Moderator: Estraven
vip0 pisze:najszczesliwsza pisze:Małgorzato, a czy pamiętasz o takiej tradycji wg. której przy stole musi być wolne miejsce dla zabłąkanego wędrowca?
![]()
Mogę coś pomóc ew. jak kamari jakieś cuda organizuje, wiem skąd wziąć zarąbiste pierogi
Agato, z tego, co mi wiadomo, to Ty wigilię obchodzisz inaczej.
U mnie miejsca nie ma, bo jeszcze by się faktycznie jakis zabłąkany wędrowiec zapuścił....czyt. np mój były.
I nie słuchaj Kamari, bo to zadymiara jest.
kamari pisze:vip0 pisze:najszczesliwsza pisze:Małgorzato, a czy pamiętasz o takiej tradycji wg. której przy stole musi być wolne miejsce dla zabłąkanego wędrowca?
![]()
Mogę coś pomóc ew. jak kamari jakieś cuda organizuje, wiem skąd wziąć zarąbiste pierogi
Agato, z tego, co mi wiadomo, to Ty wigilię obchodzisz inaczej.
U mnie miejsca nie ma, bo jeszcze by się faktycznie jakis zabłąkany wędrowiec zapuścił....czyt. np mój były.
I nie słuchaj Kamari, bo to zadymiara jest.
A pewnie, że zadymiaraZwłaszcza, jak w coś wierzę, to walczę do upadłego. Ta tam..cholera jasna.
A jak Agata mądrze gada, to tym bardziej trzeba wykorzystaćAgata, dziękuję.
Erin pisze:A ja śledzika, sałatkę jarzynową (bo to smak z dzieciństwa jeszcze) i moje pierogi
Erin pisze:No coś Ty? Bajków jak mrówków
vip0 pisze:Erin pisze:A ja śledzika, sałatkę jarzynową (bo to smak z dzieciństwa jeszcze) i moje pierogi
O, sałatkę też lubię.
A pierogi to są te, na które przepis podawałaś?
Erin pisze:vip0 pisze:Erin pisze:A ja śledzika, sałatkę jarzynową (bo to smak z dzieciństwa jeszcze) i moje pierogi
O, sałatkę też lubię.
Łiii - są pyszne, Bianka świadkiem
vip0 pisze:Erin pisze:vip0 pisze:Erin pisze:A ja śledzika, sałatkę jarzynową (bo to smak z dzieciństwa jeszcze) i moje pierogi
O, sałatkę też lubię.
Łiii - są pyszne, Bianka świadkiem
Jakbym nie była taka lewostronna w kwestii wypieków, to nawet bym spróbowała zrobić.
vip0 pisze:Jakbym nie była taka lewostronna w kwestii wypieków, to nawet bym spróbowała zrobić.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Barbasia, Blue, Google [Bot], Nul i 234 gości