Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 21, 2011 21:06 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Śro gru 21, 2011 21:07 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Nie znam kotów tanich w utrzymaniu. Bo nawet te zdrowe, żeby zachować zdrowie, muszą być utrzymywane w luksusach. A chore... no cóż, karma weterynaryjna nie jest tania, a każdy kot może zachorować w dowolnym czasie.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Śro gru 21, 2011 21:10 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

A tutaj duży czarny kocur, o którym Basia pisała. Pilnie potrzebuje domu :(

Obrazek

I jeszcze jeden czarny potrzebujący :( nasz nr 5

Obrazek Obrazek

edit: edytowałam zdjęcia kocurków
Ostatnio edytowano Śro gru 21, 2011 21:27 przez po_prostu_kaska, łącznie edytowano 3 razy
po_prostu_kaska

Post » Śro gru 21, 2011 21:12 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

To jest ten syjam ,jest tez duży czarny drugi przy budkach na ziemi,krótko w schronisku czy przetrwa?
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Śro gru 21, 2011 21:15 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

horacy 7 pisze:To jest ten syjam ,jest tez duży czarny drugi przy budkach na ziemi,krótko w schronisku czy przetrwa?

Basiu, te 3 fotki to syjam? Czy to trzecie przy budce to już ten duży czarny?
po_prostu_kaska

Post » Śro gru 21, 2011 21:17 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Te przy budce to nowy czarny właśnie.Słaba fotka ,kot cudo.

horacy 7

Post » Śro gru 21, 2011 21:19 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

horacy 7 pisze:Te przy budce to nowy czarny właśnie.Słaba fotka ,kot cudo.

A te dwa pierwsze zdjęcia to któryś z kotów, które mamy już na pierwszej stronie ? Przepraszam, ale to taka okrągła kuleczka, myślałam, że to ten nowy :oops:
po_prostu_kaska

Post » Śro gru 21, 2011 21:24 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

po_prostu_kaska pisze:

A te dwa pierwsze zdjęcia to któryś z kotów, które mamy już na pierwszej stronie ? Przepraszam, ale to taka okrągła kuleczka, myślałam, że to ten nowy :oops:

Kasiu to nr 5 i 151 i te fotki tu to jeden i ten sam kot tylko futro zimowe ciemniejsze.Czarny duży to ten na wybiegu przy budce .

horacy 7

Post » Śro gru 21, 2011 21:25 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

horacy 7 pisze:
po_prostu_kaska pisze:

Kasiu to nr 5 i 151 i te fotki tu to jeden i ten sam kot tylko futro zimowe ciemniejsze.Czarny duży to ten na wybiegu przy budce .

Ok, to poedytuję i poprawię :ok: Zmylił mnie ten kolor futerka :oops:
po_prostu_kaska

Post » Śro gru 21, 2011 21:27 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Ja je znam osobiście ,Ty tylko ze zdjęcia a to czasem moze zmylić.Ostatnio jedna z pracownic powiedziała mi ,ze ja lepiej znam koty w schronisku niż ona. :|

horacy 7

Post » Śro gru 21, 2011 21:29 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

horacy 7 pisze:Ja je znam osobiście ,Ty tylko ze zdjęcia a to czasem moze zmylić.Ostatnio jedna z pracownic powiedziała mi ,ze ja lepiej znam koty w schronisku niż ona. :|

No powiem Ci, że jak patrzę na zdjęcia (poprawiłam na pierwszej stronie) to po zdjęciu nie wiedziałabym, że to te sam kocurek.

Boże, jaki on cudny :cry:
po_prostu_kaska

Post » Śro gru 21, 2011 21:31 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

A ta kotka biało czarna
joanna3113

Post » Śro gru 21, 2011 21:35 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

joanna3113 pisze:A ta kotka biało czarna

To kocurek na kwarantannie.Tam są tez te cięzko chore koty.Serce mi pęka.Wszystkie kocury są duże i piękne naprawdę,koteczki oczywiście też śliczne tylko nie takie duże.

horacy 7

Post » Śro gru 21, 2011 21:39 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

I duży biało bury (jak nasz Maćko)

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Śro gru 21, 2011 21:40 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Basia, jeżeli mam jakieś błędne info przy opisach kotów na pierwszej stronie, to daj znać, poprawię.
po_prostu_kaska

[poprzednia][następna]