Szczytno. Tymczasy u horacy 7. Szukamy kotom domów.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon gru 19, 2011 13:57 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

Dzisiaj Tuptus sobie wymyślił nowy sposób na spędzanie czasu ,stojąc przy zlewie poczulam ,ze coś mi wskoczyło na plecy i trzyma się pazurkami.To głuchy Tuptus wpadł na taki pomysł.Lord dalej rządzi ,są o niego telefony tylko o niego,ja nadal mam wątpliwości .Wszystkie osoby które telefonują to domki lub niezabezpieczone mieszkania na parterze.Niestety boję się ,ze to sie może źle skończyć dla takiego kota.Wolę mieć brzydkie koty z takim to tylko nerwów dużo ,wszyscy patrzą na wygląd nikt nie pyta o charakter a on ma charakterek.pani z Braniewa mówiła nawet ,ze poprzedni kot jej zginął ale przeciez nie wychodził to jak zginął.Nie nadaje się do wydawania kotów,mogę leczyć ,myc dupki ,karmić itp. tylko nie wybierać domów ,chyba nie potrafię za dużo oczekuję.
Ostatnio edytowano Pon gru 19, 2011 19:09 przez horacy 7, łącznie edytowano 1 raz
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pon gru 19, 2011 17:49 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

No ja nie wiem jak Pancia może zajmować się garami skoro Tuptuś ma ochotę na zabawę... :lol:
A może on chciał wymasować Ci plecy??? :mrgreen: Tylko Ty tego nie doceniłaś :kotek:

kasztanowa7

Od: Czw sty 27, 2011 17:18

Post » Pon gru 19, 2011 19:25 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

kasztanowa7 pisze:No ja nie wiem jak Pancia może zajmować się garami skoro Tuptuś ma ochotę na zabawę... :lol:
A może on chciał wymasować Ci plecy??? :mrgreen: Tylko Ty tego nie doceniłaś :kotek:

Doceniłam ,w końcu zdjęłam dziadostwo i przytuliłam. :lol:

horacy 7

Post » Pon gru 19, 2011 23:06 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

No to ja mam jeszcze foty :mrgreen:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Pon gru 19, 2011 23:18 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

jeju jakie cuda :1luvu: a maluchy to już spore kocury, a nie maluchy. Ciekawe ile ważą.

penelope20

Od: Śro paź 05, 2011 22:50

Post » Wto gru 20, 2011 19:29 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

penelope20 pisze:jeju jakie cuda :1luvu: a maluchy to już spore kocury, a nie maluchy. Ciekawe ile ważą.

Tak chłopcy są cudowni i nie tacy znów mali,dla mnie to zawsze maluchami będą, najsłodszymi wykarmionymi własną piersią.Lord jak zwykle niestety ,patrzy komu dzisiaj przyłożyć z dorosłych kotów.Maluchy lubi . :|Ludzi za to mam dzisiaj dość.Wolę mieć do adopcji zwykłe koty ,nie takiego jak Lord.

horacy 7

Post » Wto gru 20, 2011 21:01 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

horacy :evil: :evil: Lord jest absolutnie boski. i domek musi byc najlepszy :evil: :evil:
dom bez kota to nie domObrazek
ObrazekObrazekKarolObrazekZara
Wesemir[*]zawsze bede tesknic.

alma_uk

Od: Pt lut 18, 2011 19:03

Post » Wto gru 20, 2011 21:03 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

Będą fotki z dzisiaj jak Kasia znajdzie chwilę.Bardzo dziwi mnie nadal ,ze dużo osób nie chce brać kotów ze schroniska,boi sie chorób,nie chce ponosić kosztów a z tych kotów po kilku tygodniach wyrastają przepiękne dzikie łabędzie.Wiem ,ze trzeba trochę czasu,pieniędzy lecz naprawdę warto.Tam są takie cudne koty.

horacy 7

Post » Wto gru 20, 2011 21:05 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

ano sa.

alma_uk

Post » Wto gru 20, 2011 21:12 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

alma_uk pisze:horacy :evil: :evil: Lord jest absolutnie boski. i domek musi byc najlepszy :evil: :evil:

Tak jest śliczny ,jest też mądry ,jest kotem który umie dominować i dbać o swoja pozycję w stadzie.Dla mnie jednak najistotniejszy jest charakter i najbardziej kocham koty takie jak Tuptuś,słodziaki,przytulaki itp.Oczywiście dom dla Lorda musi byc dobry taki jak dla kotów europejskich zwykłych ,które sa dla mnie równie ważne.Były koty które długo czekały na swój wymarzony dom jak np.Tajfun i doczekał się ,wiec z Lordem tez tak będzie.Kieruje sie dobrem kota nie ludzi w tych wypadkach ,może czasem się mylę nie wiem lecz staram się. :|

horacy 7

Post » Wto gru 20, 2011 21:13 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

No to cioteczki, zachwycamy się dalej :mrgreen:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Wto gru 20, 2011 21:15 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

To jest Pusz czyli Lord w całej okazałości. :mrgreen:

horacy 7

Post » Wto gru 20, 2011 21:19 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

A tutaj następna dwójka :mrgreen:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

I moje ulubione :1luvu:

Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Wto gru 20, 2011 21:29 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

no wez kaska noo... rozumiem ze mam sie ponapawac widokiem zdjec chociaz tak :wink: :evil: :evil: :evil: :evil:
Ja bym Lorda najchetniej porwala do siebie, atu mi kaza zdjecia ogladac:evil: :evil: :evil:

alma_uk

Post » Wto gru 20, 2011 21:32 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

Jak tam moje bielinki ,w ich przypadku to dopiero będą wymagania co do domku.Mam fioła na ich punkcie :mrgreen:Byłyby lepsze fotki ale to wiercipięty sa straszne.

horacy 7

[poprzednia][następna]