Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magaaaa pisze:a co z chorymi kotami?
Czy też są wydawane?
mb pisze:magaaaa pisze:a co z chorymi kotami?
Czy też są wydawane?
No, właśnie.
Przecież nawet leczenie kociego kataru w warunkach schroniskowych jest najczęściej nieefektywne.
Alienor pisze:Przecież zamiast wypaśnych drapaków, które trzeba będzie spalić jeśli się trafi kot chory np. na panleukopenię wystarczy solidny pniak drzewa umocowany tak, by się nie przewrócił nawet gdy koty będą szaleć na nim.
sosna pisze:Alienor pisze:Przecież zamiast wypaśnych drapaków, które trzeba będzie spalić jeśli się trafi kot chory np. na panleukopenię wystarczy solidny pniak drzewa umocowany tak, by się nie przewrócił nawet gdy koty będą szaleć na nim.
Sprawę drapaków juz wyjasniałam(fakt, że nie wypaśnych)-więc nie ma co dalej drążyć - jeżeli ktoś będzie miał na zbyciu-to też się tam przyda.Pniak - bardzo dobry pomysł.
mb pisze:magaaaa pisze:a co z chorymi kotami?
Czy też są wydawane?
No, właśnie.
Przecież nawet leczenie kociego kataru w warunkach schroniskowych jest najczęściej nieefektywne.
KoraKora pisze:sosna pisze:Alienor pisze:Przecież zamiast wypaśnych drapaków, które trzeba będzie spalić jeśli się trafi kot chory np. na panleukopenię wystarczy solidny pniak drzewa umocowany tak, by się nie przewrócił nawet gdy koty będą szaleć na nim.
Sprawę drapaków juz wyjasniałam(fakt, że nie wypaśnych)-więc nie ma co dalej drążyć - jeżeli ktoś będzie miał na zbyciu-to też się tam przyda.Pniak - bardzo dobry pomysł.
Ty tm jeździsz, do Korabiewic? Może mogłabym pojechać z toba i coś pomóc?
sosna pisze:KoraKora pisze:sosna pisze:Alienor pisze:Przecież zamiast wypaśnych drapaków, które trzeba będzie spalić jeśli się trafi kot chory np. na panleukopenię wystarczy solidny pniak drzewa umocowany tak, by się nie przewrócił nawet gdy koty będą szaleć na nim.
Ty tm jeździsz, do Korabiewic? Może mogłabym pojechać z toba i coś pomóc?
U mnie jest różnie z dyspozycyjnością(transportem)-ciężko bedzie się na konkretny dzień umówić, napisze na pw, moze jakoś się uda dogadać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 298 gości