JaEwka pisze:Właśnie dostałam wyniki PCR Lakiego - niestety potwierdziła się białaczka
to nie wesoło...
Co teraz??
Moderator: Estraven
JaEwka pisze:Właśnie dostałam wyniki PCR Lakiego - niestety potwierdziła się białaczka

Erin pisze:A dla Lakiego może na Virbagen trzeba zacząć zbierać.
Gibutkowa pisze:Erin pisze:A dla Lakiego może na Virbagen trzeba zacząć zbierać.
Jest na to za słaby jeszcze.
Erin pisze:Gibutkowa pisze:Erin pisze:A dla Lakiego może na Virbagen trzeba zacząć zbierać.
Jest na to za słaby jeszcze.
Przecież w jeden dzień się nie zbierze.
Gibutkowa pisze:Ten lek nie jest bezpieczny dla kota z takimi wynikami - może go zabić. Ja osobiście w ogóle bym go nie podała, jeśli już to ludzki interferon. Na razie Laki dostał Zylexis (jak dobrze pamiętam w 3 dawkach), który też musi zacząć działać. Według mnie najlepszy w tej chwili byłby TFX no ale to tylko takie moje zdanie (ja to w ogóle jestem anty Vibragenowi, anty Advocatowi a i z Zylexisem nie mam dobrych doświadczeń, no ale to kwestia takiej a nie innej reakcji organizmu, z resztą to nie miejsce na moje prywatne dywagacje). Kasę zawsze warto zbierać zawczasu, oczywiście, czy na jeden lek czy na inny, czy immunostymulanty - przy kocie białaczkowym koszta są wiadomo - spore. Cały czas jest fundusz Luckyego, chyba jeszcze allegro cegiełkowe też jest. No i bazarek, na który serdecznie zapraszam viewtopic.php?f=20&t=136905
Gibutkowa pisze:GŁOSUJEMY!!! TYLKO DZIŚ DO 14!!! http://tablica.pl/nakarm-psa/ranking/
Można głosować z IE i z innej przeglądarki z tego samego IP! Nich wszystkie psy będą nakarmione! TYLKO DZIŚ DO 14!!!
krynia08 pisze:Wątek kotka viewtopic.php?f=1&t=135087&p=8343474#p8343474
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], kota_brytyjka, Majestic-12 [Bot] i 54 gości