Cicia, Piorunek, Iskierka i Guliwer. Nowe fotki :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 02, 2011 20:39 Re: Cicia, Piorunek, Iskierka i Guliwer. Dużo nas... :)

Wiem, zapaszek jest niesamowity - poczekam cierpliwie... Koral już po zabiegu, schował się pod fotelik samochodowy i biedny pewnie nie za dobrze się czuje.

Kojec już rozłożony, czekamy na maluszki które mają jutro dotrzeć.
Maćkowi się spodobał i mnie też spodobała się możliwość ograniczenia mu przestrzeni :twisted: czemu wcześniej na to nie wpadłam? - wojna była, bo kazał sobie zrobić namiot (nakryć kojec narzutą) i zamierzał tam spać 8O

sisay

Od: Pon cze 18, 2007 12:18

Post » Sob gru 03, 2011 23:06 Re: Cicia, Piorunek, Iskierka i Guliwer. Dużo nas... :)

Szczeniaki przyjechały - maleńka sunia z temperamentem diabła tasmańskiego Mikrusia
http://szara-przystan.pl/psy/category/98-mikrusia.html

i dwie siostry strasznie wypłoszone, prosto z budy - wciśnięte w kąt pr4óbvują się schować pod podłogę, podejrzewam u nich nużycę.
Mniejsza Borówka
http://szara-przystan.pl/psy/category/97-borowka.html

i większa, Jeżynka
http://szara-przystan.pl/psy/category/96-jezynka.html

Koral siedzi w szafce pod zlewem.

Dorę zawiozłam do nowego domku i jest to najbardziej radosna i wzruszająca adopcja jaka mi się trafiła :1luvu:

No i przyjechała dziś znowu na tydzień Koko, czyli sunia która miałyście przyjemność poznać na ostatniej akcji.
Obrazek

Wesoło jest :twisted:

sisay

Post » Nie gru 04, 2011 8:49 Re: Cicia, Piorunek, Iskierka i Guliwer. Dużo nas... :)

Oj masz wesolo to prawda-zmiany jak w filmie akcji :wink:
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Nie gru 04, 2011 19:15 Re: Cicia, Piorunek, Iskierka i Guliwer. Dużo nas... :)

heh... niezłe stadko... może napisz post na temat aktualnego stanu stadka w dt, bo się już pogubić można, co tam u Ciebie do adopcji jest w tej chwili... 8)
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Nie gru 04, 2011 20:02 Re: Cicia, Piorunek, Iskierka i Guliwer. Dużo nas... :)

Aktualny stan tymczasów jest w wątku tymczasów 8)

sisay

Post » Wto gru 13, 2011 14:38 Re: Cicia, Piorunek, Iskierka i Guliwer. Dużo nas... :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

sisay

Post » Wto gru 13, 2011 17:34 Re: Cicia, Piorunek, Iskierka i Guliwer. Nowe fotki :)

Nie chcesz fajnej burej kotki dla równowagi? Za dużo masz rudego ;)
ObrazekObrazek

coztego

Od: Czw cze 29, 2006 19:22

Post » Wto gru 13, 2011 19:54 Re: Cicia, Piorunek, Iskierka i Guliwer. Nowe fotki :)

Dzięki, mam trzy bure 8) wystarczy :wink: tylko Klarze nie robiłam fotek, bo nie mogłam jej znaleźć, ale ona ma ładne zrobione przed dobrą ciocię jakiś czas temu :)

Trzy bure (bure całkiem, bure z białym i bure z białym)
Trzy rude (cały rudy, rudy z białym i rudy point)
Jedno czarne
Jedno biało-czarne.

Kulka chyba zaciążona jest :roll: ale już się tak nie ukrywa, rozdarła dziś papier toaletowy na strzępy i odważyła się podejść do śpiącego psa (z tyłu)
Zaczepiala też Guliwera łapką do zabawy, już nie buczy na widok każdego kota.

Guliwer z bratem Koralem stanowią taki duet, że można ich non stop obserwować :)
śpią razem w takich samych pozycjach, ganiają razem, tłuką się i nawet razem chodzą jeść. Fajne z nich chłopaki, no i widok dla oka przemiły, bo oni obaj są duzi i piękni :mrgreen:

sisay

Post » Pon gru 19, 2011 0:35 Re: Cicia, Piorunek, Iskierka i Guliwer. Nowe fotki :)

Sprzedałam kozę znowu :lol: Jeżynka / Foczka pojechała do Krakowa, ma fajny domek. Został już tylko jeden szczeniak, w domu cisza i spokój 8O :mrgreen:
Zaczynamy intensywną socjalizację suni, bo dzika straszliwie.

Kulka jednak raczej nie jest kotna, kociaki zostały odrobaczone i zaszczepione. Kupy niezbyt fajne.
Wczoraj Koral wymiotowął i leżał osowiały, nie chciał nic jeść - dzis już zachowuje się normalnie.
Za to Kulka ma lekką sraczkę.
Nie mogę za nimi nadążyć :roll:

Pani, która chciała zobaczyć Agatka i wziąć go tuż przed świętami, odwołała wizytę. Kontaktu nie utrzymuje, więc zakładam że Agat nadal szuka domku :roll:

sisay

Post » Pon gru 19, 2011 17:43 Re: Cicia, Piorunek, Iskierka i Guliwer. Nowe fotki :)

Widocznie to nie ten dom dla Agatka. Ja miałam zapytanie o Bamba, Państwo napisali jednak, że odezwą się jeśli nie znajdą kota bliżej ( są z Jastrzębia) czyli "jak nie znajdziemy nic lepszego to weźmiemy jego... " :roll:

OlaLola

Od: Nie paź 21, 2007 9:33

Post » Wto gru 20, 2011 17:45 Re: Cicia, Piorunek, Iskierka i Guliwer. Nowe fotki :)

A może się nie znajdzie "nic lepszego" i domek okaże się super

Trzymajcie kciuki, bo wygląda na to, że Agatek znalazł dom razem z siostrą :D

A w Wigilię ma się przeprowadzać... Klara :!: jeszcze w to nie wierzę, ale może się uda :1luvu:

Koral być może wróci do swojego poprzedniego domu, ale to jeszcze nic pewnego - ja na pewno nie będę na to naciskać. Tak więc jest szansa, że po świętach nie będę miała tymczasów 8O

sisay

Post » Wto gru 20, 2011 18:17 Re: Cicia, Piorunek, Iskierka i Guliwer. Nowe fotki :)

Kochana Halbinę obdarowałam Ciebie też chętnie obdaruje :ryk:

OlaLola

Post » Wto gru 20, 2011 18:42 Re: Cicia, Piorunek, Iskierka i Guliwer. Nowe fotki :)

Ej, a zapomniałaś ze ja mam Albisia przejąć? :twisted:

sisay

Post » Wto gru 20, 2011 19:21 Re: Cicia, Piorunek, Iskierka i Guliwer. Nowe fotki :)

sisay pisze:Ej, a zapomniałaś ze ja mam Albisia przejąć? :twisted:

Ola może zapomnieć albo udawać, że nie pamięta, ale... :idea: :kotek: :!: :!: :!:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Wto gru 20, 2011 20:05 Re: Cicia, Piorunek, Iskierka i Guliwer. Nowe fotki :)

sisay pisze:Ej, a zapomniałaś ze ja mam Albisia przejąć? :twisted:

Ale Albiś tylko jeden, ja chciałam żebyś miała więcej tymczasów, dbam o Ciebie :)

OlaLola

[poprzednia][następna]