Garfield & Toffik - i nasz "Dom wariatów" cz.2

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 19, 2011 9:28 Re: Garfield & Toffik - i nasz "Dom wariatów" cz.2

Cześć Karola :) chyba Masz dużo roboty bo Cię mało widać.
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pon gru 19, 2011 9:30 Re: Garfield & Toffik - i nasz "Dom wariatów" cz.2

Lilianna J-wie pisze:Obrazek

dobranoc :mrgreen:
o 2 sie obudzilam i przealam z boku na bok az wlaczylam tv i obejrzalam na polsat 2 taki serial policyjny w ktorym jasnowidz wystepuje. o 4 wylaczylam tv i w koncu chyba zasnelam ale 6.15 juz sie obudzulam a raczej stado biegajacych sloni przez mój pokój :P
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pon gru 19, 2011 9:31 Re: Garfield & Toffik - i nasz "Dom wariatów" cz.2

Edytka1984 pisze:Obrazek

witamy

Witajcie :D
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Pon gru 19, 2011 9:31 Re: Garfield & Toffik - i nasz "Dom wariatów" cz.2

Patmol pisze:Obrazek

Witamy Pana Patmola

Karolek(ona)

Post » Pon gru 19, 2011 9:32 Re: Garfield & Toffik - i nasz "Dom wariatów" cz.2

Lilianna J-wie pisze:Obrazek

Dzień dobry :wink:

Dobry :D

Karolek(ona)

Post » Pon gru 19, 2011 9:33 Re: Garfield & Toffik - i nasz "Dom wariatów" cz.2

bulba pisze:Doberek Karolka :D :D :D

Witamy w twoim ulubionym dniu :P

Karolek(ona)

Post » Pon gru 19, 2011 9:33 Re: Garfield & Toffik - i nasz "Dom wariatów" cz.2

kiche_wilczyca pisze:I gdzie ta zima?? :roll: :mrgreen:
Obrazek

Witam
spójrz obrazek wyżej - tam masz zime :P

Karolek(ona)

Post » Pon gru 19, 2011 9:37 Re: Garfield & Toffik - i nasz "Dom wariatów" cz.2

vailet pisze:Cześć Karola :) chyba Masz dużo roboty bo Cię mało widać.

Cześć
nie no w piątek od rana po marketach łazilam, a jak wróciłam z małym z przedszkola to nie miałam siły na nic i wolałam z nim posiedzieć. w sobote od rana tez mnie do zabawy zabral, potem poszlismy do babci, pielki cicaha i zostal na noc, ale ja wieczorem szybko odpadlam bo w sobote rano o 4 wstal. wczoraj tez po niego poszlam znowu piekli ciacha, potem poszlismy polazic po sklepach, do mnie na obiad, potem moja babcia przyszla. właczylam kompa to malo kto siedzial. Potem sie kapnełam ze Filip mi go wylaczyl i jakos wieczorem mi sie juz nie chcialo siedziec. poszlam spac kolo 21 i o 2 juz ne spalam wrrrr

Karolek(ona)

Post » Pon gru 19, 2011 9:40 Re: Garfield & Toffik - i nasz "Dom wariatów" cz.2

Karolek(ona) pisze:

Cześć
nie no w piątek od rana po marketach łazilam, a jak wróciłam z małym z przedszkola to nie miałam siły na nic i wolałam z nim posiedzieć. w sobote od rana tez mnie do zabawy zabral, potem poszlismy do babci, pielki cicaha i zostal na noc, ale ja wieczorem szybko odpadlam bo w sobote rano o 4 wstal. wczoraj tez po niego poszlam znowu piekli ciacha, potem poszlismy polazic po sklepach, do mnie na obiad, potem moja babcia przyszla. właczylam kompa to malo kto siedzial. Potem sie kapnełam ze Filip mi go wylaczyl i jakos wieczorem mi sie juz nie chcialo siedziec. poszlam spac kolo 21 i o 2 juz ne spalam wrrrr

Święta :!: Trzeba po marketach trochę połazić.Ja na szczęście nie muszę bo nie będzie nas w domu w wigilię :)
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pon gru 19, 2011 9:45 Re: Garfield & Toffik - i nasz "Dom wariatów" cz.2

vailet pisze:
Karolek(ona) pisze:

Cześć

Święta :!: Trzeba po marketach trochę połazić.Ja na szczęście nie muszę bo nie będzie nas w domu w wigilię :)

ja tez chyba jednak do mamy pojde zey nie robic w 2 domach - jakos strawie mojego brata. Poprostu zjemy szybko kolacje i przeniesiemy sie do nas - do niego na pewno jego dziunia przyjedzie. Ja z siostra i mamą za prezentami łaziłysmy dla dzieciaków - ja ma na szczęście tylko 3jke: 1 swojego i 2 siorki ale siorka to ma, swoje 2ie, u szwagra siostry 2óch, u kolezanki 2dwóch i moj jeden :P 5 chłopa i 2 kobietki hihihi - sobie nie robimy juz prezentow od jakiegos czasu bo za co - tzn ja sie zawsze wylamie i jakas pierdółke kupie jak mam za co.

Karolek(ona)

Post » Pon gru 19, 2011 10:17 Re: Garfield & Toffik - i nasz "Dom wariatów" cz.2

Dzień dobry :D
Obrazek
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Pon gru 19, 2011 12:29 Re: Garfield & Toffik - i nasz "Dom wariatów" cz.2

bozena640 pisze:Dzień dobry :D
Obrazek

Dobry :D

Karolek(ona)

Post » Pon gru 19, 2011 12:30 Re: Garfield & Toffik - i nasz "Dom wariatów" cz.2

zdjęcie z serii - "Gdzie śpi dziś Duża?!"

Obrazek

Karolek(ona)

Post » Pon gru 19, 2011 12:35 Re: Garfield & Toffik - i nasz "Dom wariatów" cz.2

Fajne, zdjęcie bomba :mrgreen:
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Od: Czw paź 13, 2011 6:03

Post » Pon gru 19, 2011 12:36 Re: Garfield & Toffik - i nasz "Dom wariatów" cz.2

Obrazek

Karolek(ona)

[poprzednia][następna]