jeszcze mam na zbyciu ostatnią choinkę w złocie może ktoś chętny

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:gosiakot pisze:Honoratke zabralam dzis wieczorem do mieszkania ktore jest dla niej DT. Jutro pojde z nia do innego lekarza , jestem naprawde zalamana , nikt nie potrafi mi powiedziec DLACZEGO ONA NIE JE . Przyjme kadzda rade i sugestie - naprawde jestem zalamana
Gosiu nie załamuj się, biedna kicia pewnie była zestresowana na maxa pobytem u nas i to pewnie była przyczyna jej nie jedzenia, w swoim miejscu kocia na pewno odżyje - niestety dla niektórych kociaków tych bardzo wrażliwych zmiana miejsca pobytu jest koszmarem
Gosiu jak się wszystko ustabilizuje proszę o zdjęcia Honoratki umieszczę jej ogłoszenie w celu poszukiwania domku na naszej stronie, i zrobię jej allegrogłowa do góry nie martw się
terenia1 pisze:I znów przed nami następny tydzień dyżurancki![]()
GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 19.12.-25.12.2011 r.
26.12. pon. rano brak wie. brak
27.12. wt. rano brak wie.Teresa
28.12. śr. rano brak wie brak
29.12. czw.rano brak wie. Teresa
30.12. piat rano brak wie. brak
31.12. sob. rano brak wie. brak
01.01. niedz. rano brak wie. brak
Dorotka dyżurek w Nowy Rok aktualnypojedziemy razem bo słyszałam że Sylwek znów u mnie
![]()
Iwonka wieczór lub popołudnie sylwestrowe pasuje?
terenia1 pisze:Ja tam choinkę ubieram dopiero w Wigilięale już kupiona i stoi sobie na wernadzie - w tym roku w donicy, a nawiosnę będzie zasadzona w ogródku
dziś i jutro niestety chcę lub nie chcę muszę ogarnąć chałupę
a tak generalnie to niestety Święta jak dal mnie są przereklamowane jak kilka innych spraw w życiu człowieka - i do szału doprowadza mnie wysłuchiwanie już od iluś tam dni świątecznych piosenek w radiu, świątecznych reklam w telewizji (normalnie dałabym tu rzyga
)
i wkurza mnie ta wszechobecna dobroczynność i miłość przed samymi świętami
Iwona11 pisze:terenia1 pisze:I znów przed nami następny tydzień dyżurancki![]()
GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 19.12.-25.12.2011 r.
26.12. pon. rano brak wie. brak
27.12. wt. rano brak wie.Teresa
28.12. śr. rano brak wie brak
29.12. czw.rano brak wie. Teresa
30.12. piat rano brak wie. brak
31.12. sob. rano brak wie. brak
01.01. niedz. rano brak wie. brak
Dorotka dyżurek w Nowy Rok aktualnypojedziemy razem bo słyszałam że Sylwek znów u mnie
![]()
Iwonka wieczór lub popołudnie sylwestrowe pasuje?
Tereniu, a na Sylwestra rano ktoś będzie? Ja przeważnie obstawiam soboty rano, ale w Sylwestra może być różnie. Jak na rano ktoś jest chętny, to mogę wziąć wieczór.
terenia1 pisze:Agatka choinka już dla Ciebie w Kociej Chatce czeka na Ciebie![]()
jeszcze mam na zbyciu ostatnią choinkę w złocie może ktoś chętny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 776 gości