Kropcia i Dolores - część szósta . Cztery lata z Kropcią .

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 23, 2011 16:34 Re: Kropcia i Dolores - część szósta . Cztery lata z Kropcią .

Witanko i miłego weekendziku!! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt gru 23, 2011 18:32 Re: Kropcia i Dolores - część szósta . Cztery lata z Kropcią .

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Pt gru 23, 2011 20:25 Re: Kropcia i Dolores - część szósta . Cztery lata z Kropcią .

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pt gru 23, 2011 20:36 Re: Kropcia i Dolores - część szósta . Cztery lata z Kropcią .

Zdrowych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia Tobie buborku i Twoim dziewczynom

Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Sob gru 24, 2011 4:59 Re: Kropcia i Dolores - część szósta . Cztery lata z Kropcią .

Obrazek

Wesołych Świąt Kochani :s2:
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Sob gru 24, 2011 11:30 Re: Kropcia i Dolores - część szósta . Cztery lata z Kropcią .

Witajcie przedpołudniową porą . :wink:
Dziękujemy za pamięć , odwiedzanie naszego podupadającego wątku a przede wszystkim za piękne świąteczne życzenia :P :1luvu: ,
muszę Wam powiedzieć że jedno z tych które wypowiadałem jakiś czas temu się spełniło i Kropeczka cieszy się zdrowiem a dokuczające jej co jakiś czas objawy alergii mam nadzieję odeszły w zapomnienie .
W środę dostałem od nakrapianej pannicy najpiekniejszy prezent jaki tylko mogła mi dać , gdy po powrocie z pracy nieco znużony położyłem się na wersalce Kropusia przyszła i położyła się tuż obok zwrócona pyszczkiem do mnie , tylne łapki oparła o moją klatę , przednie o szyję i ..........usnęła ........... 8O :oops: :1luvu: , to było coś niesamowitego gdyż jeszcze nigdy nie zdarzyła się jej podobna poufałość względem Dużego - dane mi było czekać na nią ponad cztery lata :mrgreen: .
Wczoraj dla odmiany towarzysząc mi w przygotowywaniu świątecznych prezentów wyczaiła wśród nich ten który miała wraz z Dorcią ujrzeć dziś wieczorem w związku z czym plan ten uległ zmianie - rozochocona Kropusia podarła na strzępy skrywającą go reklamówkę po czym zaczęło się totalne szaleństwo którego końcowe fragmenty udało mi się zarejestrować :P ..................

http://www.youtube.com/watch?v=_BmPZfFB ... ature=plcp

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob gru 24, 2011 12:43 Re: Kropcia i Dolores - część szósta . Cztery lata z Kropcią .

Witajcie!
bubor pisze:W środę dostałem od nakrapianej pannicy najpiekniejszy prezent jaki tylko mogła mi dać , gdy po powrocie z pracy nieco znużony położyłem się na wersalce Kropusia przyszła i położyła się tuż obok zwrócona pyszczkiem do mnie , tylne łapki oparła o moją klatę , przednie o szyję i ..........usnęła ........... 8O :oops: :1luvu: , to było coś niesamowitego gdyż jeszcze nigdy nie zdarzyła się jej podobna poufałość względem Dużego - dane mi było czekać na nią ponad cztery lata :mrgreen: .

Ależ piękny prezent!!!
Mrusielda już legalnie dostała swoją paczkę - chciałam mieć trochę czasu na porządki :P
Wszystkiego najlepszego Buborku, Kropko i Dorciu :1luvu:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Sob gru 24, 2011 12:53 Re: Kropcia i Dolores - część szósta . Cztery lata z Kropcią .

Dziękujemy Józefino :P

bubor

Post » Sob gru 24, 2011 15:21 Re: Kropcia i Dolores - część szósta . Cztery lata z Kropcią .

Obrazek
zdrowka przede wszystkim

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob gru 24, 2011 15:25 Re: Kropcia i Dolores - część szósta . Cztery lata z Kropcią .

Dziękujemy Kociaro :wink:

bubor

Post » Nie gru 25, 2011 13:57 Re: Kropcia i Dolores - część szósta . Cztery lata z Kropcią .

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Nie gru 25, 2011 14:28 Re: Kropcia i Dolores - część szósta . Cztery lata z Kropcią .

bubor pisze:................
muszę Wam powiedzieć że jedno z tych które wypowiadałem jakiś czas temu się spełniło i Kropeczka cieszy się zdrowiem a dokuczające jej co jakiś czas objawy alergii mam nadzieję odeszły w zapomnienie .
W środę dostałem od nakrapianej pannicy najpiekniejszy prezent jaki tylko mogła mi dać , gdy po powrocie z pracy nieco znużony położyłem się na wersalce Kropusia przyszła i położyła się tuż obok zwrócona pyszczkiem do mnie , tylne łapki oparła o moją klatę , przednie o szyję i ..........usnęła ........... 8O :oops: :1luvu: , to było coś niesamowitego gdyż jeszcze nigdy nie zdarzyła się jej podobna poufałość względem Dużego - dane mi było czekać na nią ponad cztery lata :mrgreen: .
Wczoraj dla odmiany towarzysząc mi w przygotowywaniu świątecznych prezentów wyczaiła wśród nich ten który miała wraz z Dorcią ujrzeć dziś wieczorem w związku z czym plan ten uległ zmianie - rozochocona Kropusia podarła na strzępy skrywającą go reklamówkę po czym zaczęło się totalne szaleństwo którego końcowe fragmenty udało mi się zarejestrować :P ..................

http://www.youtube.com/watch?v=_BmPZfFB ... ature=plcp

Piękny prezent i.... piękne szaleństwo :lol:
A z jakim stoickim spokojem patrzy na to Dorcia :lol:
Dobrze, że Kropcia ma za sobą te problemy alergiczne :) :ok:
Życzę spokoju świątecznego i miłego odpoczynku :D

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Nie gru 25, 2011 19:21 Re: Kropcia i Dolores - część szósta . Cztery lata z Kropcią .

Nieco spóźnione, lecz gorące życzenia:

W dniu Bożego Narodzenia
Dziś składamy Wam życzenia:
Aby raźniej w duszy było,
Aby szczęścia i miłości z życia nigdy nie ubyło;
Aby wam się lepiej żyło

Alienor z kotami
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie gru 25, 2011 21:48 Re: Kropcia i Dolores - część szósta . Cztery lata z Kropcią .

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pon gru 26, 2011 11:39 Re: Kropcia i Dolores - część szósta . Cztery lata z Kropcią .

Obrazek :D
Obrazek
Obrazek

kalair

[poprzednia][następna]