Moderator: Estraven
Bazyliszkowa pisze:MaryLux pisze:A my dziś kuje dostaniemy![]()
I + K
Schowajcie się.
Szybko szybko.
Bajka

Bazyliszkowa pisze:No to się panu KK kop w portfel słusznie należał
MaryLux pisze:
Przetłumaczę skrót Kulki. Otóż kiedyś dawno temu przychodził do nas "wet" o inicjałach KK. 8 lat i 2 dni temu dostał kopa w portfel. To była najmądrzejsza decyzja w moim życiu, Kulka dotąd żyje, a gdybym mu pozwoliła zajmować się Kulą o 1 dzień dłużej, wczoraj lub dziś obchodziłabym 8 rocznicę jej przejścia za TM. Pan KK w uśmiercaniu zwierząt jest znacznie lepszy niż choroba skracana jako KK...
Duża
Myszolandia pisze:MaryLux pisze:
Przetłumaczę skrót Kulki. Otóż kiedyś dawno temu przychodził do nas "wet" o inicjałach KK. 8 lat i 2 dni temu dostał kopa w portfel. To była najmądrzejsza decyzja w moim życiu, Kulka dotąd żyje, a gdybym mu pozwoliła zajmować się Kulą o 1 dzień dłużej, wczoraj lub dziś obchodziłabym 8 rocznicę jej przejścia za TM. Pan KK w uśmiercaniu zwierząt jest znacznie lepszy niż choroba skracana jako KK...
Duża
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MaryLux pisze:Myszolandia pisze:MaryLux pisze:
Duża
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moje koty go nie cierpiały.

Myszolandia pisze:MaryLux pisze:Myszolandia pisze:MaryLux pisze:
Duża
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moje koty go nie cierpiały.
nie dziwie się![]()
![]()
![]()
O jak jesteś to zarozki cosik zrobię ,tylko sie muszę pogimnastykować po kabel bo Pitek śpi na mnie
MaryLux pisze:Jak się Wam podobamy?
Bazyliszkowa pisze:MaryLux pisze:Jak się Wam podobamy?
Mnie bardzo.
Klakier
A ja was nie mogę odróżnić.
Bajka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 19 gości