Szczytno. Tymczasy u horacy 7. Szukamy kotom domów.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro gru 21, 2011 13:44 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

po_prostu_kaska pisze:Głaski dla Homera :kotek: Też cudny :1luvu: Ehh, masz trójkę. Też mi się tak marzy, ale na razie to tylko marzenie :wink:
I chwal się, chwal. W końcu po to tu m.in. jesteśmy by pokazać jakie piękne łabędzie nam wyrosły :D

Homer wygłaskany :D No trójkę mam, ale trochę zachodu mnie to kosztowało bo mimo, że TŻ uwielbia koty i chciał trzeciego to zawsze jakieś wahania były :lol: Ale teraz jak widzę, jak Karmelkowi wycałowuje brzusio to wiem, że to była dobra decyzja o dokoceniu :) Bo przecież trzy koty są lepsze niż dwa :ryk: ....itd :lol:

joanna3113 pisze:Ja się zakochałam w Karmelu :1luvu: , ale Alex i Homer też cuda. Głaski odemnie.

Karmelek ma swój urok :) Kocie dzieci najbardziej rozczulają zawsze bo to takie śmieszne brzdące :D
Jak mi się uda obrobić filmik z Karmelkiem to Wam coś pokażę :lol:

malutka_8

Od: Pon sie 04, 2008 9:04

Post » Śro gru 21, 2011 17:34 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

Jejku jakie piękne koty ,cuda :1luvu: Ja nie mam siły już odbierać telefonów w sprawie jednego światecznego prezentu w postaci Lorda.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Śro gru 21, 2011 18:27 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

Tak jak obiecałam :mrgreen:

Proszę http://www.youtube.com/watch?v=99oNH4LmW5s :ryk:

malutka_8

Post » Śro gru 21, 2011 19:06 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

Rewelacja :ryk: :ryk: :ryk:

Na samym początku jak zawzięcie to robi :love:
po_prostu_kaska

Post » Śro gru 21, 2011 19:16 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

Niesamowite :ryk: :ryk: :ryk:

horacy 7

Post » Śro gru 21, 2011 19:37 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

No dla mnie to był szok - kot który myje się tak intensywnie i w dodatku dwoma łapkami na raz :ryk:

On poświęca na mycie tyle czasu na dzień, co moje dwa starszaki razem wzięte przez 2 dni - czyścioszek no :kotek: :ryk:

malutka_8

Post » Śro gru 21, 2011 19:42 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

I rudy mój ulubiony kolor.Mój pierwszy kot był rudym dachowcem i dzięki niemu zakochałam sie w kotach ,wcześniej mialam tylko psy.

horacy 7

Post » Śro gru 21, 2011 19:48 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

horacy 7 pisze:I rudy mój ulubiony kolor.Mój pierwszy kot był rudym dachowcem i dzięki niemu zakochałam sie w kotach ,wcześniej mialam tylko psy.

:D ja za to nie umiem się do psów przekonać, tzn lubię psy ...ale u kogoś :twisted: :wink:

malutka_8

Post » Śro gru 21, 2011 20:10 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

Takie piękne futerko to trzeba je pucować :lol: W jakim wieku są Twoje koty
joanna3113

Post » Śro gru 21, 2011 20:12 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

Milu też nie lubię się głaskać na zawołanie ani przytulać od razu. Jesteśmy kotkami, nie psami :D
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Śro gru 21, 2011 20:21 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

malutka_8 pisze:
horacy 7 pisze:I rudy mój ulubiony kolor.Mój pierwszy kot był rudym dachowcem i dzięki niemu zakochałam sie w kotach ,wcześniej mialam tylko psy.

:D ja za to nie umiem się do psów przekonać, tzn lubię psy ...ale u kogoś :twisted: :wink:

Ja kocham i psy i koty bardzo.To cudowne zwierzęta,moja sunia berneńska to największy skarb,ma złote serce a koty nie raz jej dokuczą.Ona wszystko znosi z pokorą.

horacy 7

Post » Śro gru 21, 2011 20:39 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

A dziś w pracy wygłosiłam krótkie expose, na temat: "kto woli koty, kto woli psy". Dla ułatwienia dodam, że przynajmniej nie zaczynałam idiotycznej z gruntu dyskusji, tylko odpowiedziałam na nią.
W dużym skrócie (moja wypowiedź): to bezsensowny podział, bo trzeba pomóc psu, kotu, dziecku - bezbronnym stworzeniom.
Jak zwykle, dorzuciłam tylko kamyczek do ogródka "ta wariatka" (czyli ja) 8)
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Śro gru 21, 2011 20:50 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

MalgWroclaw pisze:A dziś w pracy wygłosiłam krótkie expose, na temat: "kto woli koty, kto woli psy". Dla ułatwienia dodam, że przynajmniej nie zaczynałam idiotycznej z gruntu dyskusji, tylko odpowiedziałam na nią.
W dużym skrócie (moja wypowiedź): to bezsensowny podział, bo trzeba pomóc psu, kotu, dziecku - bezbronnym stworzeniom.
Jak zwykle, dorzuciłam tylko kamyczek do ogródka "ta wariatka" (czyli ja) 8)

Pewnie że bezsensowny ja tam lubię koty, psy i dzieci.
joanna3113

Post » Śro gru 21, 2011 21:01 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

Psom też pomagam tylko na DT nie biorę bo nie mam na to warunków już.Zdarza mi zbierać ranne ,wyniszczone z drogi i inne przypadki. :ok: Ludzi tez lubię i czasami pomagam chorym ,starszym tak juz człowiek ma w główce poukładane. :roll:Miałam dzisiaj telefony w sprawie Farta lub Figy one w nowych domkach ,a ludzi do nikogo innego przekonać nie udalo mi się.Tak mi zal tych w schronisku,niestety to dom wychodzący i moje bielinki nie mogły tam pójść.

horacy 7

Post » Śro gru 21, 2011 22:25 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

joanna3113 pisze:Takie piękne futerko to trzeba je pucować :lol: W jakim wieku są Twoje koty

No trzeba pucować ;)
Na razie zniszczone jeszcze, bo Karmelek to taka bieda chudziutka jest niedożywiona :(
Wiem, że tego nie widać, on wygląda jakby grubiutki był, ale jest przeraźliwie chudy :(
Można mu wyczuć całą miednicę, żebra... Jakby nie te futerko, to by wyglądał jak mała kupka nieszczęścia :(

Homer ma 3,5 roku. Kupiłam go w hodowli i odebrałam jak miał 4 miesiące :) Był wtedy większy niż teraz Alex - a Alex ma 8,5 miesiąca ;)
No i Karmelek ma podobno 3,5 miesiąca. Jak go wzięłam to bym mu dała max 3 miesiące albo i mniej. Ale to może przez wychudzenie. Chociaż pyszczuś ma maleńki jak kilkutygodniowy kociak więc sama nie wiem. A zęby ma mleczaki chyba wszystkie. Brakuje mu tak jakby 2 ? Bo naliczyłam 24.

A co do psów, to ja nawet miałam kiedyś pieska :) jednak wiem, że na psa do domu bym się nie zdecydowała (ja z tych leniwych co wolą sprzątnąć kuwetę niż na spacer wychodzić na mróz :oops: ) ALe pieski kocham jak najbardziej i gdyby trzeba było pomóc to pomogę.

malutka_8

[poprzednia][następna]