K-ów, czyli jak 30 kotów jechało kuligiem, potrzebna karma!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw gru 22, 2011 13:07 Re: K-ów, wizyta przedadopcyjna w Łodzi - kto może pomóc??

senka na fb napisała: spoko, i tak planowałam być po 18:) chętnie bym wzieła mamercia do domu na zasadach DT (na razie tylko tyle), nie wiem czy będzie dziś taka możliwość, czy mam brać ze sobą transporter?
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Czw gru 22, 2011 13:10 Re: K-ów, wizyta przedadopcyjna w Łodzi - kto może pomóc??

Jafusia pisze:
Tweety pisze:Sandał nie żyje :cry: :cry: :cry:

Co się stało? :cry:

:?: :cry:
jakiś fatalny ten czas :cry: :cry:

edit: już doczytałam na wątku Sandałka :(
[/url]Obrazek
Kupując w naszym sklepie pomagasz zwierzakom. Sklep SzopFilantrop. Karmy dla kota, żwirek, karmy dla psa, akcesoria dla zwierząt
Fundacja Stawiamy na Łapy

mikela

Od: Czw sty 13, 2011 20:33

Post » Czw gru 22, 2011 13:20 Re: K-ów, wizyta przedadopcyjna w Łodzi - kto może pomóc??

lutra pisze:senka na fb napisała: spoko, i tak planowałam być po 18:) chętnie bym wzieła mamercia do domu na zasadach DT (na razie tylko tyle), nie wiem czy będzie dziś taka możliwość, czy mam brać ze sobą transporter?

Jeżeli o mnie chodzi, to wolałabym porozmawiać z nią wcześniej, zwłaszcza, że do tej pory nie było z nią kontaktu, a Mamert może nie być najłatwiejszym tymczasem. Przed świętami nie dam rady.
Jestem na kartonach na pewno do końca roku, bo jednak nie zdążymy wszystkiego przewieźć teraz.

Burasku :(:(:(

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Czw gru 22, 2011 13:21 Re: K-ów, wizyta przedadopcyjna w Łodzi - kto może pomóc??

Salomon i Filemon - wyszło mi tylko po jednym zdjęciu wyraźnym, dorobię: http://hostingkota.pl/index.php/queen_i ... nowie-dwaj

Dziś mogę już nie mieć dostępu do netu, więc w razie czego proszę o tel.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Czw gru 22, 2011 14:01 Re: K-ów, wizyta przedadopcyjna w Łodzi - kto może pomóc??

Postaram sie zrobić im dzisiaj wydarzenie na fb.
Jak Senka dotrze do kociarni, to zadzwonie do Queen_ink, niech sobie z nia porozmawia. Transporterki w razie czego w kociarni sa.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Czw gru 22, 2011 14:04 Re: K-ów, wizyta przedadopcyjna w Łodzi - kto może pomóc??

annakreft pisze:Jakby co to ja chętnie kupię taki "wkładacz dopyszczkowy", moje zawsze wypluwają tabletki :(

Zamówiłam opakowanie 10 sztuk, jak dojdą, to dam Ci znać, Aniu.
Przeliczę koszty, myślę, że nie więcej niż dychę 1 sztuka

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Czw gru 22, 2011 14:41 Re: K-ów, wizyta przedadopcyjna w Łodzi - kto może pomóc??

ok, będę czekała na info, myślę że ostatecznie skuszę się na dwa jak będzie taka możliwość :)

annakreft

Od: Pon wrz 05, 2011 10:20

Post » Czw gru 22, 2011 16:04 Re: K-ów, wizyta przedadopcyjna w Łodzi - kto może pomóc??

annakreft pisze:ok, będę czekała na info, myślę że ostatecznie skuszę się na dwa jak będzie taka możliwość :)

Ok, dla Ciebie zostawię dwa, resztę wystawię na bazarku.

