Gagatki z Gagatkowa ;) i Macho na dokładkę. Mam "dychę" :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 19, 2011 9:34 Re: Gagatki z Gagatkowa ;) Proszę o głosy dla dworcowych Pń!!!!

Bry...Co u was, bo dziwnie cicho....
Koty żyją akurat tyle, żeby zdążyły spleść się z naszym życiem i zapaść
głęboko w serce. Potem je łamią. Ale ile warte byłoby życie bez nich...

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Od: Sob lut 24, 2007 17:42

Post » Pon gru 19, 2011 9:38 Re: Gagatki z Gagatkowa ;) Proszę o głosy dla dworcowych Pń!!!!

Żyjemy, pracujemy ;)

Grochu się wczoraj upubliczniał - fanki zawiodły, nikt go nie odwiedził, więc przespał cały pokaz 8)
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Pon gru 19, 2011 9:42 Re: Gagatki z Gagatkowa ;) Proszę o głosy dla dworcowych Pń!!!!

A gdzie, bo chyba przegapiłam. A zresztą wczoraj pracowałam. Biznesłomen od zabawek przecież teraz jestem :mrgreen:

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Post » Pon gru 19, 2011 9:45 Re: Gagatki z Gagatkowa ;) Proszę o głosy dla dworcowych Pń!!!!

tosiula pisze: Biznesłomen od zabawek przecież teraz jestem :mrgreen:

O, od zabawek?
Już nie od foto?
Teraz ja coś przegapiłam? :lol:
Obrazek

Avian

Post » Pon gru 19, 2011 9:58 Re: Gagatki z Gagatkowa ;) Proszę o głosy dla dworcowych Pń!!!!

Avian pisze:
tosiula pisze: Biznesłomen od zabawek przecież teraz jestem :mrgreen:

O, od zabawek?
Już nie od foto?
Teraz ja coś przegapiłam? :lol:

Tak byłaś kotkiem zajęta :lol: :lol: :lol: Otworzyłam z TZ swój sklep. Mamy zabawki i agd. Teraz dużo zabawek :lol: :lol: :lol: A po świętach sprowadzimy dużo agd. Ale takie szklane, tradycyjne, nieprądowe. Z foto odeszłam zimą, jak mi fibrio zaczęło dokuczać. Najpierw miałam wolne, ale stwierdziłam że brak mi dyspozycyjności by umawiać się na sesje z klientami. A że lubię handel, pogaduchu z klientelą no i własne pieniądze, to otworzyłam taki sklep. TZ ma swoją profesje, ale tu akurat chętnie mi pomaga. Po towar jeździ, samochodziki na baterie chętnie pokazuje :lol: :lol: :mrgreen: To taki bezpieczny sklep. Bo z ciuchami juz trzeba sezonu pilnować. A tu mam luzik. A jak mam kryzys, jak w zeszłym tygodniu to mam kuzynkę, która chętnie przyjdzie i świetnie sobie radzi. :lol: :lol:

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Post » Pon gru 19, 2011 10:49 Re: Gagatki z Gagatkowa ;) Proszę o głosy dla dworcowych Pń!!!!

No to powodzenia :ok:

A to sklep z półkami, czy internetowy? ;)
I przy okazji - nie masz jakiejś hmmm, to się chyba karuzela do wózka nazywa - takie coś podwieszanego z różnymi pluszaczkami wiszącymi - takie, żeby się nadało do powieszenia na drapaku, dla koteczków oczywiście :mrgreen:
Obrazek

Avian

Post » Pon gru 19, 2011 11:19 Re: Gagatki z Gagatkowa ;) Proszę o głosy dla dworcowych Pń!!!!

Avian pisze:No to powodzenia :ok:

I przy okazji - nie masz jakiejś hmmm, to się chyba karuzela do wózka nazywa - takie coś podwieszanego z różnymi pluszaczkami wiszącymi - takie, żeby się nadało do powieszenia na drapaku, dla koteczków oczywiście :mrgreen:

kurde, kurde, nie mam ale na pewno będę miała. przecież sama potrzebuję :mrgreen: . poszukam i po cenie hurtowej ale tylko dla Rudej Mendy :1luvu:

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Post » Pon gru 19, 2011 11:24 Re: Gagatki z Gagatkowa ;) Proszę o głosy dla dworcowych Pń!!!!

tosiula pisze:
Avian pisze:No to powodzenia :ok:

kurde, kurde, nie mam ale na pewno będę miała. przecież sama potrzebuję :mrgreen: . poszukam i po cenie hurtowej ale tylko dla Rudej Mendy :1luvu:

:lol: :ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pon gru 19, 2011 11:34 Re: Gagatki z Gagatkowa ;) Proszę o głosy dla dworcowych Pń!!!!

No cóż - Gagat na drapak już nie wchodzi, za wysoko? za ciężki tyłeczek? :mrgreen:
Dziewczyny do kociego pokoju nie zaglądają, bo to męski pokój ;)
Czyli - wychodzi, ze karuzela z założenia będzie dla Rudych i Młodych, które urzędują na drapaku jak po drzewie :lol:
Obrazek

Avian

Post » Pon gru 19, 2011 13:20 Re: Gagatki z Gagatkowa ;) Proszę o głosy dla dworcowych Pń!!!!

Jest już aktywna nowa ankieta w Krakvecie - proszę o głosy dla dziewczyn opiekujących się kotami dworcowymi!
http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14533
Obrazek

Avian

Post » Pon gru 19, 2011 14:28 Re: Gagatki z Gagatkowa ;) Proszę o głosy dla dworcowych Pń!!!!

Avian pisze:Jest już aktywna nowa ankieta w Krakvecie - proszę o głosy dla dziewczyn opiekujących się kotami dworcowymi!
http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14533

Zrobione :ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pon gru 19, 2011 15:34 Re: Gagatki z Gagatkowa ;) Proszę o głosy dla dworcowych Pń!!!!

Z tym głosowaniem będzie kiepsko. Mirka_t przoduje. Jak doczytują w różnych watkach,podobno zakłada boty do głosowania.
Ja laikiem jestem w tych sprawach, a że okres świąteczny, to studentów nie mam jak zapytać ale może można to wykryć, może ktoś z twoich kolegów się na tym zna. Popatrzy i sprawdzi co tam się na forum Krak dzieje. Może należny interweniować.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Pon gru 19, 2011 19:32 Re: Gagatki z Gagatkowa ;) Proszę o głosy dla dworcowych Pń!!!!

Szybkie bry... Avianku :)
Karuzela, hmm faktycznie - muszę pomyśleć :)

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Wto gru 20, 2011 11:20 Re: Gagatki z Gagatkowa ;) Proszę o głosy dla dworcowych Pń!!!!

Wy myślcie, a ja sklep internetowy szybko zrobię :P

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Post » Wto gru 20, 2011 21:19 Re: Gagatki z Gagatkowa ;) Proszę o głosy dla dworcowych Pń!!!!

Obrazek

:mrgreen:
Obrazek

Avian

[poprzednia][następna]