PKDT -DT u mpacz78 - Gdyńscy REZYDENCI (5) i TYMCZASY (18)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 19, 2011 13:52 Re: PKDT -DT u mpacz78 - Gdyńscy REZYDENCI (5) i TYMCZASY (18)

Monika, wczoraj dzwoniła do mnie Pani, która szuka kota zaprzyjaźnionego z dziećmi - kota dorosłego;
chodzi o to, żeby się nie bał dzieci, ale Pani jest odpowiedzialna - wytłumaczyła, że nie chodzi o kota dla dzieci, tylko dla całej rodziny; dzieci są w wieku chyba 7 i 8 lat i są uświadomione jeśli chodzi o podejście do zwierząt;
Państwo mieszkają w domku jednorodzinnym, więc latem kot pewnie byłby wychodzący;
jeśli jesteś zainteresowana prześlę pw z telefonem;
Jeśli chodzi o stosunek do dzieci, to dobrze żeby był to kot, który jakiś tam kontakt miał;
była zainteresowana Matyldą, którą w środę wyadoptowaliśmy - Matylda była w domu z dziećmi, tak więc w ogłoszeniu napisałam, że bardzo lubi - i to jest prawda - dzieci
0.40 24.12.2010 Justynko [*] Śpij Spokojnie Nasze Słoneczko Kochane

Obrazek

KarolinaS

Od: Pt kwi 06, 2007 18:02

Post » Pon gru 19, 2011 15:06 Re: PKDT -DT u mpacz78 - Gdyńscy REZYDENCI (5) i TYMCZASY (18)

Sorry wrzuciłam zdjęcia i coś mi przerwało pisanie ....
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

To jest kotek Pinio, pochodzący z Wiczlina, wyadoptowany w lipcu tego roku, którego spotkał duży awans społeczny bo teraz jest mieszkańcem Kamiennej Góry w Gdyni i teraz nazywa się Dudek. Opócz zdjęć dostałam maila od jego opiekuna:
"Witam serdecznie Pani Moniko
tak jak obiecałem przesyłam aktualne zdjęcia kotka.
Dudek ma się bardzo dobrze jest po kastracji i nie tyje, jedzenie woli bardziej suche ale raz na jakiś czas dostaje mokre z saszetek.
Siostra moja ma pieska i jak z nim przychodzi to kotek się cieszy nosi mu zabawki i razem się bawią, jest wyrozumiały bo je obok psa on swoje a piesek swoje jedzenie.
Ulubione miejsce do spania to umywalka w łazience lub w kuchni na lodówce, czasem w nocy przyjdzie pomruczy ale wraca na swoje legowiska.
Przez kotka zobaczyłem ilu moich sąsiadów też ma koty i o tym wcześniej nie wiedziałem, ci bardziej doświadczeni przychodzą i obcinają pazurki bo ja nadal się boję aby krzywdy nie zrobić .
Pani Moniko za jakiś czas wyślę kolejne zdjęcia może po nowym roku.
pozdrawiam serdecznie i życzę WESOŁYCH ŚWIĄT"

:D
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Pon gru 19, 2011 15:49 Re: PKDT -DT u mpacz78 - Gdyńscy REZYDENCI (5) i TYMCZASY (18)

A tak w ogóle to zapraszam na nowy wątek :D

Jest tam trochę historii od początku mojej działalności, muszę jeszcze uporządkować tam trochę w tych pierwszych postać, no ale to z czasem.

Zapraszamy serdecznie :kotek: :
viewtopic.php?f=1&t=134560&p=8094394#p8094394
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Post » Czw sty 19, 2012 9:51 Re: PKDT -DT u mpacz78 - Gdyńscy REZYDENCI (5) i TYMCZASY (18)

Witam serdecznie adoptowała Kaję i pragne podziękować za tą adopcje od mpacz78.Kajka jest cudowną kotką niespodziewałam się że takie spokojne i przyjazne kotki istnieją,budzi nas o 5 rano razem z budzikiem wskakuje wtedy do łóżeczka i mruczy najmocniej jak potrafi,uwielbie przesiadywać na parapecie i obserwować ptaki (mieszkamy na 4 piętrze) wita nas jak wracamy z pracy przy dzwiach jak piesek :P niepotrafimy bez niej sobie wyobrazić mieszkania zawsze cos sie dzieje o godzienie 22 zaczyna zabawe na całego biega po wszystkich pokojach,bawi sie zabawkami,drapakiem i wskakuje do nas sie bawic do łóżka :ryk:.Jenym słowem nasze 2 dziecko (mamy córką 9-letnia).Wrzucam pare zdjeć Kajki :lol: Pozdrawiam :kotek:
ObrazekURL=http://imageshack.us/photo/my-images/26/p1901120915.jpg/]Obrazek[/URL]
Obrazek
Ostatnio edytowano Czw sty 19, 2012 10:26 przez Asieńka29, łącznie edytowano 1 raz

Asieńka29

Od: Czw sty 19, 2012 9:20

Post » Czw sty 19, 2012 10:18 Re: PKDT -DT u mpacz78 - Gdyńscy REZYDENCI (5) i TYMCZASY (18)

Asieńka29 pisze:Witam serdecznie adoptowała Kaję i pragne podziękować za tą adopcje od mpacz78.Kajka jest cudowną kotką niespodziewałam się że takie spokojne i przyjazne kotki istnieją,budzi nas o 5 rano razem z budzikiem wskakuje wtedy do łóżeczka i mruczy najmocniej jak potrafi,uwielbie przesiadywać na parapecie i obserwować ptaki (mieszkamy na 4 piętrze) wita nas jak wracamy z pracy przy dzwiach jak piesek :P niepotrafimy bez niej sobie wyobrazić mieszkania zawsze cos sie dzieje o godzienie 22 zaczyna zabawe na całego biega po wszystkich pokojach,bawi sie zabawkami,drapakiem i wskakuje do nas sie bawic do łóżka :ryk:.Jenym słowem nasze 2 dziecko (mamy córką 9-letnia),chciałam wrzucic Kaji zdjecia ale cuś mi niewychodzi niewiem jak wrzucić jak by ktoś pomógł to mam troszke Kaji zdjęć Pozdrawiam :kotek:

Witam na forum! Tak się cieszę, że Kajka znalazła u Was tak cudowny dom :ok:
Zapraszam na nowy watek (ten już przekroczył 100 stron i trzeba już go zakończyć):

Tutaj jest instrukcja wstawiania zdjęć:
viewtopic.php?f=5&t=36202
Jeśli chcesz to możesz mi przesłać zdjęcia na maila, to wkleję.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Post » Czw sty 19, 2012 10:27 Re: PKDT -DT u mpacz78 - Gdyńscy REZYDENCI (5) i TYMCZASY (18)

Powoli sie naumiem :p już cos wrzuciłam:P

Asieńka29

Od: Czw sty 19, 2012 9:20

Post » Czw sty 19, 2012 10:32 Re: PKDT -DT u mpacz78 - Gdyńscy REZYDENCI (5) i TYMCZASY (18)

A czy możemy już przenieść się do nowego wątku :D
mpacz78 pisze:Zapraszamy serdecznie :kotek: :
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

[poprzednia]