SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro gru 21, 2011 21:22 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Maryś, nie mam, nie miałam czasu dziś zrobić, naprawdę....
Ale jak się tak domagasz, to Ci wrzucę takie starsze, sprzed paru miesięcy :mrgreen: .
Poczekaj, ino w imagu przetworzę...
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Śro gru 21, 2011 21:24 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Sprzed paru miesięcy też mogą być :ok:

Erin, to napisz w międzyczasie co to ten śledź po kaszubsku :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Śro gru 21, 2011 21:25 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Proszę: http://kuchniana5.blox.pl/2010/04/Sledz ... ubsku.html

I się na dziś pożegnam, bo padnięta jestem.
Śpijcie dobrze :love:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro gru 21, 2011 21:26 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Mój prywatny diabeł tasmański :ryk: .

Obrazek
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Śro gru 21, 2011 21:27 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Erin pisze:Proszę: http://kuchniana5.blox.pl/2010/04/Sledz ... ubsku.html

I się na dziś pożegnam, bo padnięta jestem.
Śpijcie dobrze :love:

Dobranoc, Erinko :1luvu: .
Też śpij spokojnie :D .

vip

Post » Śro gru 21, 2011 21:28 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Erin pisze: I się na dziś pożegnam, bo padnięta jestem.

Też mi wymówka :roll:

Przepis zaraz poczytam, bo nie znałam, a śledzie uwielbiam :ok: I kawior :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Śro gru 21, 2011 21:29 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

vip0 pisze:Mój prywatny diabeł tasmański :ryk: .

Obrazek

No rzeczywiście, troszkę podobny :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Śro gru 21, 2011 21:29 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

I jeszcze jedno dla cioteczki Kamari :mrgreen: .

Obrazek

vip

Post » Śro gru 21, 2011 21:30 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Dziękuję Gosiu :love:

Mania, zaczepki szukasz? :twisted: :lol:

Erin

Post » Śro gru 21, 2011 21:31 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

vip0 pisze:I jeszcze jedno dla cioteczki Kamari :mrgreen: .

Obrazek

Jaki cudny nosek :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Stwierdzam, że poprzednie ujęcie było tendencyjne i nastawione na zdyskredytowanie modelki :evil:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Śro gru 21, 2011 21:33 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Erin pisze:Dziękuję Gosiu :love:

Mania, zaczepki szukasz? :twisted: :lol:

Odkąd dodałam do ignorowanych dwie osoby i nie latam po nowych wątkach, to...czegoś mi brakuje :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Śro gru 21, 2011 21:34 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

kamari pisze:Odkąd dodałam do ignorowanych dwie osoby i nie latam po nowych wątkach, to...czegoś mi brakuje :mrgreen:

To patrz, żeby Ciebie do ignorów nie wrzucili :wink: :P
A teraz to już naprawdę: dobranoc :love:

Erin

Post » Śro gru 21, 2011 21:37 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Marysia, tak naprawdę to Michasia potrafi być wdzięcznym modelem...i nie jest taka zła :D .
Do domu nie wejdzie mi nikt, kogo obecności sobie nie życzę...śmiać mi się chce, jak śmieciarze, faceci jak stodoła, umykali z podwórka przed małą ale wściekniętą Michaśką... :ryk: .
Tylko pani od prądu już przestała przychodzić...teraz mi przysłali faceta...jak usłyszał Michalinę, to się z ogródka darł: " Halo !!! ".
:mrgreen:

vip

Post » Śro gru 21, 2011 21:41 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Erin pisze:
kamari pisze:Odkąd dodałam do ignorowanych dwie osoby i nie latam po nowych wątkach, to...czegoś mi brakuje :mrgreen:

To patrz, żeby Ciebie do ignorów nie wrzucili :wink: :P

To by już było coś :ok: Pisać takie głupoty, żeby nikt nie chciał tego czytać.
Chociaż właściwie piszę głupoty :roll: ale ktoś to czyta 8O

Ale zdjęcia mam ładne. Znaczy ma koty, które na zdjęciach ładnie wychodzą. To znaczy one są ładne stale, tylko mnie się czasem czasem udaje zrobić fajną fortkę :roll:
Chyba już całkiem głopot napisałam :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Śro gru 21, 2011 21:44 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

vip0 pisze:Marysia, tak naprawdę to Michasia potrafi być wdzięcznym modelem...i nie jest taka zła :D .
Do domu nie wejdzie mi nikt, kogo obecności sobie nie życzę...śmiać mi się chce, jak śmieciarze, faceci jak stodoła, umykali z podwórka przed małą ale wściekniętą Michaśką... :ryk: .
Tylko pani od prądu już przestała przychodzić...teraz mi przysłali faceta...jak usłyszał Michalinę, to się z ogródka darł: " Halo !!! ".
:mrgreen:

Nigdy nie twierdziłam, że Michalina jest zła. Tylko, że ty jej nie robisz zdjęć i nie uwzględniasz w bajkach :evil: :wink:

I bardzo dobrze, że Michalinka broni terenu. Dzielny piesek :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kamari

[poprzednia][następna]