SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro gru 21, 2011 11:17 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Erin pisze:No właśnie podobno nie można, pisałam do ich BOK-u.
Ale jeszcze się dowiem w salonie.

Możliwe, że to tylko dotyczy umów zawieranych na odległość, gdy np. przez ich sklep internetowy kupujesz, i wtedy masz 10 dni od momentu podpisania, co nie jest równoznaczne z aktywacją usługi.
Ale to najlepiej o wszystko wypytać u operatora, nawet o to, co zrobić, jeśli nie będzie internet odbierał.

rapsodia82

Od: Nie sty 03, 2010 14:55

Post » Śro gru 21, 2011 11:28 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Dokładnie :) Dzięki za pomoc :ok: :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro gru 21, 2011 13:29 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Pada u Was śnieg? Bo u nas tak :P

Erin

Post » Śro gru 21, 2011 13:43 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

U nas śniegu brak. I dobrze, ja się cieszę :D
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Śro gru 21, 2011 16:26 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

u nas na zewnątrz jest tak

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Śro gru 21, 2011 16:42 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

U nas nie ma śniegu, jest szadź. Pięknie, ale przenikliwie zimno.
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Śro gru 21, 2011 17:16 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Erin, imienniczko, ja mam mobilny w play , na dodatek na kartę. Kupiłam starter za 19 zł, na nim było 2 GB do wykorzystania w dwa tyg 8O , bo właśnie bałam sie jak będzie z zasięgiem. No i tak mi się spodobało, ze umowy nie podpisałam, tylko od dwóch jat zasilam sobie co osiem tyg, płacę 50 zł za 4 GB - NIE JESTEM W STANIE TEGO WYKORZYSTAĆ. Sorry , caps mi się włączył :oops:

Babcia Justynki nadal nie widziała, zobaczy w święta :ok:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Śro gru 21, 2011 17:20 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Moje Drogie Koleżanki :D

Gosia ma do tego neta jeszcze dwie użytkowniczki z tego co wiem wiec i ściągania nieco więcej :D
Ja miałam blueconnecta teraz mam playa i zdecydowanie jego bardziej polecam -ale niestety nie wszędzie działa
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Śro gru 21, 2011 17:28 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Ja lecę na playu na kartę i bardzo sobie chwalę. Ma bardzo dobry zasięg i przy doładowaniu za 30 zł długo chodzi (a ja wysyłam mnóstwo zdjęć, co bardzo zjada transfer). Beż przesyłania filmów, to "długo", to 2-3 tygodnie.
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Śro gru 21, 2011 19:30 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Przepraszam za OT (chociaż nie jakoś szczególnie mocno :oops: bo tu dobrzy ludzie zaglądają stadnie)

Potrzebna jest pomoc w znalezieniu domu, proszę rozruszajcie wątek, za długo to już trwa

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=127188 Starsza kotka, nagła alergia, no wiecie...
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Śro gru 21, 2011 19:33 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Izuś, dziękuję ze tę imienniczkę, chociaż Erin to chyba nie do końca :wink: :P

Co do neta, to ja myślałam o Play, tylko dwa "ale":
1. nie wszędzie działa
2. można dostać tylko z netbookiem, a ja muszę kompa wymienić i chcę mieć większy ekran.

Nie chcę marnować wzroku na 10-calowym monitorku.

Erin

Post » Śro gru 21, 2011 20:05 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Erin pisze:Izuś, dziękuję ze tę imienniczkę, chociaż Erin to chyba nie do końca :wink: :P

Co do neta, to ja myślałam o Play, tylko dwa "ale":
1. nie wszędzie działa
2. można dostać tylko z netbookiem, a ja muszę kompa wymienić i chcę mieć większy ekran.

Nie chcę marnować wzroku na 10-calowym monitorku.

Możesz sobie podłączyć monitor do netbooka :)
najszczesliwsza

Post » Śro gru 21, 2011 20:06 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Komu bokserkę?
najszczesliwsza

Post » Śro gru 21, 2011 20:13 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Z serii humor świąteczny :)

Obrazek

Erin

Post » Śro gru 21, 2011 20:57 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Znalazłam fajny przepis na sałatkę, chyba zrobię.
http://www.przepisy.pl/swieta/przepis/b ... szlachecku

Erin

[poprzednia][następna]