Szczęśliwa jedenastka tymczasy GŁUCHY CHIHUAHUA SZUKA DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 22, 2011 8:34 Re: Minęły Dwa Lata Bez Mojego tż Ruska już w DS.

Serniczku tak mi przykro :(

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Czw gru 22, 2011 16:10 Re: Minęły Dwa Lata Bez Mojego tż Ruska już w DS.

a co tutaj tak pusto :?:

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Czw gru 22, 2011 16:28 Re: Minęły Dwa Lata Bez Mojego tż Ruska już w DS.

jestem okropnie zmęczone ,oczy mam spuchnięte jak bym płakała ,a nie płakałam :roll: pieką mnie i wołają snu ,położyłam się więc na pare minut i natychmiast wszystko odeszło :cry:
dune ,to prawda ,ja jak kładę się spać analizuje cały dzień :oops: przeliczam ,rozważam ,zastanawiam się nad kolejnym...zawsze to był mój problem .
Tak jak kiedyś pisałam na oko ja nigdy nie mam problemów ,to ja dla otoczenia ,a potem w domu w samotności wszystko się kręci. :cry:

Strasznie mi przykro że już nie pracuje na Frontexie :cry: :cry: :cry: to jednak 600zł.
w dodatku tacy mili ludzie ,czyściutko i przyjemnie .
Na pożegnanie usłyszeliśmy NIE MÓWIMY DO WIDZENIA TYLKO DO SZYBKIEGO ZOBACZENIA :wink: dostałyśmy czekoladki :cry: dla nas też była wigilia ale o 12 ...a ja na 11.30 do dentysty.
zresztą i tak bym nie poszła ,ja dzika dzicz :oops:

za to w domu burdel na kółkach ,jak tym larwą udało dorwać się do rolki ręczników :evil: całe mieszkanie usłane ,syf nie do opisania :twisted:
ubije i będzie o mnie głośno :mrgreen:

muszę się przespać bo nie dam rady funkcjonować ,czuje się jak wypluty grzdyl. :|
spać spać spać.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw gru 22, 2011 16:29 Re: Minęły Dwa Lata Bez Mojego tż Ruska już w DS.

Trzymaj się Dorciu :kotek:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Czw gru 22, 2011 16:40 Re: Minęły Dwa Lata Bez Mojego tż Ruska już w DS.

trzymam :kotek:
nie ma innego wyjścia.
może gdybym była młodsza to bym się puściła :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw gru 22, 2011 16:41 Re: Minęły Dwa Lata Bez Mojego tż Ruska już w DS.

Ale to można nieźle wpaść :twisted:

OKI

Post » Czw gru 22, 2011 16:44 Re: TO JUŻ 3 ROK.:( MOJE SKARBY I NIE TYLKO...

TO JUŻ BĘDĘ SIĘ TRZYMAĆ :wink:
muszę ruszyć 4litery ,ogarnąć się i wyjść..
niech no ktoś wyśpi się za mnie ,proooooszę :!:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw gru 22, 2011 16:45 Re: TO JUŻ 3 ROK.:( MOJE SKARBY I NIE TYLKO...

Mogę się wyspać za Ciebie 8)
Urlopik :mrgreen:
I też NIC nie robię na Święta, w końcu to Święta, nie ;)

OKI

Post » Czw gru 22, 2011 22:21 Re: TO JUŻ 3 ROK.:( MOJE SKARBY I NIE TYLKO...

Dorciu tak długo Cię nie odwiedzałam, wstydzę się :oops:
Ale ostatnio tak mi jakoś życie ucieka przez palce. Nawet nie jestem na bieżąco co u Was się dzieje, nadrobię obiecuję.
Ale wpadłam aby złożyć Wam życzenia.

Dorciu Tobie, Twojej rodzince oraz wszystkim podopiecznym, Wesołych Spokojnych Świąt, dużo samych przyjemnych niespodzianek, a przede wszystkim odpoczynku i leniuchowania i aby zawsze otaczali Cię wartościowi ludzie. I aby nic nie zakłóciło atmosfery Świat i bliskości osób, których kochasz.
Obrazek
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Od: Śro lut 15, 2006 11:55

Post » Czw gru 22, 2011 23:02 Re: TO JUŻ 3 ROK.:( MOJE SKARBY I NIE TYLKO...

Zunia ,bardzo dziękuję za pamięć :1luvu: i również Zdrowych ,Spokojnych świąt życzę.

wróciłam z pracy ledwo ciepła,jednak stres mnie zjadł ,ten dzisiejszy dzień troszkę mi dokopał ,nic to podniosę się ,tak trzeba.
pracę mam nadzieje znajdę.

