Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Avian pisze:No i przyszła kolei na Radka![]()
Dzisiaj trafił pod nóż ... wczoraj wieczorem wydał mi się "niewyraźny". Zamknęłam w altanie w klatce, na wszelki wypadek.
Rano dalej jakiś taki nieswój, dużo gadał przy dotyku.
No to popołudniu nie było zmiłuj - do weta.
I dobrze!
Wetka po długich poszukiwaniach i obmacywaniu kota znalazła - ropień na głowie i uchu ... wcale nie nowy, bo już wdała sie martwica
Radek był dzielny przy czyszczeniu rany - na żywca ! - ufa swojej ulubionej pani dr, nie drgnął nawet, tylko patrzył swojej chrzestnej w oczy![]()
Teraz odpoczywa w altance, w klatce - mam nadzieję, ze nie rozdrapie przez noc; chciałabym, zeby obyło się bez kołnierza![]()
Tak przy okazji - schudł![]()
Waży 7 z hakiem
Chyba za kiepsko go karmię![]()
... ale obiekcji nie zgłasza
Avian pisze:Radek gabarytowo faktycznie nie wygląda, ze stracił na wadze![]()
Ta jego wielkość to duża zasługa obłędnego futra, które budzi zachwyt każdego, kto go dotknieJest jak sztuczne futerko
![]()
Rana się ładnie goi, Radzio łyka tablety jakby to były super przysmaki![]()
Żele na uchu tez mu nie przeszkadzają
Za to nie podoba mu się, że go zamykam na noc w klatce w altanie - jak przyjeżdżam wieczorem, Radek czeka przy bramie, potem ... znika![]()
Normalnie zawsze doprowadzał mnie do altany, a potem szedł ze mną parę działek dalej - tam zostawiam miskę dla nowego pręgusa i Radzio idzie tam ukraść żarełko (bo jak wiadomo kradzione nie tuczy, za to jest smaczniejsze niż to samo we własnej misce)
Teraz Radek już nie idzie ze mną do altany i potem na drugą działkę - od razu obchodzi dookoła działki i przychodzi z drugiej strony. I nawet podejść nie chce, żeby go nie złapać ...
I tak się zawsze da jakoś podejść, za mało cffffany jest![]()
Jeszcze musi trzy noce wytrzymać, dopóki bierze antybiotyk.
itaka pisze:Ponieważ ruszyła juz ankieta w Krakvecie zapraszam do głosowania na kandydata forum miau czyli Wolontariuszki z Poznańskiego dworca PKS/PKPhttp://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=14533
Avian pisze:itaka pisze:Ponieważ ruszyła juz ankieta w Krakvecie zapraszam do głosowania na kandydata forum miau czyli Wolontariuszki z Poznańskiego dworca PKS/PKPhttp://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=14533
Absolutnie macie mój głos !
... i proszę o głosy dla dworcowych fanów Gagatkowa i Czarnej Armii!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości