Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bubor pisze:W środę dostałem od nakrapianej pannicy najpiekniejszy prezent jaki tylko mogła mi dać , gdy po powrocie z pracy nieco znużony położyłem się na wersalce Kropusia przyszła i położyła się tuż obok zwrócona pyszczkiem do mnie , tylne łapki oparła o moją klatę , przednie o szyję i ..........usnęła ...........![]()
![]()
, to było coś niesamowitego gdyż jeszcze nigdy nie zdarzyła się jej podobna poufałość względem Dużego - dane mi było czekać na nią ponad cztery lata
.
bubor pisze:................
muszę Wam powiedzieć że jedno z tych które wypowiadałem jakiś czas temu się spełniło i Kropeczka cieszy się zdrowiem a dokuczające jej co jakiś czas objawy alergii mam nadzieję odeszły w zapomnienie .
W środę dostałem od nakrapianej pannicy najpiekniejszy prezent jaki tylko mogła mi dać , gdy po powrocie z pracy nieco znużony położyłem się na wersalce Kropusia przyszła i położyła się tuż obok zwrócona pyszczkiem do mnie , tylne łapki oparła o moją klatę , przednie o szyję i ..........usnęła ...........![]()
![]()
, to było coś niesamowitego gdyż jeszcze nigdy nie zdarzyła się jej podobna poufałość względem Dużego - dane mi było czekać na nią ponad cztery lata
.
Wczoraj dla odmiany towarzysząc mi w przygotowywaniu świątecznych prezentów wyczaiła wśród nich ten który miała wraz z Dorcią ujrzeć dziś wieczorem w związku z czym plan ten uległ zmianie - rozochocona Kropusia podarła na strzępy skrywającą go reklamówkę po czym zaczęło się totalne szaleństwo którego końcowe fragmenty udało mi się zarejestrować..................
http://www.youtube.com/watch?v=_BmPZfFB ... ature=plcp
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter i 156 gości