Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
meksykanka pisze:Niestety Basiu masz rację, nawet do łapania myszów najlepiej jakiś wyglądający na rasowego żeby inni zazdrościli. Asia miała szereg takich telefonów co do rudego długowłosego kotka....
Mam doła. Bardzo proszę o kciuki, żeby Milę udało się jutro zabrać do transporterka. Na razie jest bardzo pobudzona, nie można jej dotknąć bo chce ugryźć...
Zastanowię się co zrobić, tak żeby było najlepiej.
Z mamą już rozmawiałam, ona zrozumie. Sama mi sugerowała, żeby nie jechać albo brać koteczkę.
Dobrze, że u nas więcej przestrzeni, bo pozostałe koty nie kontaktują się z Milą a czasem wręcz się boją... to mają szansę się przed nią ukryć...
Żeby tylko z Milunią było choć troszeczkę lepiej... to obiecuję coś popracować nad ogłoszeniami, choć niestety specjalistką nie jestem.
Ale starać się trzeba![]()
Przepraszam, że tak jęczę, ale dziś wziął mnie taki strach, że odejdzie od nas Maurycy i Mila... i jak mi ta myśl przeszła przez głowę... tak mnie nie chce opuścić... i mam w d... święta
Trzymam kciuki za wspaniałe domki, które pokochają nasze zwyczajne koteczki
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Google [Bot], marivel, Patrykpoz, Paula05 i 389 gości