najszczesliwsza pisze:Aniołek wstał.
A diabełek idzie spać.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
najszczesliwsza pisze:Aniołek wstał.
kocurzyca41 pisze:No proszę takim to dobrze.A ja od rana w robocie i tak do jutra rana.Prze....ne.Wczoraj musiałam śledziki robić i kapuchę gotować i dziś jestem też padnięta...Cześć, cześć...
kocurzyca41 pisze:No proszę takim to dobrze.A ja od rana w robocie i tak do jutra rana.Prze....ne.Wczoraj musiałam śledziki robić i kapuchę gotować i dziś jestem też padnięta...Cześć, cześć...
kamari pisze:kocurzyca41 pisze:No proszę takim to dobrze.A ja od rana w robocie i tak do jutra rana.Prze....ne.Wczoraj musiałam śledziki robić i kapuchę gotować i dziś jestem też padnięta...Cześć, cześć...
A ja się złościłam, że muszę dzisiaj na 3 godziny do roboty pojechaćMasz strasznie długą zmianę
vip0 pisze:Nie duś Marii jeszcze trochę...kto będzie dymił na forum?![]()
![]()
kamari pisze:A ja się złościłam, że muszę dzisiaj na 3 godziny do roboty pojechać![]()
Erin pisze:vip0 pisze:Nie duś Marii jeszcze trochę...kto będzie dymił na forum?![]()
![]()
A mało to chętnychkamari pisze:A ja się złościłam, że muszę dzisiaj na 3 godziny do roboty pojechać![]()
Niektórzy to się rozbestwili
mamaGiny pisze:3 godziny w robocie.. to już szczyt wszystkiego
ech niektórzy to mają szczęście
mamaGiny pisze:a potem tacy studenci jak ja wkurzają się,że strony niezaktualizowane,brak danych o zmianach zajęć,o odwołanych wykładach...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 39 gości