ludzie są niepoważni... pani, co tak bardzo chciała zobaczyć Frygę i u której Fryga byłaby "bezpieczna" (przez telefon, to oni wszyscy prawie tak mówią ) wczoraj nie pojawiła się i nawet nie zadzwoniła czy wysłała smsa z info, że się nie pojawi w du... to mam cetralnie, bo i tak bym koty im nie wydała
kolejna pani się nie zjawiła... czy Ci ludzie są normalni???? ja sie pytam no!!! po co mi w takim razie głowę zawracali???? ot tak, dla jaj??? oj, chyba chcą mieć do czynienia z wqrwioną na maxa Lu...
Basica pisze:Dorotko....rozmawiałam dzis z Anią, która chce adoptować PUMCIĘ, ona naprawdę ma remont w domku, a PUMCIĄ jest zachwycona
Wczoraj dzwoniła że remont się przeciąga.Ja ją doskonale rozumiem.Głośno,ktoś nie domknie drzwi i już po kocie.Fajnie że dzwoni i każe wymiziać kotka i podrapać za uszkiem. Pumcia będzie miała towarzystwo pieska i królika. Lu nie przejmuj się.Ja też miałam serię dziwolągów
BAMBI I TROLKA "Człowiek jest wielki nie przez to, co ma, nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym dzieli się z innymi."