Kolejne podrzucone kocię:( już w domku stałym :)

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro gru 14, 2011 22:31 Re: Kolejne podrzucone kocię:( już w domku stałym :)

Myszolandia pisze:oj to czas odpinać banerek w trybie na gwałt :piwa: :piwa: :piwa:

Dzieki za przypomnienie :P

LaRosaNegra87

Od: Nie wrz 25, 2011 11:58

Post » Śro gru 14, 2011 22:34 Re: Kolejne podrzucone kocię:( już w domku stałym :)

płosze bałdzo :piwa:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob gru 17, 2011 23:30 Re: Kolejne podrzucone kocię:( już w domku stałym :)

Witam!
Jestem wielką szczęściarą! To cudowne kocię trafiło do naszego domu. Nadałam jej imię Debbe. Czekaliśmy na nią od dawna. Jest ucieleśnieniem naszych marzeń. Wesoła, towarzyska i mrucząca przy każdym dotknięciu, grzeczna i rozkoszna. Wniosła w nasze życie mnóstwo radości. Zadomowiła się od razu. Dopisuje jej apetyt, chętnie się bawi a poz tym jest śpiochem :D . Przez pierwsze 2 dni miała zaczerwienione oczka w kącikach zbierała się ropa. Oczyszczałam jej regularnie oczka specjalnym płynem do przemywania i ziółkami i jest znacznie lepiej. Zaczerwienie zeszło tylko ropa czasem się zbiera ale niewiele i regularnie oczyszczam jej oczka.
Dawno nie czułam się tak szczęśliwa. Nie wyobrażam sobie już życia bez Debbe. To najpiękniejszy prezent gwiazdkowy mojego życia. Po prostu kochamy Ją :1luvu: Każdy człowiek powinien znaleźć dla swojego Kota wtedy jego życie nabierze sensu.
Wesołych Świąt!
Venerdina :cat3:

Venerdina

Od: Sob gru 17, 2011 23:05

Post » Sob gru 17, 2011 23:59 Re: Kolejne podrzucone kocię:( już w domku stałym :)

Coz za wspaniale wiesci :D Oby kotka kazdego dnia przynosila Wam tyle szczescia! :D Buziaki dla Debbe od forumowiczow (mysle, ze moge napisac w imieniu wszystkich ktorzy udzielali sie na watku) :*

LaRosaNegra87

Od: Nie wrz 25, 2011 11:58

Post » Nie gru 18, 2011 9:50 Re: Kolejne podrzucone kocię:( już w domku stałym :)

:D
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie gru 18, 2011 14:44 Re: Kolejne podrzucone kocię:( już w domku stałym :)

:ryk:
Obrazek Obrazek Obrazek

Astaroth86

Od: Pon wrz 12, 2011 20:05

Post » Nie gru 18, 2011 14:55 Re: Kolejne podrzucone kocię:( już w domku stałym :)

Uwielbiam czytać takie wiadomość a z ostatnim zdaniem zgadzam się w pełni :mrgreen: (a raczej przedostatnim :wink: )
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Nie gru 18, 2011 19:17 Re: Kolejne podrzucone kocię:( już w domku stałym :)

Venerdina pisze:Witam!
Jestem wielką szczęściarą! To cudowne kocię trafiło do naszego domu. Nadałam jej imię Debbie. Czekaliśmy na nią od dawna. Jest ucieleśnieniem naszych marzeń. Wesoła, towarzyska i mrucząca przy każdym dotknięciu, grzeczna i rozkoszna. Wniosła w nasze życie mnóstwo radości. Zadomowiła się od razu. Dopisuje jej apetyt, chętnie się bawi a poz tym jest śpiochem :D . Przez pierwsze 2 dni miała zaczerwienione oczka w kącikach zbierała się ropa. Oczyszczałam jej regularnie oczka specjalnym płynem do przemywania i ziółkami i jest znacznie lepiej. Zaczerwienie zeszło tylko ropa czasem się zbiera ale niewiele i regularnie oczyszczam jej oczka.
Dawno nie czułam się tak szczęśliwa. Nie wyobrażam sobie już życia bez Debbe. To najpiękniejszy prezent gwiazdkowy mojego życia. Po prostu kochamy Ją :1luvu: Każdy człowiek powinien znaleźć dla swojego Kota wtedy jego życie nabierze sensu.
Wesołych Świąt!

Oj, witaj na forum Venerdina. :1luvu: :cat3:

Bardzo dziękuję za wiadomości o Pusi - Debbie. cieszę się, że u koteczki wszystko dobrze i nie ma z nią problemu. :1luvu: :ok: :ok:

Dziękuję za danie domku dziewusi. :1luvu:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Nie gru 18, 2011 21:21 Re: Kolejne podrzucone kocię:( już w domku stałym :)

:D :dance: :s1: :love:
Tak sie czuje po przeczytaniu wiadomosci z nowego domku kotuni :1luvu:
Obrazek

Ania i jej Nitro

Od: Pon lip 25, 2011 13:44

Post » Wto gru 20, 2011 17:32 Re: Kolejne podrzucone kocię:( już w domku stałym :)

Jestem wielką szczęściarą! To cudowne kocię trafiło do naszego domu. Nadałam jej imię Debbe. Czekaliśmy na nią od dawna. Jest ucieleśnieniem naszych marzeń. Wesoła, towarzyska i mrucząca przy każdym dotknięciu, grzeczna i rozkoszna. Wniosła w nasze życie mnóstwo radości. Zadomowiła się od razu. Dopisuje jej apetyt, chętnie się bawi a poz tym jest śpiochem :D . Przez pierwsze 2 dni miała zaczerwienione oczka w kącikach zbierała się ropa. Oczyszczałam jej regularnie oczka specjalnym płynem do przemywania i ziółkami i jest znacznie lepiej. Zaczerwienie zeszło tylko ropa czasem się zbiera ale niewiele i regularnie oczyszczam jej oczka.
Wesołych Świąt!

Witamy Veredina na forum i zapraszamy do pisania,cykania fotek Kociej Szczęściary :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ale mi się mazak cieszy na takie wieści :piwa:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto gru 20, 2011 18:07 Re: Kolejne podrzucone kocię:( już w domku stałym :)

Dostałam taką wiadomość na maila od Pani Doroty.
Witam pani Aniu!
Właśnie wróciłyśmy od weterynarza. Kicia ma zapalenie oskrzeli. Dostała 2 zastrzyki, tabletki do łykania i kropelki do oczek. W piątek idziemy na wizytę kontrolną. A byłyśmy u pani doktor na Przybyszewskiego. Będę pisała gdy wyzdrowiejemy. Póki co leczymy się żeby na Święta być w formie Kotek.
Pozdrawiamy. Miau.
Debbe i Dorota

Trzymajmy kciuki za kocią dziewusię :1luvu: aby szybciutko wróciła do zdrówka. :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Wto gru 20, 2011 19:18 Re: Kolejne podrzucone kocię:( już w domku stałym :)

Jestem wielką szczęściarą! ..... Każdy człowiek powinien znaleźć dla swojego Kota wtedy jego życie nabierze sensu.

Witaj na forum, Venerdina :lol:

Pięknie napisałaś, z głębi serca :1luvu:
To jedna z tych myśli, którą można w swoim podpisie umieścić.
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Wto gru 20, 2011 20:32 Re: Kolejne podrzucone kocię:( już w domku stałym :)

delfinka pisze:
Jestem wielką szczęściarą! ..... Każdy człowiek powinien znaleźć dla swojego Kota wtedy jego życie nabierze sensu.

Witaj na forum, Venerdina :lol:

Pięknie napisałaś, z głębi serca :1luvu:
To jedna z tych myśli, którą można w swoim podpisie umieścić.

My coś o tym wiemy, nie Basiu? :wink:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Wto gru 20, 2011 22:32 Re: Kolejne podrzucone kocię:( już w domku stałym :)

tak,
tylko co mysmy takiego zrobiły /lub nie/, że tyle kotów nam przeznaczonych :? :roll: :mrgreen:
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Pon sty 02, 2012 21:04 Re: Kolejne podrzucone kocię:( już w domku stałym :)

Ktoś poznaję koteczkę? :1luvu:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek Obrazek

Anna61

[poprzednia][następna]