyle kotków, i to grzeczniejszych niż my...
I + K
Zajrzy zajrzy- ja święty też nie jestem![]()
Ryś
MaryLux pisze:juana pisze:MaryLux pisze:juana pisze:Dużo paczuszek z saszetkami od Mikołaja- ja wiem, że istnieje Mikołaj dla kotów![]()
Ryszard
I + K
Zajrzy zajrzy- ja święty też nie jestem![]()
Ryś
Niemożliwe! Jeśli Ty nie jesteś święty, to już nie ma na świecie ani jednego świętego kota!
I + K
juana pisze:MożliweTyle, co doniczek zwaliłem ....
I słyszałem o kotach co nic nie rozrabiają i są grzeczne.
Ryszard
MaryLux pisze:juana pisze:Dużo paczuszek z saszetkami od Mikołaja- ja wiem, że istnieje Mikołaj dla kotów![]()
Ryszard
I + K
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, muza_51, PanPawel, Tygrysiątko i 191 gości