justyna p pisze:Gamonia mówisz? Mi się wydawało że GacusiaW sumie obaj na "G"
no jasne że Gacka jeny ale mi się napisało
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
justyna p pisze:Gamonia mówisz? Mi się wydawało że GacusiaW sumie obaj na "G"
lidka02 pisze:Mam wielką prośbę mam na ośiedlu kotke od miesiąca wydaje mi się że była gdzieś w domu śpi pod samochodami i śmietnikiem.Ma może rok jest biała , nie moge ją zabrać do domu bo wiecie że mam dwa z białaczką a reszta nie po szczepionych na białaczke .Tak mi żal tej kici tak się łasi mam kocurka w piwnicy próbowałam kotkę z nim nauczyć do piwnicy ale niestety mój rudy ją przegania , kicia jest przerażona idą Świeta kto jej pomoże , moge wstawić zdjęcia ....Błagam bo mi serce pęka jak na nią patrze ..
aburacze pisze:lidka02 pisze:Mam wielką prośbę mam na ośiedlu kotke od miesiąca wydaje mi się że była gdzieś w domu śpi pod samochodami i śmietnikiem.Ma może rok jest biała , nie moge ją zabrać do domu bo wiecie że mam dwa z białaczką a reszta nie po szczepionych na białaczke .Tak mi żal tej kici tak się łasi mam kocurka w piwnicy próbowałam kotkę z nim nauczyć do piwnicy ale niestety mój rudy ją przegania , kicia jest przerażona idą Świeta kto jej pomoże , moge wstawić zdjęcia ....Błagam bo mi serce pęka jak na nią patrze ..
Lidka, wstaw zdjęcia. Może warto zrobić ogłoszenia, przynajmniej na najważniejszych portalach + Facebook. Jak jest biała to jej atut.
Adam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], włóczka i 40 gości