queen_ink pisze:Donia ma Fipa.
A jednak

Biedusia

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mikela pisze:
Durne pytanie- ale jakTego się nie da edytować. Po kliknięciu "cytuj" pojawia się kod do imageshacka, a tego też nijak zmienić...Albom ja jakaś niepełnosprytna.
Ale biorę niedzielę wieczór 15 i 22. Odprężę się przed sesją, a co!
queen_ink pisze:Donia ma Fipa.
mikela pisze:queen_ink pisze:Donia ma Fipa.
O nie...![]()
potwierdzony z płynu?
Annazoo pisze:Kochani, czy wiecie, gdzie można kupić takie coś do podawania kotu tabletek, jak mają weterynarze?
Jestem w drugiej dobie podawania stadu, mam pokaleczone dłonie, a czeka mnie jeszcze 12 dni
Nie ma mowy o ukrywaniu tabletek w pasztecikach lub maśle, bo to bardzo gorzki Biseptol.
Kto mi szybko pomoże?
mikela pisze:Annazoo pisze:Kochani, czy wiecie, gdzie można kupić takie coś do podawania kotu tabletek, jak mają weterynarze?
Jestem w drugiej dobie podawania stadu, mam pokaleczone dłonie, a czeka mnie jeszcze 12 dni
Nie ma mowy o ukrywaniu tabletek w pasztecikach lub maśle, bo to bardzo gorzki Biseptol.
Kto mi szybko pomoże?
A w hurtowni weterynaryjnej próbowałaś?
Tylko nie jestem pewna, czy zwykła, nie związana z wet. osoba może tam kupować
Tweety pisze:Ania, na kociarni jest
Annazoo pisze:Tweety pisze:Ania, na kociarni jest
Ale ten kociarniany był wkładany kotom do pyszczka różnistym, to trochę się lękam używać, by czegoś moim nie przynieść...
W najgorszym razie kupię opakowanie 10 sztuk i część wystawię na bazarku. Tylko czy mi przesyłka przyjdzie przed świętami, wątpliwe...
Na szczęście 2 osoby szukają u siebie, mam nadzieję, że któraś znajdzie, uf uf
Zapytam też u lokalnego weta, może ma.
Dzięki!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Patrykpoz i 129 gości