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Czw gru 22, 2011 16:22 Re: K-ów, wizyta przedadopcyjna w Łodzi - kto może pomóc??

ogromne podziękowania od pana Staszka z Modlnicy dla osób, które przyczyniły się do powstania pokaźnych paczek (w końcu 100 kg węgla między innymi :) ). Były łzy wzruszenia, były bardzo ciepłe słowa. Przekazuje też świąteczne życzenia od niego dla wszystkich związanych z AFN-em.
Oczywiście zostawił też u siebie małego szczeniora, który skądś się przybłąkał. Jako, że nie doszła jeszcze dla niego kocia karma i wislackikot będzie jeszcze raz jechał to postara się więcej dowiedzieć o zwierzostanie i ewentualnych potrzebach pozażywieniowych pana Staszka

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw gru 22, 2011 21:01 Re: K-ów, wizyta przedadopcyjna w Łodzi - kto może pomóc??

Zrobiłam seniorom wydarzenie na FB, proszę o udostępnianie:
http://www.facebook.com/events/297819310262795/

Obaj trafili dzisiaj do klatek, bo kuweta na górze się słabo sprawdza, znowu przesikane posłanka obok. Seniorzy bardzo lubią pasztety gourmeta, a Filemon też chrupki Aeging 12+ (już ich nie ma).

Do klatki trafiła też Zyta, bo zaczęła znaczyć teren, pewnie pora na ciach.
Za to Grzebyk chodzi luzem i daje się miziać.

Kufel i Strong ok, Katka ma brzydkie oczko.

Mamert miał wizytę, został wymiziany, mam nadzieję, że kontakt z Queen też nastąpi.
Obrazek

miszelina

Post » Czw gru 22, 2011 22:59 Re: K-ów, wizyta przedadopcyjna w Łodzi - kto może pomóc??

Żyta jest kocurem?
Jak staruszkowie w klatkach się zachowują?

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

Post » Pt gru 23, 2011 6:13 Re: K-ów, wizyta przedadopcyjna w Łodzi - kto może pomóc??

Cammi pisze:Żyta jest kocurem?
Jak staruszkowie w klatkach się zachowują?

Zyta jest kotką, ale posikującą :evil:
Seniorzy w klatkach w miarę ok, znaczy zjedli mokre i suche (Filemon), rozsiedli się na poduszkach i Salomon poszedł spać, a Filemon oglądał świat. Obaj nadstawiali się do miziania. Wcześniej to Salomon był aktywniejszy i zaglądał do sąsiednich klatek.
Obrazek

miszelina

Post » Pt gru 23, 2011 20:23 Re: K-ów, wizyta przedadopcyjna w Łodzi - kto może pomóc??

Kupiłam dla seniorów Aeging +12 i gourmeta na święta. Jutro wieczorem dostaną.
Zyta poszła na DT.
Widziałam dziś Donkę, biedna malutka :cry:
Obrazek

miszelina

Post » Pt gru 23, 2011 20:27 Re: K-ów, wizyta przedadopcyjna w Łodzi - kto może pomóc??

miszelina pisze:Kupiłam dla seniorów Aeging +12 i gourmeta na święta. Jutro wieczorem dostaną.
Zyta poszła na DT.

Jak się czuje?
Święta spędzi w Hyraksie, tak?
[/url]Obrazek
Kupując w naszym sklepie pomagasz zwierzakom. Sklep SzopFilantrop. Karmy dla kota, żwirek, karmy dla psa, akcesoria dla zwierząt
Fundacja Stawiamy na Łapy

mikela

Od: Czw sty 13, 2011 20:33

Post » Pt gru 23, 2011 20:35 Re: K-ów, wizyta przedadopcyjna w Łodzi - kto może pomóc??

mikela pisze:
miszelina pisze:Kupiłam dla seniorów Aeging +12 i gourmeta na święta. Jutro wieczorem dostaną.
Zyta poszła na DT.

Jak się czuje?
Święta spędzi w Hyraksie, tak?

Czuje się jako-tako, nie bardzo chce jeść. Na szczęście ma DT, Robert ją dzisiaj zawiózł.
Obrazek

miszelina

[poprzednia][następna]