SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro gru 21, 2011 8:34 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Już powoli operatorzy nie są tak cięci na play.
Ja mam minuty za normalną stawkę do wszystkich, bez jakiś udziwnień :)

rapsodia82

Od: Nie sty 03, 2010 14:55

Post » Śro gru 21, 2011 8:35 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Orange ciągle do mnie wydzwania, oferta beznadziejna, obsługa tak niekumata, że głowa mała.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro gru 21, 2011 8:39 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

rapsodia82 pisze:Już powoli operatorzy nie są tak cięci na play.
Ja mam minuty za normalną stawkę do wszystkich, bez jakiś udziwnień :)

Cześć, Martusiu, cieszę się bardzo, że dotarłaś :D .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Śro gru 21, 2011 8:42 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Hej dziewczyny, witam. :D
Ja mam Erę i telefon stacjonarny i internet.
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Śro gru 21, 2011 8:43 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Bo Orange to jest samo zuoooo :ryk:

Porównajmy taryfę z Play:

All Inclusive 39

39 zł miesięczny abonament
250 MB pakiet danych (wystarcza na cały miesiąc na miau, GG, maile)
150 minuty do wszystkich sieci LUB
325 SMSy/MMSy do wszystkich sieci

Poza abonamentem
39 gr minuta połaczenia do wszystkich sieci
18 gr SMS/MMS do wszystkich

Dodatkowo

Stan darmowy przez 3 m-ce, później 10 zł/m-c
darmowy dostęp do Facebook i nk.pl
korzystanie z internetu bez obaw o dodatkowe koszty
50 minut miesięcznie przez 6 m-cy za zakup przez internet

I z Orange:

Delfin II 60

miesięczny abonament 39,90 zł
liczba minut do wszystkich sieci
w abonamencie 60
Pogaduchy w Orange na okrągło
miesięczna cena usługi 40 zł (dopłata do abonamentu!)
cena za minutę do wszystkich
poza abonamentem 49 gr (z wyłączeniem Play, Cyfrowy Polsat, Mobyland, Centernet)
liczba darmowych usług
w abonamencie do wyboru 2
Taryfa Pelikan II 60 analogicznie kwota miesięczna abonamentu, minut do wszystkich sieci, za minute poza abonanamentem
SMS 20 gr
MMS 40 gr
Tutaj mamy miesięcznie jeszcze 400 SMS do wszystkich
oraz darmowy dostęp do FB NK Fotki ale poprzez linki z Orange bąx aplikacje w tel wgrane od Orange
Ostatni plan taryfowy to Pantera - ale odpada z porównania, bo minimalna kwota abonamentu to już 49,90.

Jak pracowałam dla pomarańczki to codziennie głowiłam się dlaczego ludzie nadal wybierają Orange...

No to się zbieram :) trzeba zrobić makijaż odpowiedni, loczki i lecem do robotyyyyy
A po drodze do weta, się biedny wystraszy :ryk:
najszczesliwsza

Post » Śro gru 21, 2011 8:45 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Erin jak nie chcesz by do ciebie wydzwaniali, to mów, że przechodzisz do (tu nazwa wybranej sieci) i nie jesteś zainteresowana, to ostatnie musisz powiedzieć wyraźnie kilka razy, jak rzucisz słuchawką, to muszą oddzwonić.
No i zadzwoń sobie pod *500 albo zgłoś pisemnie, że cofasz zgodzę na wydzwanianie do ciebie, że sobie nie życzysz i jak zadzwonią jeszcze raz to z kopią zgłoszenia napiszesz do UOKIKu
najszczesliwsza

Post » Śro gru 21, 2011 8:46 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Erin pisze:Orange ciągle do mnie wydzwania, oferta beznadziejna, obsługa tak niekumata, że głowa mała.

No to fakt, do mnie też wydzwaniają ale od razu urywam, zę nie chce żadnych zmian i nie wdaję sie z nimi w dyskusje. Zwłaszcza, ze próbują wrobić "przypadkowo" w jakieś "super" promocje i nagle sie okazuje że super promocją jest drugi telefon z drugą fakturą do zapłacenia :roll:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Śro gru 21, 2011 8:46 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

alab108 pisze:Hej dziewczyny, witam. :D

Cześć, Alu :D .
Ja też mam neta z T-Mobile i muszę stwierdzić, że bardzo rzadko zawodzi...generalnie działa zawsze i wszędzie :ok: .
Telefon mam w playu, bo startery tanie były :oops: .
Ale w sumie tez zadowolona jestem.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Śro gru 21, 2011 8:51 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

vip0 pisze:
alab108 pisze:Hej dziewczyny, witam. :D

Cześć, Alu :D .
Ja też mam neta z T-Mobile i muszę stwierdzić, że bardzo rzadko zawodzi...generalnie działa zawsze i wszędzie :ok: .
Telefon mam w playu, bo startery tanie były :oops: .
Ale w sumie tez zadowolona jestem.

A ja się wkur.. na T-Mobeile, bo promocja z której skorzystałaś się skończyła...
Teraz to śmiech na sali...
najszczesliwsza

Post » Śro gru 21, 2011 8:54 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Aguś, aniołki się nie denerwują...są uśmiechnięte i miłe :ryk: .
Jak tam szczęki? Jakoś wróciły na swoje miejsce?

vip

Post » Śro gru 21, 2011 8:55 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

vip0 pisze:Aguś, aniołki się nie denerwują...są uśmiechnięte i miłe :ryk: .

Nie :evil:
TŻ pyta gdzie ja tak naprawdę pracuję i co wchodzi w skład moich obowiązków :ryk:
najszczesliwsza

Post » Śro gru 21, 2011 8:57 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

najszczesliwsza pisze:
vip0 pisze:Aguś, aniołki się nie denerwują...są uśmiechnięte i miłe :ryk: .

Nie :evil:
TŻ pyta gdzie ja tak naprawdę pracuję i co wchodzi w skład moich obowiązków :ryk:

:ryk: :ryk: :ryk:
I co odpowiedziałaś?

vip

Post » Śro gru 21, 2011 9:03 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Byś się wybrała na zakupy, fruwam do 15, SMS odbiorę po tajniacku jakby coś.
;)
Tylko jak podejdziesz to się nie znamy jakby coś ;)

:ryk:

Pomalowałam usteczka :D :D :D
najszczesliwsza

Post » Śro gru 21, 2011 9:08 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

najszczesliwsza pisze:

Pomalowałam usteczka :D :D :D

8O 8O 8O ...o rany!

vip

Post » Śro gru 21, 2011 9:11 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Dziewczyny, a ma któraś może neta bezprzewodowego?
Niedługo mi się kończy umowa w Orange, a komp się sypać zaczyna i tak chciałam lapka z netem wziąć.
Tylko zawsze miałam z kabla i nie wiem, jak ten bezprzewodowy działa.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

[poprzednia][następna]