SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 23, 2011 7:51 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

najszczesliwsza pisze:Aniołek wstał.

A diabełek idzie spać.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pt gru 23, 2011 7:52 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

No proszę takim to dobrze.A ja od rana w robocie i tak do jutra rana. :evil: Prze....ne.Wczoraj musiałam śledziki robić i kapuchę gotować i dziś jestem też padnięta...Cześć, cześć...
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Pt gru 23, 2011 7:55 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Małgosia jeszcze tylko PW odczytaj
najszczesliwsza

Post » Pt gru 23, 2011 7:55 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

kocurzyca41 pisze:No proszę takim to dobrze.A ja od rana w robocie i tak do jutra rana. :evil: Prze....ne.Wczoraj musiałam śledziki robić i kapuchę gotować i dziś jestem też padnięta...Cześć, cześć...

O, to jeszcze się z Renią przywitam :D .
Fakt, te dyżury to chyba męczące, jak takie długie...bardzo współczuję.
U mnie dzis ostatnia nocka, ale spania jutro nie będzie, pichcić trza :( ...
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pt gru 23, 2011 7:59 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

kocurzyca41 pisze:No proszę takim to dobrze.A ja od rana w robocie i tak do jutra rana. :evil: Prze....ne.Wczoraj musiałam śledziki robić i kapuchę gotować i dziś jestem też padnięta...Cześć, cześć...

A ja się złościłam, że muszę dzisiaj na 3 godziny do roboty pojechać :oops: Masz strasznie długą zmianę 8O
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pt gru 23, 2011 8:04 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

kamari pisze:

A ja się złościłam, że muszę dzisiaj na 3 godziny do roboty pojechać :oops: Masz strasznie długą zmianę 8O

Ja tak zawsze,potem wolne trzy doby....I ma to swoje plusy i minusy.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Pt gru 23, 2011 8:07 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

vip0 pisze:Nie duś Marii jeszcze trochę...kto będzie dymił na forum? :ryk: :ryk: :ryk:

A mało to chętnych :wink:

kamari pisze:A ja się złościłam, że muszę dzisiaj na 3 godziny do roboty pojechać :oops:

Niektórzy to się rozbestwili :wink:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt gru 23, 2011 8:11 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Radosnych i spokojnych Świąt

Obrazek

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt gru 23, 2011 8:11 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

3 godziny w robocie.. to już szczyt wszystkiego
ech niektórzy to mają szczęście :ryk:
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Pt gru 23, 2011 8:12 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Erin pisze:
vip0 pisze:Nie duś Marii jeszcze trochę...kto będzie dymił na forum? :ryk: :ryk: :ryk:

A mało to chętnych :wink:

kamari pisze:A ja się złościłam, że muszę dzisiaj na 3 godziny do roboty pojechać :oops:

Niektórzy to się rozbestwili :wink:

:mrgreen: Porządnie zadymić to trzeba umieć :mrgreen:

Wczoraj dymiłam na przykład... gąbka z rozebranego mebla cudnie dymi na całą okolicę. Ale dużo ciepła daje :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pt gru 23, 2011 8:13 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Małgosia gdzie masz te swoje wytwory?
bo masz kupca :D
najszczesliwsza

Post » Pt gru 23, 2011 8:15 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

mamaGiny pisze:3 godziny w robocie.. to już szczyt wszystkiego
ech niektórzy to mają szczęście :ryk:

Wolałabym 8 z sensem, niż takie 3 jak dzisiaj. Zero studentów, żadnych wykładowców, ale "administracja" musi swoje odsiedzieć.

Postanowiłam się więc obijac totalnie :mrgreen: na codzień robię strony dla uczelni, ale dzisiaj nawet jednego brejka nie wstawię. A co.
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pt gru 23, 2011 8:16 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

a potem tacy studenci jak ja wkurzają się,że strony niezaktualizowane,brak danych o zmianach zajęć,o odwołanych wykładach... :ryk:
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Pt gru 23, 2011 8:20 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

mamaGiny pisze:a potem tacy studenci jak ja wkurzają się,że strony niezaktualizowane,brak danych o zmianach zajęć,o odwołanych wykładach... :ryk:

O przepraszam, zajęcia odwołuję natychmiast :mrgreen: i z wielką przyjemnością. Przynajmniej mi się nie szwędają stadnie po budynku :mrgreen:

Ale i tak trafia się jakiś rodzynek:

- A te zajęcia z panią J. to dzisiaj odwołane?
- Tak, odwołane?
- A inne?
- Inne nie, tylko z panią J.
- Czyli inne będą normalnie?
- :evil:

Najgorsze, że oni wszyscy mają zdaną maturę 8O
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pt gru 23, 2011 8:26 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

obecna matura to porażka całego systemu edukacji
moja córka przez 3 lata liceum nie musiała czytać lektur,pisać rozprawek itd - cała wiedza skupiała sie na dopasowywaniu do "klucza" ....
ObrazekObrazek

mamaGiny

[poprzednia][następna]