Moderator: Estraven
itaka pisze:Ale wiesz ja jestem klientem Krakvetu, rezygnuje z upustów na rzecz właśnie takiej pomocy. Więc nie będę do nich pisać (może nawet dzwonić) jako kandydat tylko jako klient. Dużo moich znajomych też tam kupuje i oni też będą do nich pisać. Może coś z tego wyjdzie.
kussad pisze:Znalazłam sobie na dogo już przelinkowany i tutaj przyniosłam do własnego podpisu
Czy zakładacie wątki na gazeta.pl - tam widziałam, przy okazji wpisu o Was na własny wątek że jest lokalne forum Poznań i może znacie jeszcze jakieś inne?
kussad pisze:Znalazłam sobie na dogo już przelinkowany i tutaj przyniosłam do własnego podpisu
Czy zakładacie wątki na gazeta.pl - tam widziałam, przy okazji wpisu o Was na własny wątek że jest lokalne forum Poznań i może znacie jeszcze jakieś inne?
miki27 pisze:Marta mogłabyś się ze mną zamienić na dyżur? Tzn ja poszłabym za Ciebie w czwartek nakarmić kociaki z Pks a Ty za mnie w piątek? W czwartek jestem przed świętami ostatni dzień w Poznaniu, dlatego wolałabym je wtedy nakarmić bo tak to w piątek musiałabym specjalnie przyjeżdżać na pks.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Blue, Google [Bot], kasiek1510, Silverblue i 320 gości