Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Poker71 pisze:mpacz78 pisze:46. Tola
ooo??
patrz, nawet foty nie wstawiła![]()
![]()
mpacz78 pisze:Poker71 pisze:mpacz78 pisze:46. Tola
ooo??
patrz, nawet foty nie wstawiła![]()
![]()
Wiem, wiem. Zdjęć z DS jeszcze nie mam, ale będą i wstawię.
Tolka mieszka na Nowym Porcie u znajomej Marei razem z psem i dzieckiem. Podejrzewam że teraz dopiero mają sajgon w domu. Ale Tolka nie daje sobie w kaszę dmuchać wszystkich już poustawiała.
mpacz78 pisze:Właśnie chciałam zadzwonić i zapytać jak tam sytuacja, ale telefon mam zapisany w segregatorze, ktory jest w samochodzie, nie chce mi się iść, ale jutro zadzwonię i wszystko Ci napiszę.
mpacz78 pisze:Ja już nic nie pisałam, bo o adopcję Tolki miałam awanturę od TŻ.
Pojechał na kilkudniowy wyjazd, i jak wrócił, to autentycznie już w drzwiach, nawet butów nie zdjął, i nie powiedział nawet "cześć" czy cokolwiek do mnie tylko: "Kicia!, Kicia!".
Jak się okazało, że kici nie ma w domu to dopiero byłą awantura
Poker71 pisze:heh, to mnie też nie dziwiprzeciez mówiłam że to diablę wcielone
Poker71 pisze:istnienie firanek i bombek uważam za ponury żart![]()
biamila pisze:Dałam namiar na ciebie dla chętnego na adopcję czarnej koteczki.
seja pisze:Właśnie spadłam z krzesła, bo dostałam maila z domu Witka.
Witusio dwa tygodnie temu całą noc wymiotował...tak się odwodnił, że nie mogli żadnej żyły znaleźć...
Trafił do weta, po czym ten stwierdził, patrząc po wynikach krwi , że Witko ma calci...że trzeba będzie mu usunąć większość zębów...
Wydawało mi się, że żeby stwierdzić na 200% calci, trzeba zrobić PCR w laboklinie...bez tego to gdybanie... można wysunąć taką hipotezę...
Objawy calci pokrywają się z objawiami innych chorób... nie można być "bo tak " pewnym...
Nie wiem czy wet chce ich naciągnąć czy co...
7dni po oddaniu do DS, czyli jeszcze w tych 2 tygodniach kwarantanny związanej ze stresem....
18.11 robiliśmy mu zdjęcia i się trafiło jedno gdzie ziewa...pysk bez nadżerek ... czysto i różowo, dziąsła zaczerwienione na trzonowcach , ale to wszystkie mają, od suchej karmy...
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek, WilliamGreva i 55 gości