Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gosiakot pisze:jadziaII pisze:Tak na szybko po porannym bo niem czasu.
Wszystko raczej ok, oprocz Honoratki ktora w dalszym ciagu nie je ma z 5 misek z jedzeniem i nic nie tchnie, wrecz ja odpucha od jedzenia pasty aptus absolutnie, convalescenta tez nie, probowalam strzykawka ale nic z tego nie wyszlo, nawet glaski nie pomagaja.
Rozlizala sobie brzuszek po sterylce nawet jest mala ranka zapryskalismy sreberkiem i ubralismy ja w kaftanik co dopiero ja paralizujeJej pozycja kucna jest jak dla mnie niepokojaca nie przybiera innego polozenia, potrzebny jej dobry lekarz.
Honoratke zabralam dzis wieczorem do mieszkania ktore jest dla niej DT. Jutro pojde z nia do innego lekarza , jestem naprawde zalamana , nikt nie potrafi mi powiedziec DLACZEGO ONA NIE JE . Przyjme kadzda rade i sugestie - naprawde jestem zalamana
Cookie1706 pisze:gosiakot pisze:jadziaII pisze:Tak na szybko po porannym bo niem czasu.
Wszystko raczej ok, oprocz Honoratki ktora w dalszym ciagu nie je ma z 5 misek z jedzeniem i nic nie tchnie, wrecz ja odpucha od jedzenia pasty aptus absolutnie, convalescenta tez nie, probowalam strzykawka ale nic z tego nie wyszlo, nawet glaski nie pomagaja.
Rozlizala sobie brzuszek po sterylce nawet jest mala ranka zapryskalismy sreberkiem i ubralismy ja w kaftanik co dopiero ja paralizujeJej pozycja kucna jest jak dla mnie niepokojaca nie przybiera innego polozenia, potrzebny jej dobry lekarz.
Honoratke zabralam dzis wieczorem do mieszkania ktore jest dla niej DT. Jutro pojde z nia do innego lekarza , jestem naprawde zalamana , nikt nie potrafi mi powiedziec DLACZEGO ONA NIE JE . Przyjme kadzda rade i sugestie - naprawde jestem zalamana
Gosiu jeżeli chcesz mogę zabrać Cię do mojego weterynarza,
Pamiętasz rozmawiałyśmy o Nim.
Pomógł wielu ludziom, którzy stracili już nadzieję.
Ma OGROMNĄ wiedzę, uratował moja kotke, którą wet i to nie jeden, bo szukałam wszędzie, spisał na straty.
Jakby coś dzwoń do mnie, chętnie pomogę.
terenia1 pisze:GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 19.12.-25.12.2011 r.
26.12. pon. rano brak wie. brak
27.12. wt. rano brak wie.Teresa
28.12. śr. rano brak wie Ewa
29.12. czw.rano brak wie. Teresa
30.12. piat rano brak wie. brak
31.12. sob. rano Iwonka wie. brak
01.01. niedz. rano brak wie. brak
terenia1 pisze:Dorotka dyżurek w Nowy Rok aktualny pojedziemy razem bo słyszałam że Sylwek znów u mnie
terenia1 pisze:Marlenka to odstępuję Ci wtorek ja zapiszę się na inny dzień, a Ciebie Dorotko zapisuję na Nowy Rok rano
Iweta pisze:Moi drodzy KociochatkowiczePragnę podzielic sie z Wami tą radosna wiadomościa, że przelewam na konto Stowarzyszenia.....810 zł, które uzyskałam na moich bazarkach
W kwocie tej sa też pieniądze z mojego ciuchowego bazarku, zupełnie nie udanego gdzie udało mi sie sprzedać zaledwie torebkerówniez niewielka kwota za ziółka
i 20 zł za książke, która kupiłam od Dorotki.
W sumie jest to 808 zł zaokraglam do 810 zł![]()
Jeszcze jakieś małe co nieco zostało więc może w późniejszym terminie jakis bazarek jeszcze wystawie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 637 gości