Miałam dziś jechać do weta z futrami ,ale nie udało mi się zbyt długo siedziałam u dentysty :? przed drugą byłam dopiero w domu ,ale już sie umówiłam z Ewą że przyjedzie po mnie o 9 rano.
Kropka ma jeden bok łysy ,bez sierści ,sierść zeszła z jakimś syfem ,szorstkim ,łupieżowym ,jak by warstwami sklejone :roll:
Luśka ma podobnie i wszystkie futra,lub prawie wszystkie bardzo się drapią,ki diabeł :?: :|
Tytek ,Kulikuli te dwa koty są ok. persy tak się drapały że postrzygłam ,masę dziwnego łupieżu ,grudki itp... :roll: tylko Kropci przy pociągnięciu zeszło z futerkiem :cry:
Zabiorę koty ,niech wetka to zobaczy.
Jutro już nie muszę wstawać o 6 rano :crying:
ot przewrotność :oops:

Indyk już na solony ,jeszcze potrzebuję kawałek słoninki ,zrobię też szarlotkę :mrgreen: barszczyk czerwony i uszka ,pierogi z kapustą i pojemniczek sledzia w śmietanie.

jakieś drobiazgi dzieciom i starczy :wink:

Gadzina chce choinkę :twisted:

najważniejsze za dużo nie myśleć.

a teraz dobrej nocki kochani.
Obrazek

dorcia44

Post » Czw gru 22, 2011 23:08 Re: TO JUŻ 3 ROK.:( MOJE SKARBY I NIE TYLKO...

na problemy ze snem mam kilka autodestrukcyjnych patentów....
nie da sie oduczyc myslenia i czucia....
mozna tylko zgłuszyc....
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Czw gru 22, 2011 23:15 Re: TO JUŻ 3 ROK.:( MOJE SKARBY I NIE TYLKO...

A nie zmieniłas jakiejś chemii do sprzątania? Odświeżacz powietrza? Proszek do prania? Płyn do płukania?
Obrazek

andorka

Od: Wto kwi 25, 2006 22:33

Post » Czw gru 22, 2011 23:19 Re: TO JUŻ 3 ROK.:( MOJE SKARBY I NIE TYLKO...

zagłuszyć ... :cry:

moja koleżanka kładzie się o godz. 12 na godzinke jak sama mówi ,poczym spóźnia się do pracy na godzinę 18 ,zaspała :twisted:
tylko pozazdrościć.
Wróciłam do domu ,ledwo żywa,powinnam się położyć ,ale sen już odszedł..położę się jednak i będę coś oglądała lub czytała aż mnie z muli ,zapewne w okolicach godziny 1,usnę i obudzę się wypoczęta ,będzie może 2 ...i tak będę usypiała i budziła się x razy.
przyczepiłam się do melatoniny bo podobno jej braki powodują takie problemy ,może jednak kupić ?

nie ,andorka ,ten typ tak ma.
to chyba głowa...
Obrazek

dorcia44

Post » Pt gru 23, 2011 0:03 Re: TO JUŻ 3 ROK.:( MOJE SKARBY I NIE TYLKO...

Witaj Dorciu! Z tym spaniem to mamy tak samo :mrgreen: zasypianie po północy i spanie po "kawałku" w efekcie rano ludż zmeczony jak by całą nockę rowy kopał...Musia nam troszkę chorowała...ale tylko troszkę...miała kłopoty z oczkiem, jest już po zastrzykach (dostawała przez dwa tygodnie co drugi dzień) i były kropelki i żel do oczka...dzisiaj była na kontroli...dzielna malutka, nawet polizała wujcia weta :D a to w jej wykonaniu nie byle jaki wyczyn z jej strony wobec obcego...no ale nasz wet nie jest jej już obcy :mrgreen: Wiosna, lato i ciepła jesień tak szybko minęły, i Musia zgodnie ze swoją tradycją znowu siusia w domku...no cóż, pańcia i pan nie chodzą "za potrzebą" do ogrodu to i piesio nie chce...
ma swoje ulubione miejsca do siusiania... w salonie i na środku przedpokoju, chociaż muszę ją pochwalić, jak chce to potrafi wybiec do ogrodu na siusianko, ale tylko wtedy gdy Ona ma na to ochotę...tak sobie "wychowaliśmy" malutką, rządzi nami jak chce a co gorsza, ona wie że może tak z nami postępować :mrgreen: dzięki temu mamy dużo gimnastyki, ciągle pilnujemy, żeby zaraz posprzątać więc coś za coś...Dorciu, Musia wysłała skromne,świąteczne buziaczki :wink: Zdrowych, spokojnych i wypoczętych Świąt życzy Musiałek i ten duży co to z tej psiny chciał zrobić prawdziwego psa no i moja skromna osoba!
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Pt gru 23, 2011 0:30 Re: TO JUŻ 3 ROK.:( MOJE SKARBY I NIE TYLKO...

dorcia44 pisze:zagłuszyć ... :cry:

moja koleżanka kładzie się o godz. 12 na godzinke jak sama mówi ,poczym spóźnia się do pracy na godzinę 18 ,zaspała :twisted:
tylko pozazdrościć.
Wróciłam do domu ,ledwo żywa,powinnam się położyć ,ale sen już odszedł..położę się jednak i będę coś oglądała lub czytała aż mnie z muli ,zapewne w okolicach godziny 1,usnę i obudzę się wypoczęta ,będzie może 2 ...i tak będę usypiała i budziła się x razy.
przyczepiłam się do melatoniny bo podobno jej braki powodują takie problemy ,może jednak kupić ?

nie ,andorka ,ten typ tak ma.
to chyba głowa...

kup kup...moze ci kochanie pomoże....
mnie nie pomaga....
chodze spac koło 3-4 ....
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

[poprzednia][następna]