K-ów, czyli jak 30 kotów jechało kuligiem, potrzebna karma!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 20, 2011 20:16 Re: K-ów, wizyta przedadopcyjna w Łodzi - kto może pomóc??

queen_ink pisze:Donia ma Fipa.

A jednak :cry:
Biedusia :cry:
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Wto gru 20, 2011 20:19 Re: K-ów, wizyta przedadopcyjna w Łodzi - kto może pomóc??

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

gertaaa

Od: Śro lip 14, 2010 17:12

Post » Wto gru 20, 2011 20:22 Re: K-ów, wizyta przedadopcyjna w Łodzi - kto może pomóc??

:evil:

jej siostra

Od: Nie cze 27, 2010 11:45

Post » Wto gru 20, 2011 21:11 Re: K-ów, wizyta przedadopcyjna w Łodzi - kto może pomóc??

mikela pisze:
miszelina pisze:Grafik na styczeń, proszę się dopisywać!!!

Obrazek

W czwartek 19.01. rano tez jest Vanja!

Durne pytanie- ale jak :?: Tego się nie da edytować. Po kliknięciu "cytuj" pojawia się kod do imageshacka, a tego też nijak zmienić...Albom ja jakaś niepełnosprytna.
Ale biorę niedzielę wieczór 15 i 22. Odprężę się przed sesją, a co! :mrgreen:

Ja wezmę dyżury:
8.01 - niedziela - wieczór
15.01 - niedziela - rano
21.01 - sobota - rano
29.01 - niedziela - wieczór

Donia :(

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Wto gru 20, 2011 21:44 Re: K-ów, wizyta przedadopcyjna w Łodzi - kto może pomóc??

O nie... :cry:
potwierdzony z płynu?
[/url]Obrazek
Kupując w naszym sklepie pomagasz zwierzakom. Sklep SzopFilantrop. Karmy dla kota, żwirek, karmy dla psa, akcesoria dla zwierząt
Fundacja Stawiamy na Łapy

mikela

Od: Czw sty 13, 2011 20:33

Post » Wto gru 20, 2011 21:51 Re: K-ów, wizyta przedadopcyjna w Łodzi - kto może pomóc??

mikela pisze:

O nie... :cry:
potwierdzony z płynu?

nie ma płynu, ale robione inne badania z krwi, badania dna oka (słynny, pieprzony "śnieg" :evil: )

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Wto gru 20, 2011 21:59 Re: K-ów, wizyta przedadopcyjna w Łodzi - kto może pomóc??

Ja wezmę coś też, ale będę wiedziała po Nowym Roku.

Szukam dla Doni tymczasu, w którym mogłaby dochorować w izolacji od innych kotów. Sama nie mogę jej wziąć, bo w tej chwili nie jestem w stanie zapewnić jej właściwych warunków ze względu na przeprowadzkę :(.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Śro gru 21, 2011 7:49 Re: K-ów, wizyta przedadopcyjna w Łodzi - kto może pomóc??

Kochani, czy wiecie, gdzie można kupić takie coś do podawania kotu tabletek, jak mają weterynarze?
Jestem w drugiej dobie podawania stadu, mam pokaleczone dłonie, a czeka mnie jeszcze 12 dni :(
Nie ma mowy o ukrywaniu tabletek w pasztecikach lub maśle, bo to bardzo gorzki Biseptol.
Kto mi szybko pomoże?

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Śro gru 21, 2011 10:46 Re: K-ów, wizyta przedadopcyjna w Łodzi - kto może pomóc??

Annazoo pisze:Kochani, czy wiecie, gdzie można kupić takie coś do podawania kotu tabletek, jak mają weterynarze?
Jestem w drugiej dobie podawania stadu, mam pokaleczone dłonie, a czeka mnie jeszcze 12 dni :(
Nie ma mowy o ukrywaniu tabletek w pasztecikach lub maśle, bo to bardzo gorzki Biseptol.
Kto mi szybko pomoże?

A w hurtowni weterynaryjnej próbowałaś?
Tylko nie jestem pewna, czy zwykła, nie związana z wet. osoba może tam kupować
[/url]Obrazek
Kupując w naszym sklepie pomagasz zwierzakom. Sklep SzopFilantrop. Karmy dla kota, żwirek, karmy dla psa, akcesoria dla zwierząt
Fundacja Stawiamy na Łapy

mikela

Od: Czw sty 13, 2011 20:33

Post » Śro gru 21, 2011 10:50 Re: K-ów, wizyta przedadopcyjna w Łodzi - kto może pomóc??

mikela pisze:
Annazoo pisze:Kochani, czy wiecie, gdzie można kupić takie coś do podawania kotu tabletek, jak mają weterynarze?
Kto mi szybko pomoże?

A w hurtowni weterynaryjnej próbowałaś?
Tylko nie jestem pewna, czy zwykła, nie związana z wet. osoba może tam kupować

Ja nawet nie wiem jak to się nazywa i dlatego nie mogę w necie znaleźć.
Chyba zapytam dziś u wetki.

Annazoo

Post » Śro gru 21, 2011 11:01 Re: K-ów, wizyta przedadopcyjna w Łodzi - kto może pomóc??

Ania, na kociarni jest

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro gru 21, 2011 11:18 Re: K-ów, wizyta przedadopcyjna w Łodzi - kto może pomóc??

Tweety pisze:Ania, na kociarni jest

Ale ten kociarniany był wkładany kotom do pyszczka różnistym, to trochę się lękam używać, by czegoś moim nie przynieść...
W najgorszym razie kupię opakowanie 10 sztuk i część wystawię na bazarku. Tylko czy mi przesyłka przyjdzie przed świętami, wątpliwe...
Na szczęście 2 osoby szukają u siebie, mam nadzieję, że któraś znajdzie, uf uf :)
Zapytam też u lokalnego weta, może ma.
Dzięki!

Annazoo

Post » Śro gru 21, 2011 11:28 Re: K-ów, wizyta przedadopcyjna w Łodzi - kto może pomóc??

Kupię od Ciebie jedno z tych 10 jakby co.

Donia dzisiaj lepiej, sama ładnie zjadła.

Błagam o tymczas dla niej. Ja naprawdę nie mogę.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Śro gru 21, 2011 11:33 Re: K-ów, wizyta przedadopcyjna w Łodzi - kto może pomóc??

Annazoo pisze:
Tweety pisze:Ania, na kociarni jest

Ale ten kociarniany był wkładany kotom do pyszczka różnistym, to trochę się lękam używać, by czegoś moim nie przynieść...
W najgorszym razie kupię opakowanie 10 sztuk i część wystawię na bazarku. Tylko czy mi przesyłka przyjdzie przed świętami, wątpliwe...
Na szczęście 2 osoby szukają u siebie, mam nadzieję, że któraś znajdzie, uf uf :)
Zapytam też u lokalnego weta, może ma.
Dzięki!

zapomniałam napisać, ze ja dostałam od weta za free, więc podejdź do jakiegoś i zapytaj czy nie ma na zbyciu, a wieczór dam Ci znać czy znalazłam w domu
ObrazekObrazek

katebush

Od: Nie cze 17, 2007 17:25

Post » Śro gru 21, 2011 11:34 Re: K-ów, wizyta przedadopcyjna w Łodzi - kto może pomóc??

Jakby co to ja chętnie kupię taki "wkładacz dopyszczkowy", moje zawsze wypluwają tabletki :(

annakreft

Od: Pon wrz 05, 2011 10:20

[poprzednia][następna]